Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Αυτά είναι τα ζώδια που όταν ερωτευτούν όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα!

Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

10 Μαΐου 2020 15:37
Αυτά είναι τα ζώδια που όταν ερωτευτούν όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα!

Κάποια ζώδια, όταν ερωτευτούν, εξαφανίζονται από προσώπου γης. Ασχολούνται μόνο με την σχέση τους και με τον σύντροφό τους και δεν τους νοιάζουν οι υπόλοιποι. Ξεχνούν παρέες, φίλους, συγγενείς και γνωστούς και πέφτουν με τα μούτρα στον… έρωτά τους. Ωστόσο είναι και κάποια άλλα ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον ύπνο και το κρεβάτι τους, δείτε εδώ ποια είναι.

Είναι πραγματικά σαν να ζουν σε έναν κόσμο στον οποίο υπάρχουν μόνο αυτοί οι δύο και κανένας άλλος. Σίγουρα σου έχει τύχει και εσένα κάποια στιγμή ένας τέτοιος φίλος κι έχεις εκνευριστεί… Ποια είναι;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος «κολλάει» και όταν «κολλάει» πραγματικά γίνεται ένα με τον/την άλλο/η. Ξεχνάει τα πάντα, αδιαφορεί και ασχολείται μόνο με το άλλο του μισό. Αφήνει στην άκρη φιλίες, συγγένειες κτλ. Είναι αυτό που λέμε, τον «χτυπάει» ο έρωτας κατακούτελα και παθαίνει κοκομπλόκο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο, η σχέση του είναι όλη του η ζωή. Από την στιγμή που έχει αποφασίσει να είναι με έναν άνθρωπο, θα είναι μόνο μαζί του. Εύκολα θα ξεχάσει φίλους, φίλες, γνωστούς κτλ και θα περνάει όλο του τον χρόνο με το amore του. Όταν είναι ερωτευμένος είναι σαν να φοράει ροζ γυαλιά και να πετάει σε… ροζ συννεφάκι.

ζώδια έρωτας

ΖΥΓΟΣ

Ο κατ’ εξοχήν σχεσάκιας του ζωδιακού. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για την συμπεριφορά των Ζυγών όταν ερωτεύονται; Ε, λοιπόν είναι όλα αλήθεια… Πάνω από όλους και από όλα είναι το ταίρι τους. Ξεχνούν τους πάντες και τα πάντα. Θα προτιμήσουν να βγουν με τον «έρωτά τους τον μεγάλο και αγιάτρευτο» παρά με φίλες/ους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα τα ξαναπείτε, όταν χωρίσει (χαχαχα).


ΧΘΥΕΣ

Ακόμα χειρότερος από τον Ζυγό, είναι ο Ιχθύς. Αυτός περπατάει και ονειρεύεται το άλλο του μισό, δεν το σκέφτεται απλά… Μιλάμε για το άτομο που θα εξαφανιστεί από προσώπου γης, ζει και αναπνέει για τον έρωτά του και μετά, όταν περάσουν τα πρώτα μέλια κι αρχίσουν τα ζόρια, τότε θα ξεκολλήσει… Μέχρι τότε όμως γραμμένο/η θα σε έχει κι ακόμα κι αν βρεθείτε κάποια στιγμή το μυαλό του στο έτερο ήμισυ θα το έχει και δε θα σε παρακολουθεί καν…

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share