Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Μαύρο Σαββατοκύριακο για αυτά τα 3 ζώδια! Οι αστρολόγοι Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν!

Δείτε αναλυτικά!

11 Ιανουαρίου 2020 12:10
Μαύρο Σαββατοκύριακο για αυτά τα 3 ζώδια! Οι αστρολόγοι Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν!

Η Άση Μπήλιου, η Λίτσα Πατέρα και η Βίκυ Παγιατάκη έκαναν τις αστρολογικές της προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για την έκλειψη Σελήνης. Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε τι είχε πει η Άση Μπήλιου για το 2020!

Πώς μας επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος που πραγματοποιείται απόψε το βράδυ στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου;

Συγκεκριμένα είπαν ότι αυτή η Πανσέληνος μπορεί να τονώσει σχέδια και αυτή η περίοδος δεν θίγει κάποια ζώδια, όπως τον Ιχθύ, αν και μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα!

Η Κυριακή και η Δευτέρα, θα είναι περίεργη για τον Καρκίνο, ενώ ο Λέων μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με την δουλειά. Παύει η πίεση από Τρίτη και ανοίγονται νέες προοπτικές!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια και πώς επηρεάζονται σε όλους τους τομείς!

Tα 2+1 πιο άτυχα ζώδια για το 2020!

Το 2020 έχει κάνει την εμφάνισή τους στις ζωές μας εδώ και λίγες μέρες, ωστόσο υπάρχουν 2+1 ζώδια τα οποία θεωρούνται άτυχα για τη φετινή χρονιά! Επίσης, το 2020 δεν θα μπει το ίδιο καλά για όλα τα ζώδια, αφού για κάποια ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος!

Δίδυμοι

Κομβική θα είναι η τρέχουσα χρονιά για τους Διδύμους, με τα ζόρια να μην λείπουν και τις ευκαιρίες να παρουσιάζονται μεν, να κινδυνεύουν να χαθούν οριστικά από μία λάθος κίνηση δε. Το 2020 είναι η χρονιά των εκκαθαρίσεων που χρόνια περίμεναν τα Διδυμάκια, γεγονός που θα στοιχίσει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τα καλά νέα είναι πως παρά τις μεγάλες δυσκολίες, τίποτα δεν γίνεται για κακό, πράγμα που σημαίνει ότι φέτος χτίζετε το έδαφος για τα καλύτερα που -ευτυχώς- θα έρθουν.

undefined

Λέων

Πιο δυνατούς έρχονται να σας κάνουν οι αντιξοότητες που καραδοκούν, οι οποίες δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα σας αποπροσανατολίσουν. Η προσοχή σας πρέπει φέτος να είναι αυξημένη σε ό,τι αφορά τις φιλικές σχέσεις, καθώς θα παρατηρήσετε πως κάποιοι σας πλησίασαν με σκοπό.

Οι σεληνιακές εκλείψεις επηρεάζουν πολύ την οικογενειακή ζωή, με τους αστρολόγους να συμβουλεύουν να προσέξετε πολύ πριν ξεστομίσετε λόγια που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω.

Ζυγός

Το βάρος πέφτει στην οικογένεια και την προσωπική ζωή, η οποία το 2020 θα περάσει… από 40 κύματα. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε δεν είναι εύκολες, με όλους εσάς να συνειδητοποιείτε πως δεν αξίζουν όλοι να παραμείνουν στη ζωή σας.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχετε απαλλαγεί από τοξικές παρουσίες στη ζωή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο και πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share