Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φορτική ημέρα γι αυτό το ζώδιο: Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει σήμερα;

3 Οκτωβρίου 2019 12:33
Φορτική ημέρα γι αυτό το ζώδιο: Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Σας έχουμε τις αστρολογικές προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη! Ποιο ζώδιο θα έχει φορτική ημέρα;

Η αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις της και είπε πως ο Καρκίνος θα έχει μια φορτική ημέρα, ωστόσο η η καλή διάθεση θα βοηθήσει. Στο σημείο διαβάστε και τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Πάμε να δούμε:

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στις σπουδές και στα σεμινάρια που θέλεις να παρακολουθήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα του. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος μπορεί να επιδιώξουν να σε δουν. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία απογειώνει το κέφι και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με όποια παρέα και αν βρεθείς, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Ο ερωτισμός είναι έντονος και το φλερτ κυριαρχεί.

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρωταγωνιστικός είναι ο ρόλος σε όποια παρέα και αν βρεθείς, και αυτό θα κινήσει το ενδιαφέρον πολλών.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπορείς να κινηθείς στο να τακτοποιήσεις ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, επενδύσεις, ασφαλιστικούς φορείς και Δημόσιο, καθώς και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το άγχος είναι εμφανές από το πρωί, καλό είναι να το διαχειριστείς για να μην εκτονωθείς στο περιβάλλον σου και κυρίως στον/η σύντροφό σου. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία για άκρως αισιόδοξες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Έντονα ερωτικές στιγμές μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου, καθώς φόβοι και ανασφάλειες δεν προβληματίζουν πια τη σχέση σου.

Σήμερα μπορείς να αφήσεις την καχυποψία και τη ζήλια στην άκρη και να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι γνωριμία που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από απωθημένα και ενοχές και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές έρωτα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε απασχολούν ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είναι ικανοποιημένο το ταίρι και οι συνεργάτες σου. Πρόσεξε μόνο γιατί η τάση του να καταπιέζεις τις ανάγκες σου για χάρη των άλλων σε οδηγεί σε συμβιβασμούς που δεν σου αρέσουν. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προωθήσεις θέματα συνεργασιών με άκρως ευνοϊκούς όρους για σένα. Η καλή διάθεση είναι εμφανέστατη και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα προς θετική κατεύθυνση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Σήμερα το να έρθεις κοντά με το ταίρι σου είναι σημαντικό για εσένα αφού θέλεις να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα σηματοδοτήσει μια ευνοϊκή εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και καλείσαι να διαχειριστείς τις πολλές υποχρεώσεις για αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει σε καθημερινό επίπεδο και να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το άγχος και η επικριτική σου διάθεση πιθανά να ενοχλήσουν πρόσωπα στο συναδελφικό περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις με πρόσωπο από τον εργασιακό περιβάλλον και να περάσεις όμορφα. Συζητήσεις για θέματα ρουτίνας μπορεί να λήξουν θετικότατα για εσένα και το ταίρι σου.

Σήμερα η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική, όμως η καλή διάθεση σε βοηθάει να λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να μην επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Σημαντικό είναι να μην υπάρχουν υπερβολές και έντονος εγωκεντρισμός που θα ενοχλήσουν τόσο το ταίρι σου όσο και πρόσωπα σε παρέες που μπορεί να βρεθείς. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία απογειώνει τη χαρά και το ερωτικό παιχνίδι και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας το πάθος της ζωής σου. Πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα εντείνουν τον πόθο και τον αισθησιασμό. Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

Σήμερα, όποια επιλογή και να κάνεις, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, αφού ο ερωτισμός και τα έντονα συναισθήματα κορυφώνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο δυναμισμός και η αισιοδοξία που εκπέμπεις κινεί το ενδιαφέρον πολλών. Έσο έτοιμος για νέες κατακτήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς θέλεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που απλόχερα σου δίνουν. Θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να προκύψουν, φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για να μπορέσεις να κάνεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία δημιουργεί ιδανικό κλίμα στην οικογενειακή εστία και μπορείς να περάσεις χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές οικεία πρόσωπα. Έχεις τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να σου χαλάνε τη διάθεση εναρμονίζοντας τη σχέση σου.

Σήμερα επιδίωξε να βρεθείς με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που πιθανά να σημάνει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος είναι διάχυτη, γι’ αυτό και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και Διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα για να διασκεδάσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, όπως και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπώρησαν τις σχέσεις με κοντινά σου πρόσωπα αφήνοντας τα προβλήματα στο παρελθόν.

Σήμερα διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και απογειώνουν στα ύψη τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία αφού είσαι έντονα επικοινωνιακός και κυριαρχείς στο φλερτ.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, οπότε εστιάζεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα εκκρεμότητες και λογαριασμούς που πιθανά θέλεις να τακτοποιήσεις. Δείξε προσοχή, καθώς περιττά έξοδα θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα μεταξύ εσένα και του/της συντρόφου σου, ώστε να αποκατασταθούν πιθανές ανασφάλειες που προκαλούν προβλήματα στη σχέση σου και να επικρατήσει το πάθος και το έντονο ερωτικό στοιχείο. Πόσο ταιριάζουν ο σκορπιός με τον υδροχόο;

Σήμερα η άκρως θετική διάθεση εντείνει την ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να βιώσεις έντονα αισθησιακές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι γνωριμίες που θα έχουν έντονο το στοιχείο της ασφάλειας.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έντονος είναι ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σου που θα εκδηλωθεί άμεσα στο περιβάλλον σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανές είναι οι πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε συνεργασίες, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις, θεωρώντας ότι κινείσαι προς τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για σένα, βοηθώντας σε στο να διευρυνθείς.

Σήμερα η αισιοδοξία κυριαρχεί στη συμπεριφορά σου και αυτό δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να καλύψει το ταίρι σου ανάγκες και «θέλω» που εκφράζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η πληθωρική σου παρουσία είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Πολλοί θα δείξουν το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη διάθεση να κλειστείς στον εαυτό σου, καθώς έντονες είναι οι αναμνήσεις του παρελθόντος που σε ταλανίζουν και προκαλούν μελαγχολία. Καλό είναι να ασχοληθείς με θέματα καθημερινότητας που θα σε βοηθήσουν να γειωθείς. Πρόσεξε μόνο γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε εκθέσει. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία φτιάχνει τη διάθεσή σου και βρίσκεις τη δύναμη να ξεπεράσεις απωθημένα και πληγές του παρελθόντος. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν προκαλώντας θετικό αντίκτυπο και όμορφα συναισθήματα.

Σήμερα η ανάγκη για τρυφερότητα μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές πάθους. Απόλαυσέ το. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος που θα σε γεμίσουν χαρά με την εμφάνισή τους.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς απολαμβάνεις να συζητάς μαζί τους και να εκφράζεις πιθανά σχέδια και στόχους που μπορεί να ενδιαφέρουν. Εντάσσεσαι σε οργανώσεις και συλλόγους, αφού το να προσφέρει σε ομαδικό επίπεδο σε ικανοποιεί εξαιρετικά. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Δία δημιουργεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα, κάτι που γίνεται εμφανές σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου, διασκεδάζοντας και συζητώντας.

Σήμερα είναι ιδανικά για να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου αφού θα ανακαλύψεις ότι συνδέεται σε πολλά και η καλή διάθεση θα βοηθήσει σημαντικά. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από φίλους που θα σε γεμίσει χαρά λόγω των πρωτοποριακών και επαναστατικών απόψεων της.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και προσπαθείς να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να δείξεις τις δυνατότητές σου και απέφυγε να συγκρουστείς με ανωτέρους σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου και θα το κάνουμε μεγάλη ευχαρίστηση. Οι προκλήσεις είναι πολλές και λάμπεις από χαρά και αισιοδοξία. 7+1 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα Ιχθύ!

Σήμερα υπέροχα μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου. Όπου και αν βρεθείς, απόλαυσε τις στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να λειτουργήσει άκρως θετικά και στην προσωπική σου ζωή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share