Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Δύσκολο το τέλος της εβδομάδας γι αυτά τα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Μάθετε αναλυτικά εδώ!

20 Φεβρουαρίου 2020 10:44
Δύσκολο το τέλος της εβδομάδας γι αυτά τα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Ο Κώστας Λεφάκης, έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας και προειδοποίησε! Ποια ζώδια θα πιεστούν στο τέλος της εβδομάδας; Επίσης, πριν προχωρήσετε στις προβλέψεις, δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που θα κακοπεράσουν όλο το έτος.

Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες που με τη σειρά τους μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και πολεμική ατμόσφαιρα.

Κριός
Η εβδομάδα φέρνει ένταση από τη συνειδητοποίηση ότι επηρεάζεστε από το ανικανοποίητο των επιλογών σας. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να πιέσετε και να επηρεάσετε αποφάσεις του συντρόφου σας, κρίνοντας ότι έχετε εκπληρώσει τις δικές σας υποχρεώσεις απέναντί του. Επινοήστε τρόπους να προσεγγίσετε δημιουργικά τα θέματα που σας απασχολούν και μην διστάζετε να τους βάλετε σε εφαρμογή. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Ταύρος
Πρόκειται για μια εβδομάδα η οποία ευνοεί την αισθηματική σας ζωή, τις προσπάθειες για επιτυχία και διάκριση, αλλά μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους, ειδικά απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι σας επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Το ίδιο όμως επηρεάζετε και εσείς τους άλλους γι αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, τόσο στα λόγια, όσο και στις πράξεις. Η θετική εντύπωση είναι πάντα μια καλή αρχή.

ζώδια σήμερα

Δίδυμοι
Αισθηματικά η παρούσα κατάσταση σας απασχολεί όπως έχει διαμορφωθεί. Φροντίστε να κάνετε αυτά για τα οποία σας εμπιστεύονται και σας αγαπούν και όλα θα διορθωθούν στο προσεχές μέλλον. Οικονομικά είστε πιο αποφασισμένοι από άλλες φορές να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που διαρκούν και που σας ταλαιπωρούν άδικα. Φροντίστε επίσης να εξελίξετε το αντικείμενο της δουλειάς σας. Ακούστε μια χρήσιμη συμβουλή και μην την προσπερνάτε τόσο εύκολα.

Καρκίνος
Φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί, διπλωμάτες, συγκαταβατικοί και να αξιολογήσετε σωστά τις δυνατότητές σας. Οι ανάγκες που δεν ικανοποιούνται, καλό θα είναι να παραμείνουν στην αφάνεια και να μην αναζητήσετε τώρα τρόπους ικανοποίησής σας. Επίσης αποφύγετε τις εγωιστικές σκέψεις και δράσεις. Δώστε περιθώρια χρόνου για να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα σας ευνοήσουν.

Λέων
Πολλά προβλέπεται να αλλάξουν τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά στις προσωπικές και ιδιαίτερες σχέσεις σας. Όσοι πάλι βρίσκεστε σε ευαίσθητη καμπή της αισθηματικής σας ζωής, της σχέσης, ή του γάμου σας, σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας. Μια υπόσχεση που δεν μπορεί να τηρηθεί αλλά εξυπηρετεί προσωρινά την αποφόρτιση της κατάστασης θα ήταν καλό να μην ειπωθεί. Η καλή επικοινωνία βοηθά στην αποφυγή παρεξηγήσεων.

Παρθένος
Αναζητάτε τρόπους τακτοποίησης των ζητημάτων που σας ταλαιπωρούν. Κάποιες υποσχέσεις που εξασφαλίσατε δεν φαίνεται να υλοποιούνται ή να τηρούνται. Αυτό οφείλεται κυρίως στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας και στην αδυναμία των άλλων να ξεπεράσουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Αισθηματικά απαλλαγείτε από φόβους που σας αναγκάζουν να γίνεστε επιθετικοί. Η καθημερινότητα είναι λίγο πιο έντονη από όσο την περιμένατε.

Ζυγός
Οι λίγες πρώτες μέρες της εβδομάδας θα συντηρήσουν ένα κλίμα αβεβαιότητας το οποίο όμως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το αλλάξετε γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με ζητήματα που δεν σας ωφελούν. Αντί αυτού, φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, βάζοντας προτεραιότητες που θα έχουν αποτέλεσμα. Θα ήταν ωφέλιμο να περιορίσετε τη βιασύνη σας και να μην υποτιμήσετε τα πλεονεκτήματα των άλλων.

Σκορπιός
Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας όποτε την χρειαστείτε, αλλά όχι όποτε την επικαλεστείτε. Το παράδοξο είναι ότι η εβδομάδα σας διευκολύνει στο να αναζητήσετε νέους τρόπους σταθεροποίησης του εισοδήματός σας, εν μέσω καταστάσεων που σε άλλες περιπτώσεις θα καλλιεργούσαν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Φανείτε διπλωμάτες και δημιουργικοί στην προώθηση των συμφερόντων σας.

Κώστας Λεφάκης

Τοξότης
Η εβδομάδα σας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς σε ότι έχετε αποφασίσει και σας βοηθά να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, όσον αφορά σε οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες. Είναι πιθανό όμως το ενδεχόμενο να υπερτιμήσετε τις ικανότητές σας , να υποτιμήσετε τους κινδύνους μιας ριψοκίνδυνης πράξης και να εκτεθείτε στο περιβάλλον στο οποίο ζείτε την καθημερινότητά σας. Μια πιο συντηρητική, οικονομική συμπεριφορά και διαχείριση θα σας βοηθούσε και θα διατηρούσε την ασφάλειά σας.

Αιγόκερως
Οι πιο έμπειροι από εσάς καταλαβαίνετε ότι το κλίμα γύρω σας αλλάζει καθημερινά και ότι χρειάζεται να εξασφαλίσετε αυτά που σας αφορούν και σας βοηθούν να προωθήσετε την εργασία σας. Ο Άρης περιπλέκει περισσότερο κάποιες καταστάσεις και μπορεί να αιφνιδιαστείτε από την συμπεριφορά των άλλων. Σύντομα όμως θα ανακτήσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας. Δώστε προσοχή σε θέματα ευεξίας και υγείας.

Υδροχόος
Όσοι επιδιώκετε ριζικές αλλαγές, όσοι κυνηγάτε ευκαιρίες και όσοι επιμένετε να είστε άκαμπτοι, θα βρεθείτε στην ανάγκη να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη από τους άλλους. Αλλάξτε τακτική εκεί που βλέπετε ότι αυτή που ακολουθείτε δεν φέρνει αποτέλεσμα και προσέξτε να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις για ανθρώπους που μέχρι τώρα εμπιστεύεστε. Φροντίστε να συνδυάσετε τον αυθορμητισμό σας με ρεαλισμό και λογική.

Ιχθύες
Είναι σημαντικό να οργανωθείτε περισσότερο και καλύτερα και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν οι καταστάσεις τείνουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Φαίνεται ότι αρκετοί ακατάλληλοι άνθρωποι θα βρεθούν στο δρόμο σας, εμποδίζοντάς σας να συνεχίσετε την πορεία σας προς τα εκεί που χρειάζεστε ή πρέπει. Η καλή σας πρόθεση είναι συνήθως η αιτία του όποιου μπλεξίματός προκύπτει.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share