Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σελήνη στους Διδύμους: Ποια ζώδια επηρεάζονται; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει σήμερα;

14 Νοεμβρίου 2019 12:47
Σελήνη στους Διδύμους: Ποια ζώδια επηρεάζονται; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποίησε! Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Σελήνη στους Διδύμους;

Με την ευκαιρία διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

"Σήμερα η Σελήνη είναι... την λέω παραμυθένια μέρα, με όλη την έννοια και την θετική και την αρνητική. Δηλαδή μπορεί κανείς να ζήσει ένα παραμύθι και συναισθηματικό και να του τάξουν χρήματα κτλ, αλλά μπορεί και ο Ποσειδώνας να βάλει το χεράκι του και να το κάνει λιγάκι πλάνη. Έτσι λοιπόν προσέχετε...."

Ποια ζώδια επηρεάζονται σύμφωνα με την αστρολόγο; Μάθετε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Νοέμβριος: Ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη!

O Nοέμβριος είναι ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη! Ένας μήνας γεμάτος πάθη και εντάσεις! Το πρώτο μέρος του μήνα ενδέχεται να το αφιερώσετε περισσότερο στην εσωτερική ανάλυση και στην ενδοσκόπηση των συναισθημάτων σας απέναντι στον σύντροφό σας.

Μπορεί να έχετε κάποιες ανησυχίες, κάποιες υπόνοιες για το ταίρι σας, να αρχίσετε κάποιες έρευνες, να προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε καλύτερα την σκέψη και την ψυχολογία του συντρόφου σας ή να ανακαλύψετε ένα μυστικό που είναι σημαντικό για τη κοινή σας πορεία.

Το δεύτερο μέρος του μήνα είναι πιο χαλαρό, αισιόδοξο, ευνοεί τα ταξίδια για δύο ή μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους την αγάπη, ένα ειδύλλιο που θα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση ή μια καινούργια γνωριμία που θα σας συνεπάρει λόγω των κοινών σας πνευματικών ή μεταφυσικών σας ανησυχιών. Άλλος τομέας που θα δεχθεί την επίδραση, θα είναι τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ταλέντα, που θα εκφράζονται τώρα με πιο πρωτοποριακό τρόπο.

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, που δεν του αρέσει να κλείνεται και να απομονώνεται. Κάνε του ένα δώρο που δεν το περιμένει, προκάλεσέ τον με το ντύσιμο και τους τρόπους σου ή και πηγαίνετε μαζί σε ένα μέρος που δεν έχετε ποτέ ξανά ως τώρα επισκεφτεί οι δύο σας.

5+1 ζώδια που θα βρουν ταίρι μέσα στον Νοέμβριο!

Αυτά τα ζώδια θα βρουν το ταίρι τους τον Νοέμβριο! Είστε.. έτοιμοι;

Να σας θυμίσουμε: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

Υπάρχουν τρία ζευγάρια ζωδίων που αυτό το χειμώνα αναμένεται να ζήσουν τον έρωτα μεταξύ τους... Στις δύο πρώτες περιπτώσεις τα πράγματα φαίνεται πως θα κυλήσουν ομαλά και θα υπάρξει διάρκεια, ενώ στην τελευταία οι εντάσεις θα κάνουν τα ζευγάρια να κουραστούν και να το λήξουν νωρίς.

Λέων με Ιχθείς: Καρμικές σχέσεις θα δημιουργηθούν το Νοέμβριο

Τον Νοέμβριο, τα... λιονταράκια μας αναμένεται να μπλεχτούν στα δίχτυα της γοητείας του Ιχθύ. Αμφότεροι θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα ο οποίος θα αναστατώσει τις ζωές τους. Θα δημιουργηθούν τρυφερές σχέσεις, οι οποίες αν χτιστούν σε γερές βάσεις πρόκειται να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρθένος Με Ζυγό

Ένα ζευγάρι-έκπληξη για το φετινό φθινόπωρο... Τα σκαμπανεβάσματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια θα είναι πολλά αφού από τη μία ο Ζυγός αναζητά την ένταση και από την άλλη ο Παρθένος την ηρεμία... Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και αν υπάρχει πραγματικός έρωτας, τα παραπάνω θα αποτελούν απλά ένα μικρό πρόβλημα.

Υδροχόος και Τοξότης: Ο έρωτας θα κρατήσει για λίγο...

Δεν είναι καλά τα νέα για Υδροχόους και Τοξότες... Η γνωριμία θα γίνει, η σχέση ξεκινήσει, ωστόσο η φλόγα θα σβήσει σύντομα, ίσως και πριν το χειμώνα. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από τον ναρκισσισμό του Τοξότη. Οι αλτρουιστές Υδροχόοι θα κάνουν την υπομονή που απαιτείται, ωστόσο η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share