Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Θέλει μεγάλη προσοχή αυτός ο μήνας..." - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί ειδικά αυτά τα 3 ζώδια

Δείτε την αστρολογική της πρόβλεψη

3 Ιουλίου 2020 13:50

Η Άση Μπήλιου προβλέπει για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 3/7, ότι αυτός ο μήνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά όσο έχει να κάνει με τις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Υπάρχει έντονη επιρροή από τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 12/7.

Κρίσιμες μέρες που θέλουν προσοχή είναι αυτές κοντά στην έκλειψη, τις οποίες θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ακόμα η Νέα Σελήνη στις 20/7 κλείνει έναν κύκλο με πολλές επιρροές, και από τέλος του μήνα αλλάζουν τα πράγματα. Για τον Ιούλιο έκανε τις αστρολογικές τις προβλέψεις και η Λίτσα Πατέρα, τις οποίες θα δείτε εδώ, και δίνει περισσότερη έμφαση στα ερωτικά.

Ειδικά 3 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο, και μπορεί να αργήσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε, ή ακόμα και να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες. Δείτε αναλυτικά την αστρολογική πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου στην "Φωλιά των Κου Κου":

"Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει αισιοδοξία στα ζώδια της..." - Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, μέσα από την εκπομπή "Στη φωλιά των ΚουΚου", έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της για τη σημερινή ημέρα. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στον καινούργιο μήνα, Ιούλιο

Η αστρολόγος προχώρησε στις προβλέψεις της ημέρας, όπως έκανε και η Λίτσα Πατέρα, και προειδοποίησε για τη νέα Σελήνη που μπαίνει στον Τοξότη αλλά και την επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω. Αισιοδοξία και χαμόγελα αναμένονται για τα ζώδια της φωτιάς.

Ποια είναι τα ζώδια που ευνοούνται και ποια θα πρέπει να δείξουν μια ιδιαίτερη προσοχή; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share