Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόβλημα υγείας γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αστρολογικές προβλέψεις!

27 Νοεμβρίου 2019 11:40
Πρόβλημα υγείας γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της... Ποιο ζώδιο θα έχει ένα μικρό πρόβλημα υγείας;

Ο λόγος για τον... Ιχθύ. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ: Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτά είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια για το 2020! Δυσάρεστα τα νέα!

ΤΑΥΡΟΣ: Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες.

ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε. Προτιμήστε το διάλογο με το σύντροφο και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εφόσον οι συνθήκες ευνοούν προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Μην αποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε σωστά τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δε θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δε χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

Άντα Λεούση

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μη το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας δε θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΣ: Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ εάν έχετε ενοχλήσεις.

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα. Ωστόσο η διαίσθηση είναι είναι ένα χάρισμα που θα το συναντήσουμε σε 3 ζώδια! 3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

 ζώδια με διαίσθηση

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share