Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει σήμερα;

14 Νοεμβρίου 2019 09:40
Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια και προειδοποίησε! Ποια θα έχουν δύσκολη ημέρα;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος. Με την ευκαιρία διαβάστε: Νοέμβριος: Ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Πετάξτε ότι άχρηστο κρατάτε στο χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους. Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε καινούρια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείται σε όλους. Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι.

ΖΥΓΟΣ: Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις. Με την ευκαιρία διαβάστε: Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ένα ακόμα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά που θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά.

5+1 ζώδια που θα βρουν ταίρι μέσα στον Νοέμβριο!

Αυτά τα ζώδια θα βρουν το ταίρι τους τον Νοέμβριο! Είστε.. έτοιμοι;

Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα; Να σας θυμίσουμε: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

Υπάρχουν τρία ζευγάρια ζωδίων που αυτό το χειμώνα αναμένεται να ζήσουν τον έρωτα μεταξύ τους... Στις δύο πρώτες περιπτώσεις τα πράγματα φαίνεται πως θα κυλήσουν ομαλά και θα υπάρξει διάρκεια, ενώ στην τελευταία οι εντάσεις θα κάνουν τα ζευγάρια να κουραστούν και να το λήξουν νωρίς.

Λέων με Ιχθείς: Καρμικές σχέσεις θα δημιουργηθούν το Νοέμβριο

Τον Νοέμβριο, τα... λιονταράκια μας αναμένεται να μπλεχτούν στα δίχτυα της γοητείας του Ιχθύ. Αμφότεροι θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα ο οποίος θα αναστατώσει τις ζωές τους. Θα δημιουργηθούν τρυφερές σχέσεις, οι οποίες αν χτιστούν σε γερές βάσεις πρόκειται να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρθένος Με Ζυγό

Ένα ζευγάρι-έκπληξη για το φετινό φθινόπωρο... Τα σκαμπανεβάσματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια θα είναι πολλά αφού από τη μία ο Ζυγός αναζητά την ένταση και από την άλλη ο Παρθένος την ηρεμία... Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και αν υπάρχει πραγματικός έρωτας, τα παραπάνω θα αποτελούν απλά ένα μικρό πρόβλημα.

Υδροχόος και Τοξότης: Ο έρωτας θα κρατήσει για λίγο...

Δεν είναι καλά τα νέα για Υδροχόους και Τοξότες... Η γνωριμία θα γίνει, η σχέση ξεκινήσει, ωστόσο η φλόγα θα σβήσει σύντομα, ίσως και πριν το χειμώνα. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από τον ναρκισσισμό του Τοξότη. Οι αλτρουιστές Υδροχόοι θα κάνουν την υπομονή που απαιτείται, ωστόσο η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share