Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σελήνη στον Τοξότη: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

21 Ιανουαρίου 2020 12:15
Σελήνη στον Τοξότη: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Τρίτη και η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος, μετά τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, αναφέρθηκε στην είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη σήμερα και αναφέρθηκε στα ζώδια που πρέπει να είναι πιο προσεκτικά για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

Ποια ζώδια είναι αυτά; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Σκούρα εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Ο Κώστας Λεφάκης, έκανε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του, και προειδοποίησε! Ποια ζώδια θα έχουν σκούρα εβδομάδα; Επίσης, ο αγαπημένος αστρολόγος, έχει κάνει προβλέψεις για όλο τον Ιανουάριο, οπότε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά!

Φαίνεται ότι η εβδομάδα βοηθά τις συζητήσεις και τις συνεννοήσεις για εξεύρεση λύσεων σε δύσκολα περιστατικά, τόσο μεταξύ κρατών και αντιμαχόμενων πολιτικών ομάδων, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι κοινωνικές αναταραχές δεν θα λείψουν, αλλά θα έχουν έναν πιο τοπικό χαρακτήρα.

Κριός

Μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο και τις αλήθειες που θα κυριαρχήσουν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Η οικογένεια θα σας πιέσει. Προνοήστε για την ασφάλεια την κεκτημένων σας και προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Τα περισσότερα από αυτά που σας άγχωναν και σας ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό, αρχίζουν να παίρνουν τέλος, δίνοντας την ευκαιρία να αισθανθείτε και πάλι δυνατές και έτοιμες. Ο αισθηματικός σας κόσμος πρόκειται να υποπέσει σε μία περίοδο ύψους και βάθους.

Ταύρος

Το διάστημα αυτό θα σας παραχωρήσει πολλές ευκαιρίες για αναβάθμιση αλλά δεν θα είστε σε θέση να τις εκμεταλλευτείτε ολοκληρωτικά. Ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τον επαγγελματικό τομέα όπου όλα θα κυλούν ουσιαστικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας. Αποβάλλετε το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει, αλλά μην εγκαταλείπετε προσπάθειες και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Περιορίστε τα περιττά σας έξοδα και φροντίστε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Μία υπόθεση πρακτική θα σας απασχολήσει, ωστόσο η περίοδος αυτή είναι καλή για να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας ή να βρείτε υποστήριξη για κάτι. Εκείνο που θα σας βοηθήσει σημαντικά είναι ο σωστός προγραμματισμός και η μεθοδική αναβολή κάθε υποχρέωσης ή πληρωμής που μπορεί να μετατεθεί χρονικά. Πάντως μην αφήνετε τους άλλους να διαχειρίζονται δικές σας υποθέσεις. Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας θέματα.

Καρκίνος

Κουραστική περίοδος όπου θα πρέπει να προλάβετε πολλά και να ευχαριστήσετε όλο τον κόσμο. Έχετε καλύτερες προοπτικές να προωθήσετε τους στόχους αλλά θα κουραστείτε γιατί θα υπάρξουν περιπλοκές και αντιθέσεις. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην μειώσετε τις προσπάθειες. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αμυνθείτε απέναντι σε εκείνους που συστηματικά προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Λέων

Κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσετε, με περισσότερη ευκολία, να διευθετήσετε κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι του ζωδίου σας, θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες που μέχρι τώρα εκκρεμούσαν. Δουλέψτε σκληρά και αξιοποιήστε το διάστημα αυτό όσο καλύτερα μπορείτε.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήστε να κινείστε με αυστηρό προγραμματισμό, να αποφύγετε άσκοπες κινήσεις, τα περιττά έξοδα, κάποια αδιάφορα για εσάς κοινωνικά καλέσματα και μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν ή να παρακολουθήσουν το ρυθμό σας. Εντοπίστε τα παρασκήνια της ζωής σας και μην συζητάτε τα σχέδια σας με ανθρώπους αναρμόδιους και επιπόλαιους. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις εκεί που θέλετε να προβληθείτε επαγγελματικά.

Ζυγός

Επαγγελματικά οι συνθήκες βελτιώνονται όσο προσπαθείτε σοβαρά και η οικονομική αναδιοργάνωση έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο. Επίσης το διάστημα αυτό ενισχύει αλλά και τονώνει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά, να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να αποφύγετε τα δύσκολα, ή να τα αναβάλετε για αργότερα όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει περισσότερο τα πράγματα. Φανείτε διπλωμάτες και οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε το οικονομικό ρίσκο αυτήν την εβδομάδα. Αγνοείστε υποσχέσεις και αποφύγετε προτροπές, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές σας. Η εύκολη λύση κρύβει πάντοτε κινδύνους, όσο δελεαστική και αν ακούγεται στα αυτιά σας. Αισθηματικά γίνετε πιο δοτικοί και πιο προστατευτικοί απέναντι στον σύντροφο, ή στα μέλη της οικογένειας που φαίνεται να έχουν την ανάγκη σας. Προσέξτε μικρές ενοχλήσεις υγείας. Τηρήστε το πρόγραμμα κάποιων ιατρικών εξετάσεων, όσοι τις χρειάζεστε!

Τοξότης

Παραμένετε ανικανοποίητοι και αυτό οφείλεται κυρίως στους υψηλούς στόχους. Οι καθυστερήσεις στην εργασία ή στα πρακτικά σας θέματα θεωρούνται δεδομένες, γι αυτό φροντίστε να μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, ή ρίσκα που μπορεί να σας εκθέσουν. Αισθηματικά υπάρχει ένταση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα και διπλωματικά. Αποφύγετε αγοραπωλησίες, οικονομικές συμφωνίες και έναρξη νομικών διεκδικήσεων.

Αιγόκερως

Λάβετε υπόψη αυτές τις μέρες, ότι πριν εγκατασταθεί το καινούριο στη ζωή σας, το ερωτικό τοπίο πρέπει να εκκαθαριστεί από τα απομεινάρια του παρελθόντος. Αν και πάντα εκφράζατε τις εσωτερικές σας συγκινήσεις χωρίς φόβο και υποκρισία, τις μέρες αυτές θα βιώσετε τόσο λεπτές και μυστηριώδεις δονήσεις που μόνο στον ίδιο τον εαυτό σας θα βρείτε το θάρρος να εκμυστηρευτείτε. Σχέδια σας για επέκταση ή καινούργια ξεκινήματα φαίνονται πως είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Υδροχόος

Σχέσεις προσωπικές αλλά και κοινωνικές μπαίνουν στο στόχαστρο. Πρέπει να βάλετε μία σειρά προτεραιοτήτων και να κάνετε μερικές περικοπές παντού, έτσι ώστε να μην κουραστείτε για πράγματα που δεν θα ωφελήσουν ούτε και θα βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας. Μια γενικότερη τακτοποίηση, ή ο εξωραϊσμός του χώρου που ζείτε ή εργάζεστε θα μπορούσε να αφήσει χώρο και για άλλες αλλαγές τις οποίες σκέφτεστε από καιρό. Κινηθείτε μεθοδικά και συντηρητικά στην διαχείριση των οικονομικών σας.

Ιχθύες

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους της δουλειάς σας και προσαρμοστείτε στο επικρατούν κλίμα των οικονομικών. Δείξτε αυτοπεποίθηση στην εργασία σας αλλά όχι υπεραισιοδοξία και μάθετε να δέχεστε την πραγματικότητα βρίσκοντας την καλή πλευρά ή την αναγκαιότητα ακόμη και σε αυτό που δεν σας αρέσει. Προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα είναι πιο εύκολο να τακτοποιηθούν και να σας απαλλάξουν από άγχη και αβεβαιότητες. Προσέξτε τις αβέβαιες επενδύσεις ή τα περιττά έξοδα.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share