Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπάνια έκλειψη επηρεάζει πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

7 Ιανουαρίου 2020 12:30
Σπάνια έκλειψη επηρεάζει πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ζώδια σήμερα: Τρίτη και η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Μετά τις αστρολογικές της προβλέψεις για το 2020, η κορυφαία αστρολόγος αναφέρθηκε σε μια σπάνια έκλειψη που περιμένουμε και θα επηρεάσει αρκετά τα περισσότερα ζώδια! Ποια θα είναι αυτά;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τα 2+1 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Ιανουάριο!

Το 2020 δεν θα μπει το ίδιο καλά για όλα τα ζώδια, αφού για κάποια ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος!
Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τη Σελήνη στον Ταύρο

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το χωνέψουμε, μπήκε ο νέος χρόνος. Μιλήσαμε για τα ζώδια που θα έχουν ένα φανταστικό Ιανουάριο αλλά υπάρχουν κι αυτά που ο πρώτος μήνας του έτους δεν θα είναι καλός. Κι όταν λέμε ο χειρότερος δεν μιλάμε για την ισοπέδωση της ζωής τους, εννοούμε ότι θα είναι ένας δύσκολος μήνας με πολλές προκλήσεις και εμπόδια.

Για ποια ζώδια θα είναι ο Ιανουάριος ο χειρότερος μήνας;

Δίδυμος: Επαναπροσδιορισμός σχέσεων και συνεργασιών

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δεν το έχουν και πολύ με την ανταλλαγή συναισθημάτων ειδικά όταν πρόκειται για ένα τετ α τετ ξεγύμνωμα. Υπάρχουν όμως πολλά που θα χρειαστεί να μοιραστούν μέσ σε αυτό το μήνα αναφορικά με τα οικονομικά, τις επαγγελματικές συνεργασίες και την προσωπική τους ζωή γενικότερα. Αυτό θα επηρεάσει και τις πιο σταθερές τους σχέσεις, ακόμα και ανθρώπους που ζουν μακριά. Σε κάθε περίπτωση, η επανατοποθέτηση δεν είναι κάτι που πρέπει να τους αγχώσει αφού στο τέλος της θα οδηγήσει σε καλύτερες σχέσεις.

Ζυγός: Σοβαρές συζητήσεις με την οικογένεια

Στο ίδιο μήκος κύματος με το συγγενικό τους ζωδίου, τους Διδύμους, οι Ζυγοί δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αντιπαράθεση. Ωστόσο, ο μήνας αυτός θα σε φέρει μπροστά από τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα υπάρχει και μία θετική εξέλιξη στο κομμάτι της δημιουργηκότητας αλλά η προτεραιότητά σου είναι να λύσεις όλα τα άλλα. Το σπίτι, η οικογένεια και τα συναισθηματικά σου θεμέλια είναι αυτά που θα απορροφήσουν την ενέργειά σου.

Υδροχόος: Τα επίπεδα των ισχυρισμών δοκιμάζονται

Όλα αυτά που έχουν αφήσει, έχουν απορρίψει κι από τα οποία έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα είναι ένα σημάδι ότι μπαίνουν σε μία εντελώς νέα φάση ζωής. Το αν είναι έτοιμοι και ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους είναι άλλο κομμάτι. Οι Υδροχόοι θα πρέπει να κλείσουν και κεφάλαια και να συγχωρέσουν μέσα σε αυτόν το μήνα. Το να εκφράζουν τα συναισθήματά τους δεν είναι σίγουρα το δυνατό τους σημείο αλλά μπορούν να είναι λογικοί κι αυτό είναι χάρισμα.

Απαιτητική εβδομάδα: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου!

Δευτέρα σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Βέβαια, η αγαπημένη μας αστρολόγος, εκτός από τις εβδομαδιαίες προβλέψεις, έχει κάνει και τις ετήσιες, λέγοντας πως: "Το 2020 δεν είναι εύκολη χρονιά"!

Τι ανέφερε όμως για τη νέα εβδομάδα; Χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου είπε: "Είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα του Ιανουαρίου, καθώς σχηματίζεται η τελευταία έκλειψη της χειμερινής περιόδου, μια σεληνιακή έκλειψη πανσέληνος στις 10/01."

Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

2+1 ζώδια που θα ερωτευτούν... τον πιο λάθος άνθρωπο φέτος!

Κάποιοι χωρίζουν, κάποιοι ερωτεύονται, και όλα αλλάζουν το 2020. Ωστόσο, τρία συγκεκριμένα ζώδια επιβάλλεται να είναι πιο προσεκτικά στο ερωτικό κομμάτι καθώς οι προθέσεις για εξαπάτηση θα είναι πολλές.

Δείτε τα τρία ζώδια που φέτος θα κληθούν να παλέψουν με τις πιθανότητες και να ζυγίσουν δύο φορές τις καταστάσεις πριν αποφασίσουν να ερωτευτούν. Από την άλλη υπάρχουν και τα ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020! Οπότε, ενημερωθείτε...

Δίδυμος

Η κοινωνική του ζωή είναι στο φόρτε της και οι νέες γνωριμίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Βραδινές έξοδοι, ταξίδια με φίλους και πολλές νέες γνωριμίες, όλα κρύβουν μία πολύ σημαντική παγίδα: Προδίδουν στους γύρω του το χάος που επικρατεί στον συναισθηματικό του κόσμο.

Έτσι, ο Δίδυμος είναι ο πλέον ευάλωτος σε ερωτικά λάθη, καθώς στην προσπάθειά του να βρει ταίρι θα υποπέσει σε μεγάλα σφάλματα. Καλό θα ήταν να μείνει μακριά από οτιδήποτε του στυλ «πολύ καλό για να είναι αληθινό». Πιθανότατα αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Λέων

Ήρθε η ώρα για το Λιοντάρι να… την πατήσει στα ερωτικά. Εκεί που είχε συνηθίσει να το ερωτεύονται, φέτος η πιθανότητα να χτυπήσου εκείνο τα βέλη του έρωτα είναι τεράστια. Δυστυχώς, μιλάμε για έρωτα με τον πιο ακατάλληλο σύντροφο. Πολλές υποσχέσεις που δεν θα κρατηθούν και ψέματα που σκοπό έχουν να κλονίσουν τη μόνιμη αισιοδοξία του, θα του δώσουν φέτος ένα μάθημα ζωής.

Ιχθύς

Φέτος ο Ιχθύς τα αλλάζει όλα. Προς το καλύτερο σαφώς. Ωστόσο, τα λάθη δεν θα λείψουν, καθώς το ψαράκι από τη φύση του ζει στο ροζ του συννεφάκι. Φέτος αναμένεται να εμφανιστεί (ακόμα ένας) λάθος άνθρωπος ο οποίος όμως -και αυτό είναι το ευχάριστο- θα δείξει νωρίς τον πραγματικό του εαυτό.

Συμπέρασμα; Ερωτευτείτε, αλλά προσέξτε με ποιον. Δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share