Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Σελήνη στον Ταύρο; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Μάθετε αναλυτικά τις προβλέψεις!

6 Ιανουαρίου 2020 15:25
Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Σελήνη στον Ταύρο; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Δευτέρα σήμερα, και η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα, έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της! Τι είπε για την Σελήνη που θα βρίσκεται στον Ταύρο και πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Επιπλέον, η αστρολόγος, όπως και η Άση Μπήλιου, αναφέρθηκε στην έκλειψη που θα έχουμε στις 10/01/2020, λέγοντας πως με αυτή την έκλειψη θα κριθεί η συνέχεια του 2020.

Χαρακτηριστικά είπε: "Σήμερα και αύριο είναι μια καλύτερη ημέρα. Σήμερα, η Σελήνη είναι στον Ταύρο! Αυτό σημαίνει ότι θέματα που θα ξεκινήσουν, μπορεί να έχουν διάρκεια, αλλά και να προωθηθούν θέματα τα οποία είναι σημαντικά. Επίσης αύριο και μεθαύριο θα έχουμε μια έμπνευση -για όσους ασχολούνται με τέχνες- αλλά και γενικότερα. Όλα αυτά θα είναι σημαντικά και θα μας βοηθήσουν!"

Μάθετε αναλυτικά τις προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο:

Τα 2+1 τυχερά ζώδια για το 2020!

Όπως κάθε νέο έτος, έτσι και το 2020 υπάρχουν κάποια ζώδια στα οποία η τύχη θα χαμογελάσει ένα «τσικ» περισσότερο από τα άλλα. Όπως έχει πει και η Λίτσα Πατέρα συνταρακτικές αλλαγές το 2020 θα έρθουν για...

​Σύμφωνα με τις «διαδρομές» των ζωδίων στον ουρανό, σχηματίζουν πτυχές και επηρεάζουν την τύχη τους για την υπόλοιπη χρονιά. Κάθε φορά που μιλάμε για τύχη, μιλάμε για τον Δία.

Ο Δίας είναι ο γιγαντιαίος πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος που ρυθμίζει το σημάδι του Τοξότη και σχετίζεται με τη χαρά και την αισιοδοξία. Σε αντίθεση με τον Δία, ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο πλανήτης της «κακής τύχης».

Και όταν λέμε κακή τύχη, εννοούμε ότι ο Δίας δουλεύει για να σου δώσει ανταμοιβές ακόμη και όταν δεν το αξίζεις, γι ‘αυτό είναι τόσο συνδεδεμένο με την “τύχη”. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος είναι και αυτός που προσφέρει οφέλη, αλλά μόνο αφού δουλέψεις αρκετά.

undefined

Αιγόκερως

Διακινδυνεύουμε να πούμε ότι το επόμενο έτος θα είναι μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής των Αιγόκερων. Θα είσαι σε θέση να επιλέξεις τους καρπούς των σπόρων που φυτεύεις εδώ και χρόνια. Όλη η προσπάθεια που θέλεις να βάλεις σε ό, τι κάνεις θα πληρωθεί τώρα.

Παρθένος

Όλες οι ευχές της ζωής μιας Παρθένου θα πραγματοποιηθούν το 2020, αλλά μπορείς να αρχίσεις να δίνεις προσοχή στην οικονομική σου πλευρά. Αν θέλεις να επενδύσεις τα χρήματά σου σε κάτι νέο, πήγαινε χωρίς να το σκεφτείς. Γνωρίζουμε ότι σου αρέσουν οι στρατηγικές και συχνά σκέφτεσαι πάρα πολύ πριν πάρεις μια απόφαση, αλλά αυτή τη φορά έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Ταύρος

Το τρίτο μέλος της λίστας είναι ο Ταύρος που βρίσκεται στην τρίτη θέση στον κατάλογο των πιο τυχερών ζωδίων το 2020. Ο Ταύρος είναι το μοναδικό γήινο ζώδιο που θα επηρεάσει τον Ουρανό, τον πλανήτη των απροσδόκητων γεγονότων. Εξαιτίας αυτού, ο Ταύρος μπορεί να αισθανθεί το 2020 λίγο ανήσυχος και ενοχλημένος, αλλά για πολύ λίγο. Μην ανησυχείς για αυτή την αλλαγή (γνωρίζουμε ότι ο Ταύρος μισεί το απροσδόκητο) επειδή ο Δίας και ο Κρόνος θα δουλέψουν για να σου δώσουν την τύχη που χρειάζεσαι. Το καλύτερο στοιχείο της ζωής σου το 2020 θα είναι η αγάπη. Έχεις τα πάντα για να συναντήσεις κάποιο νέο πρόσωπο, που πέρα ​​από απόλαυσή, θα βοηθήσει και την οικονομική σου ζωή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share