Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια που δεν έχουν τύψεις όσο άσχημα και αν φερθούν!

Αμετανόητοι!

11 Οκτωβρίου 2019 17:42
Τα ζώδια που δεν έχουν τύψεις όσο άσχημα και αν φερθούν!

Μπορεί να είναι κάτι που κάνανε σε έναν ή και περισσότερους ανθρώπους. Δεν τους αγγίζει όμως, δεν νιώθουν τύψεις και δεν μετανιώνουν για τις αποφάσεις που πήραν. Είναι αυτό που λέμε «κρύο αίμα».
Αυτά τα ζώδια δεν θα λογαριάσουν κανέναν και τίποτα. Δεν θα τους εμποδίσει ούτε το συναίσθημα, ούτε η φιλία, ούτε η οικογένεια, ούτε κανείς.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Τα ζώδια αυτά είναι με μια λέξη αδίστακτα, όταν και όποτε χρειαστεί. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε.

Σκορπιός

Πρώτος και καλύτερος στην λίστα μας και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Δεν του έχει βγει έτσι απλά το όνομα. Έχει δώσει πολλές αφορμές άλλωστε. Είναι το ζώδιο εκείνο που δεν θα υπολογίσει τίποτα και κανέναν, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει και δεν θα νιώσει ούτε τύψεις, ούτε ενοχές, καθώς στο μυαλό του το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και όχι το πώς θα το πετύχεις. Έτσι, αν καταφέρει τον στόχο του, θα νιώθει ικανοποιημένος και μάλιστα θα δίνει και συγχαρητήρια στον εαυτό του για το πόσο αποτελεσματικός ήταν και το πόσο έξυπνα κινήθηκε. Επίσης θα αποδείξει πως, για μια ακόμα φορά, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε έναν Σκορπιό.

Ιχθύες

Δεν τους περίμενες στην λίστα έτσι; Προφανώς... Γιατί έχουν καταφέρει και εσένα να σε ξεγελάσουν. Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο εκείνο που πλασάρεται ως χαμηλών τόνων, ευαίσθητο και ψυχοπονιάρικο. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα. Όταν θέλει να πετύχει κάτι, θα γίνει αδίστακτος. Και ακριβώς επειδή έχει αυτή τη μάσκα του... καλού παιδιού, θα σε ξεγελάσει με μεγαλύτερη ευκολία. Θα φορτώσει τις ευθύνες αλλού, θα πει ψέματα, θα σε μπερδέψει, θα μηχανορραφήσει και όταν εσύ ανακαλύψεις όλα όσα έχει κάνει, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Και φυσικά δεν νιώθει ενοχές για ό,τι κάνει. Το θεωρεί τρόπο επιβίωσης και έτσι στο μυαλό του όλα δικαιολογούνται.

Καρκίνος

Άλλο ένα ζώδιο μετά τους Ιχθύς που δεν το περίμενες στην λίστα. Ο Καρκίνος είναι γνωστός ως ο ευαίσθητος του ζωδιακού. Αυτός που θα βάλει τα κλάματα με μια… μαργαρίτα που μπορεί να ανθίσει. Ναι, καλά… Περίμενε να τον δεις πώς θα γίνει όταν βάλει κάτι στο μυαλό του και θελήσει να το πετύχει. «Καμουφλαρισμένος Σκορπιός». Μπορεί να μην έχει κεντρί, αλλά έχει δαγκάνες και ξέρει πώς να τις χρησιμοποιήσει. Και φυσικά δεν νιώθει καθόλου τύψεις ή ενοχές για ό,τι έκανε ή θα κάνει. Στο μυαλό του όλα δικαιολογούνται διότι έκανε όσα έπρεπε για να προστατευτεί, να επιβιώσει ή και να πάρει αυτό που θεωρεί ότι του αξίζει.

Κριός

Ο Κριός είναι αυθόρμητος. Δεν «βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό», πριν μιλήσει και καταλήγει να γίνεται πολλές φορές απότομος ή και προσβλητικός. Το θέμα όμως είναι πως το ζώδιο αυτό είναι της άποψης «έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω». Δεν θα νιώσει καθόλου τύψεις για όσα λέει ή κάνει. Δεν θα σου ζητήσει συγγνώμη, επειδή εσύ μπορεί να θίχτηκες… Να ήσουν πιο σκληραγωγημένος/η και να αντέχεις και μια κουβέντα παραπάνω. Αυτή την απάντηση θα σου έδινε. Ο Κριός επίσης μπορεί να χάσει εύκολα τον έλεγχο και να θυμώσει στο… λεπτό. Μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνος και τρομακτικός, ωστόσο στο τέλος της ημέρας θα είναι σαν να μην συνέβη το παραμικρό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share