Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

4 Δεκεμβρίου 2019 12:45
Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν; Βέβαια, αν θέλετε να μάθετε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, μπορείτε να διαβάσετε του Κώστα Λεφάκη, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για τα ζώδια.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις από τον oroskopos.gr:

ΚΡΙΟΣ: Για να μην αιωρείστε ανάμεσα στο καλό και στο κακό, περιορίστε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που νιώθετε. Τολμήστε μια αναδιοργάνωση παντού, αφήνοντας πίσω ότι έχει κριθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε προς τα πού κατευθύνετε τη δύναμη και τα συναισθήματά σας, καθώς πολλές φορές είναι τρικυμιώδη. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε τόσο απόμακροι γιατί τα πιστεύω που έχετε για τη ζωή προκαλεί σύγχυση στους γύρω σας. Κάντε μια προσπάθεια να κλείσετε εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για την γνώμη των άλλων.

ΛΕΩΝ: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη: Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες αν δεχτείτε τη βοήθεια από συνεργάτες ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ασυνεννοησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, όμως, δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε πιο πολύ εμπιστοσύνη στους άλλους. Θα βγάλετε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Το τοπίο στο συναισθηματικό σας τομέα αρχίζει να καθαρίζει και σας βοηθά στις επιλογές σας. Να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες με στενούς συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασταλτικοί σας φόβοι δημιουργούνται αποκλειστικά από τις προκαταλήψεις που συντηρείτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας ταλέντα και προωθήστε τα με θάρρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα δημιουργήσει μαγικές αλλαγές στις σχέσεις σας, είναι ότι πλέον είστε πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς και σε αυτά που θέλουν αυτοί που συναναστρέφεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να το βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία, μια που πάντα υπάρχει κοντά σας ακόμα και την τελευταία στιγμή ένας από μηχανής θεός που σας βοηθά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή η ηθική θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό που θα σας βοηθήσει σε γενικό επίπεδο είναι η διαπραγμάτευση για όλα, οπότε αφήστε στην άκρη εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ότι σας ευχαριστεί χωρίς να δίνετε εξηγήσεις σε άτομα που δε χρειάζεται. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζονται επαναστάσεις χωρίς αιτία.

3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Μερικοί άνθρωποι αγχώνονται και πανικοβάλλονται με το παραμικρό κι άλλοι είναι "τέρατα ψυχραιμίας" αυτό εκτός από τον χαρακτήρα επηρεάζεται κι από το ζώδιο.

Επίσης μπορείτε να μάθετε και ποια είναι τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη που καταφέρνουν πάντα να πάρουν αυτό που θέλουν!

Για να δούμε λοιπόν, ποιοι είναι οι πιο ψύχραιμοι του ζωδιακού;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια εκείνα που δεν πανικοβάλλονται εύκολα. Για την ακρίβεια, μπορεί γύρω του να γίνεται χαμός, να τρέχει κόσμος από εδώ και από εκεί και να επικρατεί ένα χάος και εκείνος σε κατάσταση… ζεν να προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να τους επαναφέρει στην τάξη. Και φυσικά, θα είναι εκείνος που θα μπορέσει με ηρεμία και με καθαρό μυαλό να δώσει την λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που χρειάζεσαι δίπλα σου σε στιγμές κρίσης ή πανικού. Είναι εκείνος που ψύχραιμα θα δει μια κατάσταση και χωρίς να «τυφλώνεται» από θυμό, φόβο ή άλλο συναίσθημα, να σου δώσει την λύση που αναζητάς και να σε ηρεμήσει. Στα δύσκολα είναι αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και χωρίς καν να καεί…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για τους Δίδυμους έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει πολλά, ωστόσο μπορείς να του αναγνωρίσεις το γεγονός ότι σε δύσκολες στιγμές, το μυαλό τους μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Ακριβώς το γεγονός ότι είναι… «δίδυμοι» τους βοηθά να δίνουν άμεσα λύση, καθώς έχουν δυο μυαλά σε… ένα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είναι υπέρ τους. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, όχι. Πάντως σε στιγμή κρίσης ή πανικού, ο Δίδυμος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα λειτουργήσει άμεσα, χωρίς να χάσει το μπούσουλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν καταλαβαίνει από κρίσεις και πανικούς ο Ταύρος. Είναι αυτό που λέμε… βράχος. Όταν οι άλλοι θα τρέχουν πανικόβλητοι, θα έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και δεν θα ξέρουν τι να κάνουν, ο Ταύρος θα είναι εκεί, αγέρωχος, ακίνητος και θα δίνει λύση στο κάθε πρόβλημα. Είναι ψύχραιμος όσο δεν πάει σε κρίσιμες στιγμές και αυτό είναι μεγάλο προτέρημα για εκείνον.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share