Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Αυτά τα ζώδια είναι ερωτευμένα με το κρεβάτι τους!

Εσύ πόσο αγαπάς τον ύπνο σύμφωνα με το ζώδιο σου;

8 Μαΐου 2020 16:17
Αυτά τα ζώδια είναι ερωτευμένα με το κρεβάτι τους!

Όλοι οι άνθρωποι αγαπούν την ξεκούραση και τον ύπνο, είναι όμως και μερικοί που είναι πραγματικά ερωτευμένοι με το κρεβάτι τους και ανήκουν στα παρακάτω ζώδια. Τα ζώδια κρίνουν πολλά για τον χαρακτήρα κάποιου σε πολλές περιπτώσεις και περιστάσεις, για παράδειγμα, δείτε εδώ ποια ζώδια έχουν... τσακωθεί με την αλήθεια. Ποια είναι όμως τα ζώδια που αγαπούν τόσο πολύ τον ύπνο και δεν θα τον θυσίαζαν για τίποτα;

Tαύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της Γης και θέλει να απολαμβάνει ό,τι κι αν κάνει. Αγαπάει τις χειρωνακτικές εργασίες, όπως το μαγείρεμα, την κηπουρική και το πλέξιμο, ενώ μέσα από τέτοιες διαδικασίες λαμβάνει την ενέργεια που χρειάζεται. Ωστόσο, στον ύπνο θα υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο των επτά με εννιά ωρών.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι σπιτόγατοι και όπως κάθε ζώδιο του νερού είναι βαθιά συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους. Αισθάνονται πολύ πιο οικεία σε ένα «σπιτικό» περιβάλλον και παίρνουν ενέργεια από αυτό. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος για να ξεκουραστεί εντελώς ένας Καρκίνος. Για αυτό το λόγο, όσες ώρες και να κοιμηθεί δε θα του είναι αρκετές.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι οι «σκληρά εργαζόμενοι» του ζωδιακού κύκλου. Προτιμούν να ακολουθούν περισσότερο τη λογική τους, παρά την καρδιά τους. Μπορούν να εργάζονται για 24 ώρες ασταμάτητα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούν για να καταφέρουν και να λειτουργήσουν στο σκληρό πρόγραμμά τους. Ένας Παρθένος χρειάζεται να απολαύσει τουλάχιστον ένα 7ωρο ύπνου για να χαλαρώσει.

Ιχθείς

Είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό, ρομαντικό, ιδιότροπο και ευαίσθητο. Απολαμβάνει περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια τη διαδικασία του ύπνου γιατί μπορεί να «βουτήξει» στο δικό του φανταστικό κόσμο. Το σημαντικότερο κομμάτι της διαδικασίας του ύπνου δεν είναι ο ίδιος ο ύπνος αλλά η REM φάση. Ένας Ιχθύς βιώνει τα όνειρά του σαν μία μικρή απόδραση από την πραγματικότητα.

Πηγή: in.gr

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο... πονηρά!

Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι πιο... πονηροί από τους άλλους. Και αναφερόμαστε στον ερωτικό τομέα. Είναι κάποια ζώδια που σκέφτονται λίγο παραπάνω το ερωτικό κομμάτι απ' ότι τα άλλα και παίζει κυρίαρχο ρόλο στις προσωπικές τους σχέσεις. Πριν όμως δούμε τα... παθιασμένα ζώδια, δείτε εδώ αυτά που έχουν "γαϊδουρινή υπομονή".

Σκορπιός

Κλασσικά και εικονογραφημένα – όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δε θεωρείται τυχαία η duracell του ζωδιακού, οπότε να ξέρεις σίγουρα πως όταν δουν κάτι που τους αρέσει, αυτομάτως το γδύνουν με τα μάτια τους.Και μετά με συνοπτικές διαδικασίες περνούν στο «πώς θα ήταν άραγε μαζί μου στο κρεβάτι;», «πόσο συχνά κάνει σεξ;», «πόσες στάσεις να ξέρει άραγε;», «πώς να μυρίζει το κορμί του;» και πάει λέγοντας. Χωρίς καν να έχουν πει ένα απλό «γεια». That escalated quickly…

Λέων

Το απόλυτο «ψώνιο» του ζωδιακού θεωρεί το σεξ κάτι σαν παράσταση στην οποία οφείλει να πρωταγωνιστήσει και δη να μην απογοητεύσει το κοινό του, εσένα στην προκειμένη. Ο Λέων είναι μόνιμα παθιασμένος με τα πάντα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει εις πέρας την εκάστοτε «αποστολή» που αναλαμβάνει. Την ίδια στάση (#διπλής) διατηρεί και με το σεξ. Δεν απογοητεύει. Για κανένα λόγο.

Κριός

Είναι φύσει ανταγωνιστικός, τις περισσότερες φορές με τον εαυτό του. Στο σεξ δηλαδή, πάλι τον εαυτό του πάντα προσπαθεί να ξεπεράσει και για να θεωρήσει εαυτό νικητή σε αυτήν τη διαδικασία, πρέπει όπως και δήποτε να μείνει ευχαριστημένος ο παρτενέρ του. Δοκιμάζει τα πάντα, η φαντασία του οργιάζει… Μπορεί να κρεμαστεί ακόμα κι από το ταβάνι ή να κάνει ό,τι ακροβατικό του κατέβει, αρκεί να κατοχυρώσει τον τίτλο του καλύτερου στην καρδιά σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share