Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

26 Νοεμβρίου 2019 10:43
Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποιεί! Ποια ζώδια θα έχουν δύσκολη ημέρα;

ΚΡΙΟΣ: Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας. Οτιδήποτε και αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Υποχωρήστε καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά. Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά.

ΛΕΩΝ: Δε θα αποφύγετε την κούραση αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή. Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Επιτέλους θετικές εξελίξεις για αυτά τα 2 ζώδια! Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την νέα εβδομάδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε. Μη χαλαρώσετε γιατί αν η απόδοσή σας πέσει κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΖΥΓΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή δε θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο, μη τα βάζετε με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα. Αρχίζει να τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες δημιουργίας και τα εμπόδια. Ο καινούριος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για τις μεγάλες επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ρομαντικοί και περισσότερο πρακτικοί, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση του μέτρου και πειθαρχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις.=

ΙΧΘΥΣ: Θα αρχίσετε να βρίσκετε τη φόρμα σας και να αντιμετωπίζετε με χιούμορ ακόμα και κάποιες σκληρές κριτικές που μπορεί να δεχθείτε από άτομα του εργασιακού σας χώρου.

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα. Ωστόσο η διαίσθηση είναι είναι ένα χάρισμα που θα το συναντήσουμε σε 3 ζώδια! 3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share