Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για αυτά τα ζώδια

Τι μας περιμένει;

23 Αυγούστου 2020 09:30
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για αυτά τα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποίησε. Πώς θα κυλήσει η τελευταία εβδομάδα (24/08 - 30/08) του Αυγούστου για τα ζώδια; Εκτός από τις προβλέψεις της εβδομάδας, δείτε εδώ τα 6 πιο αδιάκριτα ζώδια.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Το νέο Φεγγάρι του Αυγούστου και η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, αλλάζουν το κλίμα. Τα γεγονότα θα είναι αιφνίδια αλλά όχι υποχρεωτικά αρνητικά. Οι εξελίξεις στην εργασία θα μονοπωλήσουν την προσοχή σας.

Δε θα λείψουν μικρές αντιξοότητες αλλά και κάποιες υποψίες για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Κατά τα άλλα η καθημερινότητα συνεχίζεται σχεδόν όπως ήταν και πριν. Ο Άρης ετοιμάζεται από το ζωδιακό σας χώρο για νέα παιχνίδια ισχύος και αναμέτρησης. Αυτό θα φανεί ξεκάθαρα στις εξελίξεις βασικών τομέων της ζωής σας, έστω και προειδοποιητικά.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τη θέση της στον Καρκίνο καλύπτει αρκετά τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Σε αντίθεση όμως με την πολυαστρία στον Αιγόκερω δείχνει ότι αυτές οι ανάγκες έχουν μεγάλο κοστολόγιο. Και εδώ καλείστε να αποφασίσετε. Αξίζει αυτή τη φορά να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να φανείτε γενναιόδωροι, τόσο για εσάς, όσο και για τους άλλους;

Στο μεταξύ το παρασκήνιο και οι ανησυχίες για τη γενικότερη κατάσταση συνεχίζουν να κατακτούν περισσότερο χώρο στη ψυχή σας. Ο Ήλιος περνώντας στην Παρθένο ενισχύει κάποιες σχέσεις αγάπης που σας αφορούν, προστατεύει αρκετά το αντικείμενο της δουλειάς σας και κάνει και μερικούς από εσάς πιο ευέλικτους σε νέους εμπορικούς διακανονισμούς που θα κάνετε.

Δίδυμοι

Ο Ερμής προηγείται στην Παρθένο και τον ακολουθεί ο Ήλιος. Αυτό σημαίνει ότι προσωπικά θέματα και ότι αφορά τη διαβίωση και το σπίτι παίρνει μεγαλύτερη έκταση σε απασχόληση και ενδιαφέρον. Στο μεταξύ η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στον Λέοντα, τονίζει την απόφασή σας για αλλαγή τακτικής και νέους προορισμούς.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εξυπηρετεί τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ή βελτιώνει λίγο το εισόδημά σας. Η πολυαστρία όμως στον Αιγόκερω σας διατηρεί υποτακτικούς και δέσμιους καταστάσεων που εκούσια γίνατε. Οι μέρες θα έχουν νευρικό κλίμα αλλά οι επιδόσεις σας προβλέπονται από καλές, έως εξαιρετικές.

Καρκίνος

Το κλείσιμο του Αυγούστου έχει διαφορετικό χρώμα και ύφος σε σχέση με το ξεκίνημά του. Σας βοηθά να έχετε καλύτερη συνεννόηση με το περιβάλλον και να κάνετε νέα σχέδια για το προσεχές μέλλον τα οποία θα είναι εφαρμόσιμα.

Ο επαγγελματικός τομέας παραμένει λίγο σκληρός ή απαιτητικός. Οι αντιξοότητες που θα δημιουργηθούν θα τροφοδοτήσουν τους φόβους σας. Η περίπτωση της πανδημίας μπορεί να σας υποχρεώσει σε πρόσκαιρες αλλαγές και ανασυγκροτήσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τον παράγοντα της τύχης στην ερωτική σας ζωή και εξουδετερώνει την απειλή της πολυαστρίας στον Αιγόκερω που θέλει να σας τη στερήσει.

Λέων

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου είναι η προσγείωση σε μια λίγο σκληρή πραγματικότητα, από την οποία είχατε καταφέρει να ξεφύγετε. Αρκετοί από εσάς έχετε κάποιους έκτακτους λόγους οικονομικής ανάγκης και επισπεύδετε την επιστροφή σας στη ρουτίνα της δουλειάς.

Υπάρχουν όμως και άλλοι τόσοι που μπορείτε να παραμείνετε σε έναν κρυμμένο παράδεισο των τελευταίων καλοκαιρινών απολαύσεων. Συναισθηματικά οι βασικές σας ανάγκες είναι καλυμμένες. Ο Άρης στον Κριό συνεχίζει να εξυπηρετεί σπουδαίες αγορές, νομικούς στόχους και μετακινήσεις. Τέλος, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας δίνει την ευκαιρία ενός νέου ξεκινήματος στη ζωή. Μην τη χάσετε!

Παρθένος

Αρχίζει αργά και σταθερά μια νέα εποχή για τους περισσότερους από εσάς με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας. Η περίοδος διαφωτίζει καλύτερα το μυαλό σας και κάνει πιο έκδηλες τις προθέσεις των άλλων. Εξελίξεις προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα και αναθεωρήσεις στα αισθηματικά.

Ο Ερμής προπορεύεται του Ήλιου στην πορεία του ζωδιακού σας χώρου και αυτό σημαίνει ότι ανοίγονται πολλοί νέοι επαγγελματικοί δρόμοι. Μετέωρη όμως, ή λίγο αμφίβολη είναι η κατάσταση στα αισθηματικά σας. Η αντίθεση της Αφροδίτης με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, δημιουργεί διλήμματα για σχέσεις αγάπης αλλά και για σχέσεις κοινωνικής σκοπιμότητας.

Ζυγός

Ενδιαφέρον προβλέπεται το διάστημα αυτής της εβδομάδας, κάτω από το φως μιας Νέας Σελήνης. Παρά τις όποιες συνέπειες έχετε υποστεί από την πανδημία, σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε το εισόδημά σας ή να διορθώσετε αρκετές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε τις αναμετρήσει ς και τις αντεκδικήσεις.

Προσέξτε επίσης τις ερωτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν. Ο συγχρονισμός καταστάσεων είναι δύσκολος όπως και το να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο τις απογευματινές ή βραδινές ώρες σας δίνονται ευκαιρίες να ξεφύγετε αποσυμπιέζοντας ή διασκεδάζοντας τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Για εσάς η περίοδος είναι αρκετά μεταβατική. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν ποικιλότροπα τον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί αντιξοότητες σε οτιδήποτε έχει να κάνει με παραγωγή ή εμπορευματοποίηση της δουλειάς σας.

Ο Ερμής στην Παρθένο δείχνει ότι οι σύμμαχοι και οι αρωγοί δεν θα λείψουν. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω διατηρεί ακόμα ασαφή την εικόνα του εγγύς μέλλοντος για εσάς. Μη βιάζεστε να εκτεθείτε με κοινοποιήσεις και μην πιέζετε τους άλλους για αποφάσεις στα δικά σας μέτρα.

Τοξότης

Η εβδομάδα προβλέπεται ραγδαία στις εξελίξεις που θα φέρει και αυτές θα σημαδέψουν χαρακτηριστικά τον άξονα προσωπική και επαγγελματική καθημερινότητα. Η καριέρα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο από εδώ και πέρα. Ο Άρης σας βοηθά να βγείτε νικητές σε οποιαδήποτε φάση συναγωνισμού.

Η πολυαστρία διατηρεί στατικότητα στα οικονομικά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας προκαλεί για ανταρσία ή απόδραση. Στο τέλος όμως υπακούετε στις εντολές του Κρόνου και αποδεικνύεστε για μια ακόμη φορά τα καλά παιδιά του ζωδιακού. Το μεγάλο όπλο σας είναι η αντίληψη που διαθέτετε και το μεγάλο ελάττωμά σας είναι ο δονκιχωτισμός που τρέφει τη φαντασία σας.

Αιγόκερως

Το τέλος του Αυγούστου διευκολύνει κάποιες επιδιώξεις σας. Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε θα σας βοηθήσει για κάποια ξεκινήματα που θεωρούνται απαραίτητα για την εξέλιξη των συμφερόντων σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να ευνοεί την εύθραυστη ερωτική σας ζωή και να απομακρύνει κινδύνους και αρνητικές προθέσεις.

Ο Δίας ωστόσο αποδεικνύεται αδύναμος για να πραγματοποιήσει ένα ερωτικό σας όνειρο, όπως το πλάθετε με τη σκέψη σας. Στο μεταξύ ο Άρης διατηρεί την εστία πολέμου στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Το πιο δύσκολο είναι ότι πρέπει σύντομα να αλλάξετε συνθήκες διαβίωσης, ή να υπερασπιστείτε οτιδήποτε αφορά στέγαση και ιδιοκτησία, πιο σθεναρά!

Υδροχόος

Το τέλος του Αυγούστου θα φέρει ένα κύμα μεγάλων συναισθηματικών αναμοχλεύσεων. Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε ή συνεργάζεστε θα επηρεάσουν πολύ την εξέλιξη των σχεδίων και των υποθέσεών σας. Τα πράγματα θα κινηθούν γρήγορα και εσείς θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα.

Μην αμελείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ή μη ξοδεύετε χρήματα χωρίς λόγο. Ελέγχετε το παρασκήνιο της δουλειάς ή της προσωπικής σας ζωής και μην αφήνετε κάποιους να ανοίξουν κερκόπορτες. Υπερασπιστείτε μια σχέση που σας εμπνέει και που έχει δώσει ένα καινούριο νόημα στη ζωή σας. όσοι είστε μόνοι ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο.

Ιχθύες

Επιταχύνετε το βήμα και την προσπάθεια, αποχαιρετίστε τη διασκέδαση και τις ψευδαισθήσεις σας. Οργανωθείτε στη δουλειά και επιστρέψτε στα καθήκοντα. Ο Άρης στον Κριό πυροδοτεί ευκαιρίες για τα οικονομικά αλλά άλλο τόσο και αφορμές εξόδων. Εκμεταλλευτείτε το πρώτο, αποφύγετε το δεύτερο.

Ήλιος και Ερμής στη Παρθένο βοηθούν την καλύτερη συνεννόηση με τους συνεργάτες σας και τη βελτίωση του κλίματος στην ερωτική σας ζωή. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω συνεχίζει να σας υπενθυμίζει τον κόπο και την αφοσίωση που πρέπει να δείχνετε σε ένα σημαντικό σκοπό, ένα καινούριο άνθρωπο στη ζωή σας, ή ένα καινούριο σχέδιο. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις, ευέλικτοι στις συνομιλίες και οργανωμένοι στην καθημερινότητα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share