Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

9 Δεκεμβρίου 2019 10:24
Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Ποια ζώδια θα έχουν... δυσκολίες σήμερα, σύμφωνα με τις ημερήσιες προβλέψεις της Άντας Λεούση;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος, καθημερινά δίνει τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια, ενώ μάλιστα κάθε Σαββατοκύριακο, παρουσιάζει και τις αστρολογικές προβλέψεις της νέα εβδομάδας.

Πάμε να δούμε:

ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάστε για μια φορά να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με βάση το συναίσθημα, αφού δεν μπορείτε να τα λύσετε με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βρείτε διεξόδους στα επαγγελματικά σας σχέδια κινηθείτε έξυπνα. Φροντίστε να κάνετε διασυνδέσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήστε τα πάντα με τους συνεργάτες σας παραμερίζοντας τυχόν προκαταλήψεις, καθώς οι συνεργασίες σας μπορούν να αποδώσουν μόνο αν είναι ισότιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε τους άλλους με κατανόηση, γιατί σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν κρίσιμο σημείο θα αποτελέσουν οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω του καθενός.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε τα επιμέρους βήματα σας, μια που οι οικονομικές και οι επαγγελματικές βάσεις που θέλετε να βάλετε απαιτούν υπομονή και επιμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να εντοπίσετε τα σημεία της σύμπνοιας ή της εχθρότητας εκ μέρους των ατόμων που συναναστρέφεστε, καλό είναι να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το επιτηδευμένο.

ΖΥΓΟΣ: Πρωτεύει να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε τα ταλέντα που διαθέτετε, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρείτε μεγάλη στήριξη στο φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, μια και ορισμένα προβλήματα θα εμφανιστούν συσσωρεμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντοπίστε τα θετικά στοιχεία και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Θα πλημμυρίσετε από νέες ιδέες αλλά αν δεν περιορίσετε την ένταση του περιβάλλοντος θα μπερδευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί με συνεργάτες και φιλικά πρόσωπα. Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από πιεστικά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε τώρα τελικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί και διερευνητικοί στα θέματα που σας απασχολούν γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξετε τη δημιουργικότητά σας, αλλά το περιβάλλον σας θα εκφράσει ενδοιασμούς και θα κληθείτε να αποδείξετε ότι μπορείτε.

oroskopos.gr

Αυτοί είναι οι πιο κρυουλιάρηδες του ζωδιακού!

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του γοητεία και τις δικές του συνήθειες. Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας ενημερώνει για κάποια βασικά στοιχειά που έχουν κάποιοι του ζωδιακού κύκλου όπως πρόσφατα σας αναφέραμε ποια είναι τα 5 ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα!

Σήμερα, λοιπόν, θα σας πούμε ποια είναι τα τρία ζώδια που μισούν τις χαμηλές θερμοκρασίες και το κρύο και προτιμούν τον χειμώνα να τον απολαμβάνουν από τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού τους. Ποια είναι λοιπόν αυτά;

Δίδυμοι

Εκπρόσωποι του καλοκαιριού, τα ζώδια των διδύμων δεν εκτιμούν καθόλου τη βροχή και το κρύο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έκαναν ό, τι περνά από το χέρι τους για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία και να μην μείνουν μέσα. Θα ταλαιπωρηθούν από την κακοκαιρία που τους ρίχνει τη διάθεση, όμως κάλλιο με παρέα γύρω από το τζάκι, παρά μόνοι να να κοιτάζουν τη βροχή πίσω από το τζάμι.

Λέοντες

Οι Λέοντες δεν είναι ζώδια που θα προνοήσουν για τον καιρό. Εκείνο που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να περιβάλλονται από καλούς φίλους και ευχάριστη παρέα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν δεν υπάρξει ανάμεσά στους φίλους κάποιος να φροντίσει ώστε να πάρουν μαζί τους ομπρέλα ή κάτι ζεστό να ντυθούν, πιθανότατα να τους δείτε με κοντομάνικο μες στο καταχείμωνο.

Ιχθύες

Τα ζώδια των Ιχθύων θα προτιμούσαν να περάσουν ολόκληρο το χειμώνα ή τουλάχιστον τις ημέρες που η κακοκαιρία είναι έντονη, στο κρεβάτι. Δεν είναι λάτρεις του κρύου και θα προτιμούσαν να αναβάλουν κάθε τους δραστηριότητα και υποχρέωση ώσπου να έρθει και πάλι η άνοιξη. Προφανώς και θα σηκωθούν για τη δουλειά, όμως στο μυαλό τους θα έχουν πάντα την ώρα που θα επιστρέψουν να χουχουλιάσουν κάτω από τα σκεπάσματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share