Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

5+1 ζώδια που θα βρουν ταίρι μέσα στον Νοέμβριο!

Ανήκετε σε αυτά;

11 Νοεμβρίου 2019 20:39
5+1 ζώδια που θα βρουν ταίρι μέσα στον Νοέμβριο!

Αυτά τα ζώδια θα βρουν το ταίρι τους τον Νοέμβριο! Είστε.. έτοιμοι;

Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα; Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Υπάρχουν τρία ζευγάρια ζωδίων που αυτό το χειμώνα αναμένεται να ζήσουν τον έρωτα μεταξύ τους... Στις δύο πρώτες περιπτώσεις τα πράγματα φαίνεται πως θα κυλήσουν ομαλά και θα υπάρξει διάρκεια, ενώ στην τελευταία οι εντάσεις θα κάνουν τα ζευγάρια να κουραστούν και να το λήξουν νωρίς.

Λέων με Ιχθείς: Καρμικές σχέσεις θα δημιουργηθούν το Νοέμβριο

Τον Νοέμβριο, τα... λιονταράκια μας αναμένεται να μπλεχτούν στα δίχτυα της γοητείας του Ιχθύ. Αμφότεροι θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα ο οποίος θα αναστατώσει τις ζωές τους. Θα δημιουργηθούν τρυφερές σχέσεις, οι οποίες αν χτιστούν σε γερές βάσεις πρόκειται να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

6 ζώδια που θα βρούν τον έρωτα

Παρθένος Με Ζυγό

Ένα ζευγάρι-έκπληξη για το φετινό φθινόπωρο... Τα σκαμπανεβάσματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια θα είναι πολλά αφού από τη μία ο Ζυγός αναζητά την ένταση και από την άλλη ο Παρθένος την ηρεμία... Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και αν υπάρχει πραγματικός έρωτας, τα παραπάνω θα αποτελούν απλά ένα μικρό πρόβλημα.

Υδροχόος και Τοξότης: Ο έρωτας θα κρατήσει για λίγο...

Δεν είναι καλά τα νέα για Υδροχόους και Τοξότες... Η γνωριμία θα γίνει, η σχέση ξεκινήσει, ωστόσο η φλόγα θα σβήσει σύντομα, ίσως και πριν το χειμώνα. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από τον ναρκισσισμό του Τοξότη. Οι αλτρουιστές Υδροχόοι θα κάνουν την υπομονή που απαιτείται, ωστόσο η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

Να σας θυμίσουμε: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

Η διάβαση του Ερμή στον ήλιο προκαλεί χαμό! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! (Video)

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια και προειδοποιεί για την διάβαση του Ερμή στον ήλιο που θα φέρει δυσκολίες στα ζώδια!

Η εβδομάδα ξεκινά με το σπάνιο φαινόμενο της διάβασης του Ερμή μπροστά από τον δίσκο του ήλιου κάτι που θα επαναληφθεί το 2032! Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται πάνω στον ζώδιο του Σκορπιού προκαλεί προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά! Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για όλα τα ζώδια αλλά δεν είναι ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους άλλους γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις! Καλό θα ήταν να συζητάτε σημαντικά θέματα μετά την Τετάρτη!

Βάλτε φρένο στο μυαλό σας προειδοποιεί η διάσημη αστρολόγος! Επίσης προσέξτε τις αντιδράσεις σας γιατί η πανσέληνος θα σας φέρει εκνευρισμό και άσχημη διάθεση!

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις εδώ στο Athensmagazine.gr:

5+1 συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που δεν χωρίζουν ποτέ!

Έξι συνδυασμοί ζωδίων για άθραυστες σχέσεις! Μια σχέση δυνατή και μακροπρόθεσμη. Αυτό δεν είναι το ζήτημα για τον καθένα; Πώς μπορεί όμως να πετύχει; Τα άστρα έχουν και εδώ τις απαντήσεις. Ναι, τα ζώδια είναι ένα από τα κλειδιά. Ζώδια: Οι απόλυτοι συνδυασμοί των ζωδίων στο σ3ξ!

Ο συνδυασμός των ζωδίων για την ακρίβεια είναι ένα από τα κλειδιά. Γιατί υπάρχουν κάποια ζώδια που... κουμπώνουν ιδανικά με κάποια άλλα και το αποτέλεσμα είναι σχέσεις αρμονικές και μακροχρόνιες. Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια!

Αφού είδαμε τα ζώδια μοιραίες γυναίκες και τα ζώδια που είναι καταδικασμένα να μείνουν μπακούρια, δείτε παρακάτω έξι συνδυασμούς ζωδίων για μακροχρόνιες και πετυχημένες σχέσεις.

undefined

Κριός & Τοξότης

Και οι Κριοί και οι Τοξότες είναι ευτυχισμένοι σε μακροχρόνιες σχέσεις και ψάχνουν πάντα ανθρώπους που να τους προκαλούν την περιέργεια και το πάθος για περιπέτεια. Αλλά και ανθρώπους που ξέρουν πότε πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αφήσουν τον άλλον να κινηθεί ανεξάρτητα. Χρειάζεται πολύ αυτοπεποίθηση ένα άτομο για να τα κάνει όλα αυτά και αυτή την αυτοπεποίθηση την έχουν οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Κριού και του Τοξότη. Οταν λοιπόν συναντηθούν και το πάθος ανάψει, μπορεί σύντομα να καταλάβουν ότι ο ένας ήταν το πεπρωμένο του άλλου. Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων!

Ταύρος & Παρθένος

Ο Ταύρος και ο Παρθένος είναι ζώδια άκρως συμβατά. Και τα δύο αυτά ζώδια της Γης έχουν την ίδια άποψη για τις σχέσεις και έχουν την ίδια επιθυμία να φτιάξουν ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ανέσεις.

undefined

Η ζεστασιά του Ταύρου βοηθάει την Παρθένο να χαλαρώσει και να αφήσει για λίγο τον έλεγχο που πάντα θέλει να έχει, ενώ ο Ταύρος, με το πείσμα για τη σχέση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του είναι αυτός που όταν θα χρειαστεί -όταν ο Παρθένος γίνει ανυπόφορος δηλαδή- θα κάνει πίσω. Πάνω απ 'όλα, τα ζώδια της Παρθένου και του Ταύρου μοιράζονται έναν δεσμό εμπιστοσύνης που κάνει τη σχέση τους πρακτικά άθραυστη.

Όταν το ζώδιο των Διδύμων συναντά το ζώδιο των Ζυγών

Όπως ο Ταύρος και η Παρθένος, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, τον αέρα. Και με αυτά τα δύο ζώδια συμβαίνει κάτι μαγικό αφού ουσιαστικά ο ένας συμπληρώνει και ανεβάζει τον άλλον. Προβλέψεις 2020: Αυτά τα 3 ζώδια θα σαρώσουν ερωτικά τη νέα χρόνια!

Ο Ζυγός έχει μια ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους και ο Δίδυμος είναι ατελείωτα περίπλοκος. Οι Δίδυμοι, επίσης, δεν σταματούν να μιλάνε για τον εαυτό τους, οπότε οι δυο τους θα μπορούσαν να περάσουν μια ζωή γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Είναι επίσης πολύ κοινωνικά ζώδια που λατρεύουν τις σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, γι 'αυτό σπάνια βαριούνται -κάτι που είναι απαραίτητο αν θέλεις να κρατήσεις έναν Δίδυμο δίπλα σου.

undefined

Καρκίνος & Ιχθύες

Ζώδιο συναισθηματικά βαθύ και ευαίσθητο ο Καρκίνος, έχει σίγουρα πληγωθεί αρκετές φορές στην προσωπική του ζωή. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο του νερού τείνει να δημιουργεί σχεδόν αδιαπέραστους τοίχους γύρω από την καρδιά του. Είναι μια καρδιά που, ειλικρινά, λίγα ζώδια πραγματικά αξίζει να κερδίσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν ο Καρκίνος αγαπάει, αγαπάει με όλη του τη δύναμη. Και είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι Ιχθείς. Την ατελείωτη αγάπη. Σε αντάλλαγμα, αυτό το ρομαντικό και διαισθητικό ζώδιο, οι Ιχθείς δηλαδή, είναι πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να δείξει την αγάπη του, κάτι που μοιάζει με βάλσαμο για την καρδιά του Καρκίνου,. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό των ζωδίων!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share