Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολο και με εντάσεις το Σαββατοκύριακο για αυτά τα ζώδια! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Τι προβλέπει η αστρολόγος;

23 Νοεμβρίου 2019 14:37
Δύσκολο και με εντάσεις το Σαββατοκύριακο για αυτά τα ζώδια! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Θα είναι ένα...Δύσκολο και με εντάσεις το Σαββατοκύριακο!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Άση Μπήλιου: Ερωτικές και οικονομικές προβλέψεις 2020! Εφιάλτης γι' αυτά τα 3 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε σε ότι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάζουν. Οργανώστε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σας.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, μην παρασυρθείτε από την παρέα. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τηρήστε τον προϋπολογισμό που έχετε φτιάξει και δε θα το μετανιώσετε στο μέλλον. Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα που ήταν κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ότι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτά είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια για το 2020! Δυσάρεστα τα νέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αφοσίωση στις φιλοδοξίες δε σας αφήνει να χαρείτε τις πιο προσωπικές σας στιγμές. Σε ότι κι αν κάνετε βάλτε τα δυνατά σας και μην προδικάζετε το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα αν περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες. Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα.

ΙΧΘΥΣ: Χάνετε το χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν. Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας.

Ερωτικό Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη!

Οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι της Ελλάδας έκαναν τις προβλέψεις τους για το Σαββατοκύριακο! Θα είναι άκρως ερωτικό για τέσσερα μόνο ζώδια! H Άση Μπήλιου, η Λίτσα Πατέρα αλλά και η Βίκυ Παγιατάκη κάνουν τις πιο δυνατές προβλέψεις και προειδοποιούν!

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο του μήνα; Δείτε ακόμα: Τραγικές οι 10 τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου γι αυτά τα 2 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ζωδίων εν όψει Σαββατοκύριακου!

Χαρακτηριστικά η έμπειρη αστρολόγος είπε πως πρόκειται για το πιο, πιο, πιο, πιο ερωτικό και το πιο, πιο, πιο, πιο εκρηκτικό Σαββατοκύριακο για τα ζώδια!

Ποια θα είναι όμως τα πιο ευνοημένα και ποια όχι; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και φέρνει ευχάριστα! Πιο ευνοημένοι από όλους φαίνεται να είναι οι Κριοί, ωστόσο η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε γενικότερα και στα υπόλοιπα ζώδια! Αντίθετα, ποια ζώδια θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικά για παν ενδεχόμενο;

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αυτά τα ζώδια έχουν τον τίτλο του τσιγκούνη!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου:

Η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η Βίκυ Παγιατάκη είχε ευχάριστα νέα για αρκετά ζώδια όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι και αναφέρθηκε στο καθένα ξεχωριστά!

Ποια είναι τα ζώδια που θα πρέπει το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο προσεκτικά για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων;

Διαβάστε με την ευκαιρία: Βίκυ Παγιατάκη: Εμπόδια, προβλήματα, οικονομικοί πονοκέφαλοι για 3 ζώδια!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

4+1 ζώδια που θα δουν σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2020!

Νοέμβριος: Ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share