Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Τελευταία μέρα που...": Αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

24 Απριλίου 2020 12:39
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Παρασκευή και η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Όπως και η Λίτσα Πατέρα νωρίτερα, έτσι και η αστρολόγος του Star αναφέρθηκε στην τελευταία μέρα που η Νέα Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου και το πως αυτό θα επηρεάσει το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας και αναμένεται εξαιρετικό για τα περισσότερα ζώδια! Ποια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά και που θα ευνοηθούν;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου.

Εκτός, όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε τι αναφέρει η Άση Μπήλιου, που τονίζει πως τα οικονομικά μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Κριός

Σήμερα αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου, αλλά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα!

Ταύρος

Η σημερινή Παρασκευή είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από όση τους αξίζει. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία και θα ικανοποιηθείς.

Καρκίνος

Φρόντισε σήμερα, στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι, να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα.

Η ημέρα είναι επικίνδυνη για το ζώδιό σου γι’ αυτό προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν!

Λέων

Σήμερα χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν.

Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις και μείνε συνετός στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

Παρθένος

Σήμερα, όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρεις το χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Η ημέρα είναι καλή για να το κάνεις και να απαλλαγείς μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες που παγιώνουν την ζωή σου.

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να ανεχτείς κάποιες αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και να δείξεις κατανόηση σε όσους αναπτύξουν εριστική συμπεριφορά απέναντι σου, ακόμη κι αν το δίκιο είναι όλο με το μέρος σου. Κινήσου διαλλακτικά σε κάποιες εύθραυστες επαγγελματικές συνεργασίες και όλα θα πάνε μια χαρά.

Σκορπιός

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις.

Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει όμως να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου.

Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια κοντινά σου άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αιγόκερως

Σήμερα, προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα στις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί για εσένα και σου στέλνουν όλες τις καλές τους επιρροές, για να τα καταφέρεις.

Ωστόσο μην ενεργήσεις καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Υδροχόος

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και την ενέργεια να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασέ τα.

Ιχθείς

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και τα καλύτερα είναι ήδη στην πόρτα σου.

Πηγή: Myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share