Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίκυ Παγιατάκη - ζώδια εβδομάδας (12-18/07): Η πεντάδα που βγαίνει ευνοημένη

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

13 Ιουλίου 2020 13:55
Βίκυ Παγιατάκη - ζώδια εβδομάδας (12-18/07): Η πεντάδα που βγαίνει ευνοημένη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εβδομάδα 12 Ιουλίου με 18 Ιουλίου σπάει το... club των ανάδρομων πλανητών, που είναι ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, με τον Ερμή να έρχεται σε ευθεία τροχιά στις 12. Αυτό θα βοηθήσει περισσότερο και ποικιλοτρόπως τον Καρκίνο, τον Σκορπιό, τους Ιχθύς, τον Ταύρο και την Παρθένο. Σε μεγαλύτερη πίεση και μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις - και όχι μόνο αυτό τον μήνα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί γενικότερα μια μεγαλύτερη προσοχή παντού - είναι τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως), αν και οι Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, είναι πιο ευνοημένοι.

Με την ευκαιρία διαβάστε και αυτό: «Καλοκαίρι με επεισόδια στις σχέσεις για αυτά τα ζώδια» - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 12 - 18 Ιουλίου:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος στο μέσον του και εσείς στις επάλξεις, γιατί ο μήνας αυτός -όπως και πολλοί άλλοι μήνες όπως θα το διαπιστώσετε- θα έχει δουλειές, αλλά και δουλειές με φούντες. Με άλλα λόγια, θα εργαστείτε ή θα ζήσετε μέσα σε μια έντονη ατμόσφαιρα, με μια κινητικότητα που θα έχει λίγο απ’ όλα. Κάποιο κέρδος αναμφίβολα αλλά και πολλές συζητήσεις, αντικρούσεις και γενικώς μεγάλες δόσεις βαβούρας. Ορισμένοι θα προσπαθείτε να βρείτε μια θέση στη νέα κατάσταση που έχει αρχίσει να δημιουργείται από το τέλος Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου στην εργασία ή τη ζωή σας, ενώ άλλοι θα τρέχετε να ρυθμίσετε χώρους, ακίνητα, περιουσιακά ή και κάποια κληρονομικά. Ο Αρης πήρε θέση στη ζωή σας και το ίδιο και ο έρωτας, το πάθος, η ζήλεια και τα παραλειπόμενα αυτών. Μην τρέχετε και μην αμελείτε την υγεία σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή 19.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή σε ευθεία τροχιά από τις 12 η εβδομάδα αυτή προσλαμβάνει άλλη διάσταση και γίνεται αρκετά πρόσφορη για εσάς. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί και στο τρίτο δεκαήμερο, στο οποίο ο Δίας εξαντλεί όλη του τη γενναιοδωρία αυτή την περίοδο, είστε διπλά κερδισμένοι. Με πρόγραμμα αλλά και μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία κυνηγήστε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Εξυπακούεται ότι παίζει ρόλο και το προσωπικό σας ωροσκόπιο σχετικά με τον βαθμό επιτυχίας που θα έχετε, αλλά χαμένοι δεν πρόκειται να βγείτε. Είναι πολλές οι ενδείξεις που μαρτυρούν ότι σε όλους τους τομείς της ζωής σας μπορείτε να καταφέρετε κάτι καλό. Το θέμα είναι να μη μένετε κολλημένοι σε καταστάσεις που δεν βοηθούν μόνο από τον φόβο μιας αλλαγής.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Κυριακή.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούλιος στο μέσον του και οι προοπτικές γύρω από τη διάθεση αλλά και τα σχέδιά σας είναι μάλλον καλές, άρα μένει να κάνετε πρόγραμμα και να προχωρήσετε στις βλέψεις και στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Μάλιστα, από τις 12 κιόλας που ο κυβερνήτης σας Ερμής επανέρχεται σε κανονική τροχιά η εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι πιο γρήγορη. Η Σελήνη επίσης που θα επισκεφθεί το ζώδιό σας από την Πέμπτη έως και το Σάββατο σάς ωθεί στο να επιδιώξετε βελτιώσεις, αλλαγές και ξεκινήματα όπου υπάρχει ανάγκη ή όπου εσείς κρίνετε και επιθυμείτε. Σημαντικός ευνοϊκός παράγων και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν τώρα δεν παίξετε το καλό σας «χαρτί» στο χρήμα και τον έρωτα, πότε άλλοτε; Το θέμα είναι να μην τα μπερδέψετε. Κλείστε τώρα πάσης φύσεως εκκρεμότητες.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακρως κουραστικό το φετινό καλοκαίρι και θα ήταν κάπως έτσι ακόμα και αν είστε προσκεκλημένοι στον παράδεισο. Είναι οι σκέψεις και οι ανησυχίες σας; Είναι οι πιεστικές συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζεστε ή ζείτε; Πολλές οι εικασίες, κοινό το αποτέλεσμα ότι κουράζεστε, ανησυχείτε και ταλαιπωρείστε. Την Κυριακή στις 12 ο Ερμής, που βρίσκεται από τις 29 Μαΐου στο ζώδιό σας, επανέρχεται σε ευθεία τροχιά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει έως τις αρχές Αυγούστου μια μεγαλύτερη κινητικότητα σε πολλά θέματα. Μερικά από αυτά έχουν να κάνουν με τη γραφειοκρατία, όπως και σπουδές, μετακομίσεις, ακίνητα, περιουσιακά, ταξίδια, αιτήσεις και παιδιά. Η εξαντλητική για εσάς κόντρα του Αρη με το ζώδιό σας δημιουργεί ζήλιες και «ρωγμές» σε σχέσεις και συνεργασίες. Τον νου σας και στην υγεία.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή 21.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος ως γενέθλιος μήνας έχει μια μεγαλύτερη δυναμική στα πράγματα και ναι μεν είναι η επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει την περίοδο των γενεθλίων σας αλλά και αυτή εδώ δεν υπολείπεται σε δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα. Φυσικά, αν έχετε γεννηθεί μέσα στον Ιούλιο μπορεί να ζήσετε περισσότερες ανατροπές στα σχέδιά σας συγκριτικά με τους υπολοίπους του ζωδίου σας, καθώς δέχεστε μεγαλύτερη πίεση από τον Ουρανό. Ευτυχώς για όλους σας, όμως, ο Αρης, που θα σας παρέχει δύναμη, ζωτικότητα και αποφασιστικότητα, θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα στο πλευρό σας. Ακόμα θα βοηθάει στο να βρίσκετε τρόπους για να παρακάμπτετε ή να αντιμετωπίζετε με επιτυχία δυσκολίες και εμπόδια. Το ξεκίνημα και το κλείσιμο της εβδομάδας παρέχουν μια μεγαλύτερη εύνοια και αυτή ισχύει και για τις σχέσεις και για τα οικονομικά σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη και Τετάρτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη βοήθεια των πιο σημαντικών πλανητών -όπως ο Δίας, ο Ουρανός, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Ερμής- στο πλευρό σας, ακόμα και αν δεν καταφέρετε όλα αυτά που θέλετε, σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε αρκετά. Μάλιστα, το ξεκίνημα και το μέσον αυτής της εβδομάδας ενδείκνυνται για κάτι τέτοιο. Επίσης στις 12 ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία τροχιά, γεγονός που σημαίνει ότι θα βοηθήσει στο να υπάρξει μια μεγαλύτερη κινητικότητα σε αρκετούς τομείς, όπως σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, γραφειοκρατία, ΜΜΕ, συμφωνίες, συμβόλαια και θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά. Από οικονομικής άποψης ο Ιούλιος δεν είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος και κάπως έτσι είναι και για τα αισθηματικά. Επιθυμίες που δεν πραγματοποιούνται λόγω εμποδίων; Ανησυχία για τα οικονομικά που επηρεάζει τη διάθεσή σας ή συναισθηματικό μπέρδεμα; Ο Αύγουστος δίνει τις απαντήσεις.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Κυριακή 19.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

ΖΥΓΟΣ

Ασφαλώς και η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου και η παρουσία του Αρη απέναντί σας στον Κριό δεν κάνουν διόλου εύκολο αυτό το καλοκαίρι. Αν σας είχαν καλέσει φαντάρους για ενημέρωση στα νέα όπλα, θα μπορούσαν να εξηγηθούν εν μέρει η πίεση και τα νεύρα σας. Κοντά σε αυτούς, βέβαια, είναι και ο Ερμής, που ναι μεν στις 12 γυρίζει σε κανονική τροχιά και κάπως θα διευκολύνει, αλλά έως τις αρχές Αυγούστου που θα βρίσκεται στον Καρκίνο δεν θα γλιτώσετε από μπερδέματα πάσης φύσεως, καθυστερήσεις, εξοργιστική γραφειοκρατία, σπουδές, μετακομίσεις, κάρτες, λογαριασμούς, Διαδίκτυο, ταξίδια και ό,τι αφορά το παιδί. Μέσα σε όλα αυτά, παρότι η Αφροδίτη -χρήματα, συμπάθειες, αγάπη- είναι ευνοϊκή απέναντί σας, μοιάζει αναιμική η βοήθειά της. Δηλαδή από το ζόρι ενδεχομένως να μη χαρείτε ολόπλευρα και το θετικό.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Κυριακή 19.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα σας ξεκινάει αυτή η εβδομάδα και αυτό δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Ερμή σε ευθεία τροχιά στις 12. Αυτή θα διευκολύνει αρκετούς τομείς και δραστηριότητες, όπως συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια, αγοραπωλησίες, ρυθμίσεις εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως αλλά και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Επίσης ό,τι σχετίζεται με τη Δικαιοσύνη, το Δημόσιο, ξένους και εξωτερικό. Οσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Οκτώβριο είναι πιθανόν εδώ και εκεί να αντιμετωπίζετε κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σας, καθώς βρίσκεστε υπό την επίδραση του Ουρανού. Αντιθέτως, όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο και ακόμα καλύτερα στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να προχωράτε πιο γρήγορα και με λιγότερες δυσκολίες παντού.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Σάββατο και Κυριακή 19.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη και Τετάρτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να μην κυλούν όλα ιδανικά και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, αλλά μάλλον δεν πρέπει να είστε και από τους πιο παραπονεμένους. Ο Αρης για αρκετούς μήνες υπόσχεται να είναι στο πλευρό σας, δίνοντάς σας δύναμη, κουράγιο και αποφασιστικότητα για να προσπαθήσετε για το καλύτερο, ακόμα και αν οι συνθήκες δεν είναι και τόσο εύκολες. Το... κρυφτούλι της Αφροδίτης -αγάπες, συμπάθειες, συντροφικότητα και οικονομικά- απέναντί σας στους Διδύμους δίνει πολλές και καλές υποσχέσεις, που όμως ελάχιστες πραγματοποιούνται. Αυτά της τα... κορδελάκια θα συνεχιστούν έως τις αρχές Αυγούστου, γι’ αυτό κάντε τους υπολογισμούς σας. Η εβδομάδα αυτή έχει μια μεγαλύτερη δυναμική για όλα από το ξεκίνημα μέχρι και το μέσον της. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και Δευτέρα.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ζωδιακός διαχωρισμός απαραίτητος, μια και η διάταξη των μεγάλων πλανητών (Κρόνου Πλούτωνα και Δία) που βρίσκονται στο ζώδιό σας το επιβάλλει. Οσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Δεκέμβριο μπορεί να αντιμετωπίζετε περισσότερο μια εκνευριστική καθημερινότητα, με προβλήματα και βάρη που σχετίζονται περισσότερο με άλλους -συγγενικά πρόσωπα, το σπίτι ή τα περιουσιακά-, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο να ασχολείστε με πιο μακρόπνοα σχέδια, δομικές αλλαγές και ανακατατάξεις, που μπορεί να είναι τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές. Εσείς ίσως τώρα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να διαμορφώσουν όλο το φάσμα της ζωής σας και να το βάλουν σε άλλη βάση. Πρόκειται για βαθιές τομές που έρχονται έπειτα από σοβαρές συνειδητοποιήσεις.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη και Τετάρτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Κυριακή 19.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια μεγάλα μαθήματα τα πήρατε από τις 23 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου, όταν ο μεγάλος δάσκαλος και κριτής Κρόνος πέρασε στο ζώδιό σας. Τώρα, με φρέσκες ακόμα τις εμπειρίες αυτού του διαστήματος πρέπει και μπορείτε να κάνετε όλα εκείνα που καθυστέρησαν, αμελήθηκαν ή δεν έγιναν σωστά. Αν εξαιρέσουμε το μέσον της που είναι κάπως πιο πιεστικό, η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για να ενεργήσετε με σχετικά καλά αποτελέσματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Πολύτιμη και η βοήθεια του Ερμή, για να μην υπάρξουν τρομερές καθυστερήσεις, αφού στις 12 επανέρχεται σε ευθεία τροχιά. Ανασκουμπωθείτε, λοιπόν, όχι μόνο για τα πρακτικά αλλά και για να βελτιώσετε τον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση και, αν χρειάζεται, να κάνετε και νέες γνωριμίες.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη και Τετάρτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρήγορο βέβαια που ο Ερμής στις 12 επανέρχεται σε ευθεία τροχιά και πολλά πράγματα θα ρολάρουν κάπως πιο εύκολα και πιο γρήγορα, αλλά εξακολουθεί να μας τα χαλάει η Αφροδίτη που έχει πια... βγάλει ρίζες στους Διδύμους από τις αρχές Απριλίου και μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει ότι το χρήμα δύσκολα βγαίνει, δύσκολα διακινείται, δεν φτάνει και δεν θέλω διόλου να σκεφτώ ότι μερικοί μπορεί να το σπαταλάτε και να μην πιάνει τόπο. Το... φθοροποιό της τετράγωνο με το ζώδιό σας κάτι ανάλογο λέει με το χρήμα μπορεί να συμβαίνει και με τα ερωτικά. Τόσο στα μεν όσο και στα δε φαίνεται ότι θα πιάσει Αύγουστος για να βρείτε την άκρη. Σε γενικές γραμμές η εβδομάδα αυτή δεν είναι δύσκολη και στην αρχή και στο μέσον της είναι και καλύτερη.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Κυριακή 19.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share