Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια - Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Ποιοι θα περάσουν... άσχημα;

24 Μαρτίου 2020 12:39
Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια - Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Η Άντα Λεούση έδωσε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια δύσκολη ημέρα και ποιοι επιτυχίες;

ΚΡΙΟΣ: Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι ευαίσθητος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εσωστρέφεια δε βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Όποια και αν είναι τα προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν κάτι σας εκνευρίζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερή του φάση. Εάν είστε αποφασισμένοι και οι δύο να περάσει το δικό σας, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

ΛΕΩΝ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο. Δε γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφού αναζητάτε μια αλλαγή φροντίστε να την κάνετε. Εάν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα το καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στο σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, θα καταφέρετε να τον κουράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι μοιραστείτε το. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ: Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

Εκτός από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ και τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τον κορωνοϊό.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share