Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Απαιτητική εβδομάδα: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου!

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα;

6 Ιανουαρίου 2020 12:05
Απαιτητική εβδομάδα: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου!

Δευτέρα σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Βέβαια, η αγαπημένη μας αστρολόγος, εκτός από τις εβδομαδιαίες προβλέψεις, έχει κάνει και τις ετήσιες, λέγοντας πως: "Το 2020 δεν είναι εύκολη χρονιά"!

Τι ανέφερε όμως για τη νέα εβδομάδα; Χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου είπε: "Είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα του Ιανουαρίου, καθώς σχηματίζεται η τελευταία έκλειψη της χειμερινής περιόδου, μια σεληνιακή έκλειψη πανσέληνος στις 10/01."

Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

2+1 ζώδια που θα ερωτευτούν... τον πιο λάθος άνθρωπο φέτος!

Κάποιοι χωρίζουν, κάποιοι ερωτεύονται, και όλα αλλάζουν το 2020. Ωστόσο, τρία συγκεκριμένα ζώδια επιβάλλεται να είναι πιο προσεκτικά στο ερωτικό κομμάτι καθώς οι προθέσεις για εξαπάτηση θα είναι πολλές.

Δείτε τα τρία ζώδια που φέτος θα κληθούν να παλέψουν με τις πιθανότητες και να ζυγίσουν δύο φορές τις καταστάσεις πριν αποφασίσουν να ερωτευτούν. Από την άλλη υπάρχουν και τα ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020! Οπότε, ενημερωθείτε...

Δίδυμος

Η κοινωνική του ζωή είναι στο φόρτε της και οι νέες γνωριμίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Βραδινές έξοδοι, ταξίδια με φίλους και πολλές νέες γνωριμίες, όλα κρύβουν μία πολύ σημαντική παγίδα: Προδίδουν στους γύρω του το χάος που επικρατεί στον συναισθηματικό του κόσμο.

Έτσι, ο Δίδυμος είναι ο πλέον ευάλωτος σε ερωτικά λάθη, καθώς στην προσπάθειά του να βρει ταίρι θα υποπέσει σε μεγάλα σφάλματα. Καλό θα ήταν να μείνει μακριά από οτιδήποτε του στυλ «πολύ καλό για να είναι αληθινό». Πιθανότατα αυτό ακριβώς συμβαίνει.

2+1 ζώδια που θα ερωτευτούν... τον πιο λάθος άνθρωπο φέτος!

Λέων

Ήρθε η ώρα για το Λιοντάρι να… την πατήσει στα ερωτικά. Εκεί που είχε συνηθίσει να το ερωτεύονται, φέτος η πιθανότητα να χτυπήσου εκείνο τα βέλη του έρωτα είναι τεράστια. Δυστυχώς, μιλάμε για έρωτα με τον πιο ακατάλληλο σύντροφο. Πολλές υποσχέσεις που δεν θα κρατηθούν και ψέματα που σκοπό έχουν να κλονίσουν τη μόνιμη αισιοδοξία του, θα του δώσουν φέτος ένα μάθημα ζωής.

Ιχθύς

Φέτος ο Ιχθύς τα αλλάζει όλα. Προς το καλύτερο σαφώς. Ωστόσο, τα λάθη δεν θα λείψουν, καθώς το ψαράκι από τη φύση του ζει στο ροζ του συννεφάκι. Φέτος αναμένεται να εμφανιστεί (ακόμα ένας) λάθος άνθρωπος ο οποίος όμως -και αυτό είναι το ευχάριστο- θα δείξει νωρίς τον πραγματικό του εαυτό.

Συμπέρασμα; Ερωτευτείτε, αλλά προσέξτε με ποιον. Δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 06 Ιανουαρίου;

Δίσεκτο το 2020! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share