Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

"Είμαι κριός και δεν ταιριάζω με όλους - Μόνο με αυτούς που επιλέγω εγώ"!

Είμαι Κριός και...

9 Οκτωβρίου 2019 17:20

Είμαι Κριός και δεν ταιριάζω με όλους. Μόνο με αυτούς που επιλέγω εγώ και όχι μόνο στα ζώδια... Γιατί είναι μεγάλη σου τιμή να έχεις δίπλα σου έναν Κριό;

1.Αν σε αγαπήσω θα γίνεις το κέντρο του κόσμου μου. Εσύ και κανένας άλλος.

2.Όταν με βλέπεις να τα παίρνω στο κρανίο, πράγμα σύνηθες, άσε με στην ησυχία μου. Σε πέντε λεπτά θα μου έχει περάσει.

3. Αν μουλαρώσω δεν υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξεις γνώμη, σε αγαπώ όμως που προσπαθείς. Μην ανησυχείς θα το συνηθίσεις.

4.Λέω πάντα αυτό που θέλω και το κάνω κιόλας. Δεν με ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Για αυτό οι πονοκέφαλοι των κριών είναι σταθερή αξία. Από τις πολλές φορές που βαρέσαμε το κεφάλι μας στο τοίχο είναι. Μυαλό δεν βάζω όμως στο λέω.

5.Πληγωνομαι δύσκολα. Όμως αν πληγωθώ πονάω. Κι αν με πονέσεις απλά θα με χάσεις. Μια για πάντα.

6.Μη μου πεις ψέματα. Τα μισώ. Φέρσου αληθινά και ντόμπρα και θα είμαι πάντα εδώ.

7.Μπορεί να μη μου φαίνεται μα θα σε υπερασπιστώ στα δύσκολα σου ακόμα κι αν χρειαστεί να τα βάλω με όλους.

8.Δεν θα σου φωνάζω πως σε αγαπώ. Δεν το χω με τις λέξεις. Πράξεις και μόνο.

9.Δεν με ενθουσιάζει η εμφάνιση τόσο, όσο ένα οξυδερκής μυαλό. Αυτό θεωρώ πιο sέξυ.

10.Είμαι πολύ σeξουαλική, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κοιμάμαι με τον οποιονδήποτε.

11.Είμαι πίστη, όσο είμαι ευτυχισμένη. Δεν κεpατώνω. Απλά φεύγω.

12.Είμαι σοβαρή, όμως για να σε δω να γελάς γίνομαι και καραγκιόζης.

13.Με θεωρούν κακιά και εγωίστρια. Στο χέρι σου είναι να διαπιστώσεις πως αυτό δεν ισχύει. Δεν θα στο πω εγώ.

14.Είμαι καλή όμως μην εκμεταλλευτείς την καλοσύνη μου, θα δεις ένα πρόσωπο άλλο και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

15.Αν πέσω κάτω τρείς φορές θα σηκωθώ τέσσερις.

Είμαι Κριός και δεν ταιριάζω με όλους. Μόνο με αυτούς που επιλέγω εγώ.

Εάν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια, τότε ο πρώην σου σε σκέφτεται και κλαίει!

Αυτές οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού είναι το απωθημένο των πρώην, αφού το έχουν μετανιώσει πικρά που χώρισαν, ανεξάρτητα με το ποιος έφταιγε από τους δυο.

Δείτε επίσης: Ποια ζώδια θεωρούνται οι πιο μοιραίες γυναίκες;

Η Zυγός:

Εάν ανήκεις σε αυτά τα τρια ζώδια, τότε ο πρώην σου σε σκέφτεται και κλαίει!

Ήταν δίκαιη, εργατική, σοβαρή και λογική. Μπορεί παράλληλα να ήταν αυστηρή, κάπως ψυχρή και απόμακρη, αλλά στο τέλος της ημέρας ήταν ένα χάδι στα μαλλιά και ένα χαμόγελο. Μαζί της θα μπορούσε να κάνει μια όμορφη και συγκροτημένη οικογένεια, ήταν έξυπνη και είχε τις λύσεις. Ήθελε όμως να έχει τον απόλυτο έλεγχο κι εκείνος δεν το άντεχε. Οι αναμνήσεις από τη Ζυγό είναι όμορφες, πλήρεις και γεμάτες νόημα. Την αναπολεί συχνά και έρχεται στα λόγια τις αρκετές φορές.

Η Τοξότης:

Εάν ανήκεις σε αυτά τα τρια ζώδια, τότε ο πρώην σου σε σκέφτεται και κλαίει!

Είχε χιούμορ, ήταν πιστή και ξηγημένη. Του έδινε ελευθερία αρκεί να μην την προδώσει. Τη θεωρούσε ένα αλλόκοτο αγοροκόριτσο που δε θα μπορούσε ποτέ να ωριμάσει. Όταν την θυμάται από μακριά, καταλαβαίνει πως ήταν απλά ένα κορίτσι με καλή ψυχή που επένδυσε πολλά σε εκείνον απλά επειδή τον αγάπησε χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον. Δε βρήκε ποτέ κάποια να της μοιάζει και έτσι κατάλαβε πόσο ξεχωριστή ήταν.

Η Αιγόκερως:

Εάν ανήκεις σε αυτά τα τρια ζώδια, τότε ο πρώην σου σε σκέφτεται και κλαίει!

Ήταν κοινωνική, αγαπούσε το σπίτι και μαγείρευε εξαιρετικά. Εκείνος όμως καμμιά φορά την έβρισκε υπερβολική, νευρική και απαιτητική. Εκείνη ήθελε να τον βλέπει να προοδεύει, να ανεβαίνει επίπεδα και να αυτο βελτιώνεται την ίδια στιγμή που ο ίδιος νόμιζε πως απλά τον γεμίζει κόμπλεξ. Τη λαχτάρα της να ανέβουν οικονομικοκοινωνικά για τους ίδιους και για τα -τυχόν- παιδιά που θα έκαναν στο μέλλον τότε την έβλεπε σα ματαιοδοξία. Αφού χώρισαν, κατάλαβε πως απλά ήταν φιλόδοξη και ότι αυτό δεν είχε απολύτως κανένα κακό.

Ζωδιακή χημεία: Τα 6 ζευγάρια του ζωδιακού που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους!

Αυτά είναι τα 6 ζευγάρια του ζωδιακού που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους! Μήπως είστε ένα από αυτά; Σελήνη στον Σκορπιό: Ποια ζώδια επηρεάζονται σύμφωνα με την Άση Μπήλιου;

Ζυγός και Σκορπιός

Πιθανώς να μην το έχετε ακούσει αλλά αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ επιφυλακτικά και δειλά. Όταν πρόκειται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο. Ντρέπονται να γίνουν ρομαντικοί.

Τείνουν να προσαρμόζονται εύκολα γιατί οι Ζυγοί έχουν πολύ πάθος και θέλουν να νιώθουν πως τους αγαπούν και τους θέλουν. Ωστόσο, αυτό το ζευγάρι αργεί να συνηθίσει ο ένας τον άλλον αλλά αφού τα καταφέρουν δεν θα υπάρχουν εμπόδια. Εάν αποδεχτούν τις διαφορές τους, η σύνδεση αυτή θα μετατραπεί σε πραγματική αγάπη.

Ιχθύς και Καρκίνος

undefined

Είναι και οι δύο ευαίσθητοι και έχουν πολύ καλό ένστικτο. Ενώ ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως τα βρίσκουν, έχουν πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους. Θα αγαπηθούν τόσο έντονα που θα ξεχάσουν τον υπόλοιπο κόσμο.

Από την μία είναι καλό που θέλουν να αφιερώσουν τόσο χρόνο στον σύντροφό τους αλλά από την άλλη θα πρέπει να είναι περισσότερο προσγειωμένοι.

Κριός και Τοξότης

Τους αρέσει η περιπέτεια και να εξερευνούν καινούργια πράγματα. Αφού γίνουν ζευγάρι, η βαρεμάρα θα εξαφανιστεί γιατί θα είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν νέα πράγματα.

Παρόλο που δεν έχουν κοινά ενδιαφέρονται, είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα που αρέσουν στον σύντροφό τους. Μπορεί να διαφωνούν αλλά σέβονται τις απόψεις τους και μπορούν να αποδεχτούν τις διαφορές τους.

Συνήθως η σχέση τους ξεκινά ως φιλία. Έχουν πολλά κοινά και όταν δυναμώσει ο δεσμός τους είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί σε σχέση.

Δίδυμος και Υδροχόος

Είναι πολύ διαφορετικά ζώδια. Ο Δίδυμος είναι γνωστό πως θέλει να είναι στο προσκήνιο και τρελαίνεται για πάρτυ. Ο Υδροχόος είναι πολύ προσγειωμένος και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του. Αυτά τα χαρακτηριστικά τους κάνουν να ταιριάζουν τέλεια.

Ο Δίδυμος σκέφτεται τόσα πολλά πράγματα που μερικές φορές ξεχνάει το τι είναι σχετικό και ο Υδροχόος τον επαναφέρει. Νοιάζονται για τα θέλω του άλλου και προσπαθούν να ζουν ισορροπημένα.

Παρθένος και Ταύρος

Είναι ζώδια της Γης και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα. Επίσης, δείχνουν κατανόηση όταν πρόκειται για στόχους και όνειρα. Είναι από τα πιο ρομαντικά και προσγειωμένα ζευγάρια.

Η δυνατή σχέση τους μπορεί να διδάξει τους άλλους. Δεν είναι καλό ζευγάρι μόνο για σχέσεις αλλά και για συνεργασίες και φιλίες. Πολύ συχνά συνδυάζουν και τους τρεις τύπους σχέσεων πολύ αρμονικά.

Καρκίνος και Ζυγός

Αυτά τα ζώδια έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι αδερφές ψυχές και ταιριάζουν άψογα. Οι καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητο και οι Ζυγοί λογικοί. Όταν οι Ζυγοί χρειάζονται συναισθηματική υποστήριξη, οι Καρκίνοι είναι πάντα εκεί για να μοιραστούν την αγάπη και την ευγένειά τους.

Είναι σημαντικό να τους καταλαβαίνει ο σύντροφός τους και να αποδέχεται τους στόχους και τα όνειρά τους. Μαζί θα μεγαλώσουν και θα γίνουν πιο δυνατοί γιατί νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Η σύνδεσή τους είναι πολύ δυνατή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share