Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Τι μας περιμένει σήμερα;

14 Αυγούστου 2020 11:18
Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άντα Λεούση έκανε τις ημερήσιες (14/08) αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια. Ποιοι θα έχουν επιτυχία σήμερα, ποιοι θα δυσκολευτούν και τι πρέπει να προσέξετε γενικά; Πριν προχωρήσετε στις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ πώς είναι οι ιδανικές διακοπές για το κάθε ζώδιο.

Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ: Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές.μερικές

ΤΑΥΡΟΣ: Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα το μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια.

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Εάν περιμένετε πρώτα να νυστάξετε το πιο πιθανό είναι το επόμενο πρωινό να σας βρει σε κατάσταση αποσύνθεσης.

ΛΕΩΝ: Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας, αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον εργασιακό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά.

ΖΥΓΟΣ: Ανακατατάξεις και βελτιώσεις είναι φυσικό να μην βολέψουν κάποιους, γι’ αυτό πρέπει να είστε παρατηρητικοί σε συμφωνίες και όρους που θα θέσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς σας να χαλάσουν τη μέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δε θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν.

ΙΧΘΥΣ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ότι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στο σύντροφό σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share