Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σελήνη στον Λέοντα: Ποια ζώδια επηρεάζονται; Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει σήμερα;

25 Σεπτεμβρίου 2019 12:27
Σελήνη στον Λέοντα: Ποια ζώδια επηρεάζονται; Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη δίνει τις δικές της ξεχωριστές προβλέψεις! Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Στο σημείο μπορείτε να διαβάσετε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου γίνονται άμεσα αντιληπτοί στο περιβάλλον σου. Το ερωτικό στοιχείο είναι διάχυτο και η προσωπική σου ζωή μπορεί να περάσει μοναδικές στιγμές, αφού δεν φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να αφήσεις το αισθησιακό παιχνίδι σε άλλους. Προσοχή μόνο σε έντονα εγωιστικές τάσεις που θα προκαλέσουν αρνητικές εντυπώσεις. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το ταίρι και με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καθώς έρωτας και διασκέδαση εναρμονίζονται με μοναδικό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα εκτοξεύσουν το κέφι και την αισιοδοξία στα ύψη.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον αφού είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με οικεία πρόσωπα, καλά θα κάνεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη εξισορροπεί τις ανασφάλειες και σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις οικογενειακά θέματα που σου δημιουργούσαν εκνευρισμό. Σημαντικές συμφωνίες μπορεί να υπάρξουν σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία που θα είναι άκρως προσοδοφόρες.

Σήμερα όμορφες στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο μπορούν να απογειώσουν το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει ζεστασιά και σιγουριά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία. Στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, καθώς απολαμβάνεις την παρέα και τις συζητήσεις όπου περνάς χαλαρές στιγμές. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορείς να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές νέες συνεργασίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Η διασκέδαση και το φλερτ κυριαρχούν και πιθανά να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να λειτουργήσουν ευνοϊκότατα σε προσωπικό επίπεδο. Ξέρετε πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

Σήμερα φρόντισε να διασκεδάσεις με την παρέα και το ταίρι σου, καθώς θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, αφού η επικοινωνιακή σου δεινότητα εντυπωσιάζει.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σου σε ό,τι αφορά οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν. Η ανάγκη να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες που μετά θα μετανιώσεις, προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο σε πιθανά έξοδα. Το πάθος πρωταγωνιστεί στη σχέση σου, καλό είναι να αποφύγεις την αδιαλλαξία που θα προκαλέσει ένταση. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου και οικονομικές διεκδικήσεις που μπορεί να έχεις.

Σήμερα ο αισθησιασμός και ο πόθος δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα για να ξεφύγεις από καθημερινές υποχρεώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, η θετικότητα και το πάθος θα έχουν κυρίαρχο ρόλο.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις κυρίαρχο ρόλο στο περιβάλλον σου, καθώς οι πρωτοβουλίες που παίρνεις είναι σημαντικές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκφράζεις άμεσα και με δυναμισμό τις ανάγκες σου, με σκοπό να γίνουν αντιληπτές και αποδεκτές από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Δείξε προσοχή μόνο σε έντονα υποκειμενικές τάσεις που θα προκαλέσουν νευρικότητα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σε γεμίζει θετική σκέψη και καλή διάθεση, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της προσωπική σου ζωής και σε θέματα που πιθανά σε απασχολούσαν για το ταίρι σου.

Σήμερα η καλή παρέα, η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι θα εκτοξεύσουν τη σχέση σου στα ύψη και θα απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις την εσωστρέφεια να κυριαρχεί καθώς μνήμες από καταστάσεις που σε πλήγωσαν έρχονται στο μυαλό και πιθανά να χαλούν τη διάθεσή σου. Προσοχή δείξε σε υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διεκπεραιώσεις, όμως το έλλειμμα συγκέντρωσης δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς καθαρά. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσεις, να αισιοδοξείς για το μέλλον και να αφήσεις πίσω φόβους που μπορεί να έχεις. Σημαντικές εκκρεμότητες οικογενειακής φύσεως μπορεί να λυθούν, εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Οι τρόποι για να κερδίσετε έναν άντρα παρθένο!

Σήμερα το ρομαντικό στοιχείο μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και προκαλούν τρυφερότητα και ασφάλεια.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις επαναστατικές σκέψεις και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν. Σημαντικά βήματα μπορείς να πραγματοποιήσεις σε ό,τι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, κάτι που θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, καθώς πιθανά να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν στις προσπάθειές σου. Μη χάσεις προτάσεις για εξόδους με φίλους γιατί προβλέπεται να περάσεις υπέροχα.

Σήμερα οι κοινές επιδιώξεις με το ταίρι σου μπορούν να προχωρήσουν εξαιρετικά, κάτι που δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σου στα ύψη.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται, καθώς πιθανά να αναλάβεις αρκετές και αυτό θα εντείνει το άγχος και την πίεση. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Καλό είναι να αποφύγεις κόντρες με ανωτέρους σου ή πρόσωπα σημαντικά στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί μπορεί να σου κοστίσουν. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σού δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές και πιθανό είναι να επιτύχεις τον στόχο σου.

Σήμερα η ατμόσφαιρα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς θα είναι ιδανική, απόλαυσέ τη με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε γεμίσει χαρά και ασφάλεια.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε σεμινάρια και σπουδές σε πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν, σε επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό τα οποία ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η διάθεση να διασκεδάσεις σε οδηγεί σε παρέες με τις οποίες έχεις να βρεθείς καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ό,τι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να εκτεθείς λόγω αμέλειας. Το τρίγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου σε γεμίζει αισιοδοξία και χαρά. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε ζητήματα σπουδών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα η θετική διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, ξεφάντωμα και ερωτικό παιχνίδι κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δώσει ανάσα φρεσκάδας με την παρουσία της.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ό,τι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και μπορεί να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου ή στο ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου φτιάχνει τη διάθεση και δεν αφήνει περιθώρια για ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να κουβαλάς από καταστάσεις του παρελθόντος. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να αποδειχθούν άκρως προσοδοφόρα για εσένα.

Σήμερα το πάθος κυριαρχεί στη σχέση και είναι αυτό που βοηθά να ξεπεραστούν απωθημένα και ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα και πόθο.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και προσανατολίζεσαι σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα το να επικρατεί ηρεμία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη διαμορφώνει ιδιαίτερα θετικό κλίμα σε περίπτωση νέων συνεργασιών, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία για να τις προωθήσεις. Σημαντικά βήματα μπορεί να γίνεις προς την επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει.

Σήμερα η καλή διάθεση, η αρμονία και το έντονα ερωτικό στοιχείο θα πρωταγωνιστήσουν στη σχέση σου με θετικότατα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίζει αισιοδοξία για την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και εντείνεται το καθημερινό σου πρόγραμμα, καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις υποχρεώσεις που θα δημιουργήσουν άγχος. Προσπάθησε να μην αφήσεις την γκρίνια και την επικριτική σου διάθεση να κυριαρχήσουν, γιατί θα προκαλέσουν ένταση και προστριβές στο συναδελφικό περιβάλλον. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σού δίνει αυτοπεποίθηση, φτιάχνει τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δώσεις λύσεις σε εργασιακό επίπεδο. 7+1 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα Ιχθύ!

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα καθημερινής φύσεως που ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share