Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ιδιαίτερη ημέρα γι' αυτά τα ζώδια - Η Άντα Λεούση προειδοποιεί

Τι μας περιμένει στο ξεκίνημα της εβδομάδας;

10 Αυγούστου 2020 08:58
Ιδιαίτερη ημέρα γι' αυτά τα ζώδια - Η Άντα Λεούση προειδοποιεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άντα Λεούση έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και προειδοποίησε. Ποια ζώδια θα έχουν δύσκολο ξεκίνημα εβδομάδας και ποιοι θα έχουν επιτυχίες; Εκτός όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες.

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το κάθε ζώδια ξεχωριστά παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι. Όσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, απ’ το να χάνετε ευκαιρίες. Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά.

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής. Σε καταστάσεις που δε γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας. Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε διαρκώς τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα, φροντίστε να δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Ότι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δε σας ικανοποιεί πια, αντιμετωπίστε το δυναμικά.

ΖΥΓΟΣ: Ελέγξτε τα πολύ δυνατά σας συναισθήματα που δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό. Δείξτε σε κάποιο φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέρφους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε από μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη συμπαράσταση των άλλων σε ότι θέλετε να κάνετε. Δε χρειάζεται να εμπλέξετε στη ζωή σας, άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούριες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Για να νιώσετε καλά εξισορροπήστε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό σας χώρο. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ: Σε θέματα τιμής και ήθους δική σας ή των άλλων, φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί. Μη φερθείτε επιπόλαια σε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή δε γνωρίζετε όλα τα δεδομένα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share