Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα ζώδια που από έξω μοιάζουν ατσάλινα αλλά από μέσα είναι... βούτυρο!

Τα φαινόμενα απατούν!

28 Απριλίου 2020 14:51
Αυτά είναι τα ζώδια που από έξω μοιάζουν ατσάλινα αλλά από μέσα είναι... βούτυρο!

Ένας τρυφερός άντρας μοιάζει πραγματικά με ιππότη. Νιώθει την ανάγκη να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείς και πάντα θα βρίσκει τρόπους να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Μην σε ξαφνιάσει λοιπόν που θα φαίνεται σκληρός κι απόμακρος αν ξαφνικά γίνει ρομαντικός και τρυφερός. Είναι κάποιοι άντρες που είναι ακριβώς έτσι και ανήκουν στα ακόλουθα ζώδια, εκτός από αυτούς όμως είναι και κάποιοι άλλοι που έτσι δείχνουν και έτσι ακριβώς είναι, δες εδώ ποια είναι τα ζώδια που δεν θα ακούσεις ποτέ από το στόμα τους τη λέξη "σ' αγαπώ"!

Οι Αιγόκεροι δείχνουν σκληροί και απρόσιτοι αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ντροπαλοί.

Οι Υδροχόοι έχουν ανάγκη να νιώθουν πως κρατάνε μια απόσταση από τους γύρω τους. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι κατά βάθος σκληροί αλλά ότι προτιμούν να μην δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό στον καθένα.

Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που δεν θέλουν για κανένα λόγο να δείξουν στους γύρω τους πόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί είναι κατά βάθος. Αυτός είναι και ο λόγος που δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι.

Οι Κριοί προσπαθούν να προστατέψουν τους ίδιους τους τους εαυτούς από το να πληγωθούν και γι’ αυτόν τον λόγο κλείνονται στον εαυτό τους και βγάζουν προς τα έξω ένα πιο σκληρό πρόσωπο.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που στις σχέσεις τους είναι... drama queens!

Αυτά τα ζώδια έχουν συνδέσει την αγάπη με το δράμα και το πάθος. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πολύ έντονος έρωτας ο οποίος θα σου μείνει κυριολεκτικά αξέχαστος για πολλά χρόνια. Δεν είναι όμως όλα τα ζώδια φτιαγμένα για δεσμεύσεις, δείτε εδώ ποια ζώδια ακούνε τη λέξη "γάμος" και τρέχουν.

Ταύρος

Είναι πάρα πολύ ευαίσθητο ζώδιο με έντονες άμυνες.Είναι μακράν τα πιο αισθησιακά πλάσματα του ζωδιακού, βέβαια για να σε βάλουν στη ζωή τους θα πρέπει να περάσεις δια πυρός και σιδήρου ακριβώς επειδή δεν έχουν σκοπό ύστερα να ξαναβγείς.

Όταν (γιατί θέλουν αποδείξεις και ονόματα) θεωρήσουν ότι είσαι για αυτούς, θα σου δείξουν πως είναι να λατρεύεσαι με κάθε τρόπο, θα σε κακομάθουν με τα καλύτερα. Αρκεί να μην θεωρήσουν ότι χάνουν τον πολύτιμό τους χρόνο μαζί σου.

Λέων

Θα σε ερωτευτούν επειδή σε θαυμάζουν. Κατά βάση είναι αρκετά πιστοί. Όταν αισθανθούν ότι μπορούν όντως να βγουν από το καβούκι τους, θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν όλα τους τα συναισθήματα σε εκείνον που το κατόρθωσε.

Ως ζώδια της φωτιάς, εκπέμπουν μία έμφυτη ζεστασιά και ένα είδος διαίσθησης που αποτελεί μαγνήτη για τους υπολοίπους, ενώ επειδή σιχαίνονται να έρχονται δεύτεροι, θα αφιερώσουν ολόκληρο το «είναι» τους για να αποκτήσουν την καλύτερη σχέση από όλους.

Σκορπιός

Χωρίς δράμα δεν αντέχει ο Σκορπιός μέσα σε μια σχέση, γιατί χάνει την έλξη του για τον σύντροφό του. Με το ενδιαφέρον τους θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο και θα χτίσουν μία σχέση στοχευμένα με συναισθηματικές στιγμές και περιπετειώδες σεξ.

Η ζήλια είναι στο πρόγραμμα, το ίδιο και η κτητικότητα, σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν του Ταύρου. Εννοείται πως δεν θες να μάθεις τι θα συμβεί σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι τους πρόδωσες.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share