Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περίεργη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Οι 6 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν!

Αναλυτικές προβλέψεις!

18 Σεπτεμβρίου 2019 13:53
Περίεργη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Οι 6 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν!

Οι 6 αγαπημένοι κορυφαίοι αστρολόγοι κάνουν τις προβλέψεις τους και προειδοποιούν! Ποια ζώδια θα έχουν περίεργη ημέρα;

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Σμαρώ Σωτηράκη:

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου - Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη!

Mε σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις έρχεται η τρίτη εβδοµάδα του Σεπτεµβρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα;

Στις 14 στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται ο Ερµής και στις 15 η Αφροδίτη. Αυτός ο συνδυασµός θα βοηθήσει σαφώς πρώτα τα άτοµα στο ζώδιο του Ζυγού -η εύνοια θα διαρκέσει έως τις αρχές Οκτωβρίου για όλους σταδιακά-, αλλά και τα άλλα δύο ζώδια του αέρα, τον Υδροχόο και τους ∆ιδύµους. Ένα µικρό κοµµάτι εύνοιας και για τα δύο ζώδια της φωτιάς, τον Τοξότη και τον Λέοντα. Παραπονεµένοι οι Κριοί.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις, λογαριασμούς που επιδιώκεις να διεκπεραιώσεις, συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σπατάλες γιατί αργότερα πιθανά να αντιληφθείς ότι ό,τι αγόρασες δεν ήταν απαραίτητο για σένα και θα το μετανιώσεις. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να επιτύχεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου από ανταμείβεσαι για τη μεθοδικότητα, τη σκληρή σου προσπάθεια και την υπεύθυνη στάση σου.
Σήμερα οι ανασφάλειες δεν σε επηρεάζουν και αυτό βοηθά να υπάρξει σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, γεγονός είναι όμως ότι η λογική υπερνικά το συναίσθημα.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τις ανάγκες σου τόσο στο ταίρι σου όσο και στους συνεργάτες σου. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι το επίκεντρο της προσοχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις άκρως εγωιστής, υποκειμενικός, προκαλώντας εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω προσδίδει σταθερότητα και αποφασιστικότητα σε πιθανά βήματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε σχέση με το μέλλον σου καθώς πιθανά να θεωρείς ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις γερά θεμέλια στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και επιδιώξεις στο ταίρι σου δημιουργώντας σταθερές προϋποθέσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας σιγουριάς και μακροχρόνιας πορείας. Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο κι εσύ επιδιώκεις να μην βρίσκεσαι στο επίκεντρο των πραγμάτων καθώς είσαι έντονα εσωστρεφής και μελαγχολικός. Τραύματα του παρελθόντος ταλαιπωρούν το μυαλό σου και δεν σου επιτρέπουν να έχεις τη συγκέντρωση που απαιτείται σε καθημερινά θέματα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να εκτεθείς. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δεις ρεαλιστικά τα όποια ζητήματα σε βαραίνουν σε ψυχολογικό επίπεδο και να κάνεις κινήσεις που θα σε απελευθερώσουν από ότι σε καταπιέζει. Σήμερα θέματα του παρελθόντος που μπορεί να ταλαιπώρησαν τη σχέση σου φαίνεται να κλείνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές, η ρεαλιστική αντιμετώπιση σου δεν αφήνει περιθώρια και συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς περνάς μοναδικά μαζί τους και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα ενστερνιστούν τα σχέδιά σου και θα σε στηρίξουν σε κάθε σου βήμα. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σταθερά βήματα σε ότι έχει σχέση με τα όνειρά σου. Δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που παίξουν καθοριστικό ρόλο επαγγελματικά καθώς θα σημάνουν για σένα νέες συνεργασίες. Σήμερα οι από κοινού δράσεις με το ταίρι σου δίνουν την ευκαιρία να βάλεις γερά θεμέλια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που μπορεί να ανοίξουν ένα καθοριστικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε απασχολούν έντονα επαγγελματικά ζητήματα και ευθύνες που μπορεί να έχεις επωμιστεί και να σε αγχώνουν. Καλό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιδικίας και συγκρούσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου καθώς μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει αυτοπεποίθηση, ωριμότητα και ρεαλισμό να αντιμετωπίσεις οποία υποχρέωση έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι που θα οδηγήσει στο να αναγνωριστεί η προσφορά σου και να υπάρξει πιθανή ιεραρχική ανέλιξη.
Σήμερα γεγονός είναι ότι η κούραση των επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι εμφανής, αυτό όμως δεν φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ. Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα σε επίπεδο σπουδών, δημοσίων σχέσεων, δικαστικών ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν και επαφών σε σχέση με το εξωτερικό καθώς φαίνεται να μπορείς να ανοίξεις νέα μονοπάτια για το μέλλον που σου δημιουργούν θετικά συναισθήματα. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την παρέα του. Δημιουργούνται στην προσωπική σου ζωή οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ασφάλεια και σταθερότητα.
Σήμερα εκφράζοντας συναισθήματα στο ταίρι σου δημιουργείς γερά θεμέλια για την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου για να μείνουν!

Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί καθώς ανασφάλειες και απωθημένα κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις ήρεμος. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους θέματα και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Πρόσεξε γιατί η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου και να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να λειτουργήσεις ρεαλιστικά σε πιθανές συμφωνίες ή συναλλαγές καθώς επικεντρώνεσαι σε κέρδη που θέλεις να έχεις. Σήμερα άδραξε την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ώριμα το ταίρι σου μακριά από φοβίες και καχυποψία που επηρεάζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η επαφή με βαθύτερα συναισθήματα σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και μακριά από το ερωτικό παιχνίδι.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στρέφεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η ισορροπία και η ηρεμία. Άδραξε την ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, φρόντισε μόνο να μην είσαι υποχωρητικός καταπιέζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, αρκεί να δείξεις εργατικότητα και υπευθυνότητα για την θετικότερη εξέλιξη τους. Σήμερα η ωριμότητα στην επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να επικρατήσει ισορροπία στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας στην προσωπική σου ζωή. Αυτά τα ζώδια είναι τσιγκούνηδες στη σχέση!

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και οι καθημερινοί υποχρεώσεις αυξάνονται, κάτι που μπορεί να λειτουργεί πιεστικά την ψυχολογία σου. Πιθανό είναι να αναλάβεις επιπλέον αγγαρείες και υποχρεώσεις στη δουλειά που θα σε οδηγήσουν στη γκρίνια και σε επικριτική διάθεση για τους γύρω σου. Ιδανικό θα είναι να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις μέσω της γυμναστικής ή άσκησης που σου ταιριάζει για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να εξελιχθούν θετικά αφού φαίνεται να υπάρχει η διάθεση να αναγνωριστεί η προσφορά σου.Σήμερα καλό είναι να αδράξεις την ευκαιρία για να λύσεις καθημερινά ζητήματα και να βάλεις σταθερό πρόγραμμα σε θέματα που απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και στο να αποδώσεις τα μέγιστα, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο όποιας παρέας και αν βρεθείς, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να χάσεις το μέτρο, να εκδηλώσεις έντονα εγωιστικές τάσεις προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των γύρω σου. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε γεμίζει ωριμότητα, λογική και είναι βέβαιο ότι έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου δίνοντας σταθερότητα και βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.
Σήμερα η ανασφάλεια κυριαρχεί στη σχέση σου καθώς δείχνεις να μπορείς να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση προκύψει με ώριμη και ρεαλιστική σκέψη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θέλεις να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου καθώς εκεί νιώθει σιγουριά και τρυφερότητα. Είναι σημαντικό να ελέγξεις την κυκλοθυμία και πιθανές μεταβολές στη διάθεσή σου καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθεις σε αντιπαράθεση με οικεία πρόσωπα. Επικεντρώσου στο να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, διαμορφώνοντας όμορφη ατμόσφαιρα για σένα και τους δικούς σου. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα του παρελθόντος που σε βαραίνουν. Παράλληλα όμως, σου δίνει την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.
Σήμερα ρομαντισμός και λογική εναρμονίζονται και δίνουν το τέμπο στην πορεία της προσωπικής του ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η θέματα που σε απασχολούν μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για να μπεις ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο, να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, να συζητήσεις για θέματα που σου δημιουργούν ευχάριστη διάθεση. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν στο επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που θα σε ικανοποιήσουν. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σταθερές κινήσεις σε ότι αφορά συνεργασίες και συναλλαγές που έχεις θα έχουν διάρκεια. Αυτές οι κινήσεις θα σε φέρουν αργά και σταθερά πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.Σήμερα η λογική και η ωριμότητα με την οποία εκφράζεσαι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέες γνωριμίες θα σε φέρουν πιο κοντά η ώριμη και λογική διαχείριση στη εξέλιξη της σχέσης.

Λίτσα Πατέρα:

Μια μέρα που θα έρθουμε πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι η σημερινή, είπε η Λίτσα Πατέρα.

Τι προέβλεψε για τα 12 ζώδια σήμερα; Ποια ευνοούνται;

Επίσης ξέρετε πόσο ταιριάζουν ο σκορπιός με τον υδροχόο;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Άση Μπήλιου:

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα ένα πρωινό η Άση Μπήλιου βρέθηκε στο πρωινό των ΚουΚου και έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

Η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο και οι εξελίξεις για το κάθε ζώδιο θα είναι ραγδαίες! Ποια θα επηρεαστούν αρνητικά και ποια θετικά;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου;

Ο Κρόνος, μετά από αρκετούς μήνες ανάδρομος, επιστρέφει σε ορθή πορεία και έτσι μπορεί να σημειώσει πρόοδο στους τομείς που μας επηρεάζει!

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βίκυ Παγιατάκη:

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου: Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η γνωστή αστρολόγος, για ακόμα ένα πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στα ζώδια που θα επηρεαστούν από την Σελήνη στον Ταύρο!

Ποια θα είναι αυτά; Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κώστας Λεφάκης:

Ποια ζώδια θα έχουν... άσχημα νέα με την Σελήνη στον Ταύρο; Ο Κώστας Λεφάκης κάνεις τις προβλέψεις του και προειδοποιεί!

Κριός

Πρόκειται για μια περίοδο θετικών εξελίξεων στον τομέα της επικοινωνίας και αίσθησης ανακούφισης από υποχρεώσεις και υποθέσεις που σας απασχολούν. Η εργασία θα σας απασχολήσει όμως και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Ωστόσο το ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται αποφασιστικό για τις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στα οικονομικά, προνοητικοί στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας και θαρραλέοι στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας.

Εφιάλτης το υπόλοιπο του 2019 γι' αυτά τα 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ταύρος

Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν κυρίως στα μέσα της εβδομάδας όπου οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Η ένταση δεν θα λείψει αλλά οι κατακτήσεις και η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι χαρακτηριστικές. Στην πορεία φροντίστε να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και να ορίσετε καινούργιους στόχους στην ζωή σας. Αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, ή υποχρεώσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν στο μέλλον.

Δίδυμοι

Πολλά θα συμβούν και ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα σας γίνουν. Θα σας απασχολήσει και η προσωπική σας ή οικογενειακή σας ζωή. Κινηθείτε πιο ρεαλιστικά και λιγότερο παρορμητικά. Τώρα επηρεάζεστε σε άλλους τομείς της ζωής σας με προτεραιότητα όπου υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης στις σχέσεις και στις επιδιώξεις σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να μένουν ανεκμετάλλευτες και τα χαμόγελα αναξιοποίητα. Φροντίστε να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας και να περιορίσετε έξυπνα τα έσοδα σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά. Παρόλα αυτά υπάρχουν ανοίγματα και καλές προοπτικές στην εργασία σας και εκείνο που πρέπει να καλλιεργήσετε είναι την υπομονή για την μεθόδευση των αλλαγών που θέλετε ή που χρειάζεστε. Οι άλλοι γίνονται κουραστικοί και φορτικοί, γι αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε κάποια στεγανά που θα σας αφήνουν ανεπηρέαστους.Aποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες τρίτων που δεν σας αφορούν.

Λέων

Κοινωνικά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά βρείτε τον τρόπο να μπείτε στο κλίμα που η ανθρώπινη συμπεριφορά διαμορφώνει. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν πρέπει να κάνετε βιαστικά. Επίσης αρχίζει μια ένταση στην υπεράσπιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων που πρέπει να την αντέξετε. Κάθε πρόταση για συνεργασία πρέπει να εξεταστεί με προσοχή και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που ταιριάζουν στα καθήκοντα και στον χαρακτήρα σας!Αντέξτε την πίεση που συνεπάγονται τα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

Παρθένος

Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά την εβδομάδα αυτή. Είναι γεγονός ότι σας ταλαιπωρούν πολλά σε κάθε τομέα αλλά είστε άτομα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε λογικά το κάθε τι αρκεί να μην σας παρασύρει ο παρορμητισμός. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας πρόθυμοι να σας συμπαρασταθούν. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα έστω και με την εγγύηση της υποστήριξης από τρίτους.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «μείνουν στο ράφι»!

Ζυγός

Κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εργασία σας είναι σκόπιμο να γίνουν, τώρα που έχετε την υποστήριξη του Ερμή και της Αφροδίτης από το ζώδιό σας. Στον αισθηματικό τομέα προβλήματα μπορεί να λυθούν εύκολα, αρκεί να συναινέσετε σε αυτό. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και μην βιάζεστε να απορρίψετε μια γνωριμία ή μια πρόταση. Φανείτε προνοητικοί σε νομικές διαδικασίες που θα σας απασχολήσουν.

Σκορπιός

Η εβδομάδα σάς βοηθά και ενισχύει την αισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Οι περισσότεροι αρχίζετε νέες προσπάθειες στον εργασιακό τομέα και όσοι δεν έχετε τέτοιες φιλοδοξίες θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Η περίοδος μπορεί να είναι μεταβατική αλλά είναι και προειδοποιητική. Φανείτε προσεκτικοί στα οικονομικά σας και αποτρέψτε ενέργειες που δεν σας συμφέρουν! Πόσο ταιριάζουν ο σκορπιός με τον υδροχόο;

Τοξότης

Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Γεννηθήκατε για να διευθετείτε τα δύσκολα των άλλων και αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να σας επιφορτίσει με ευθύνες εκείνων που αγαπάτε, αλλά και εκείνων προς τους οποίους έχετε κάποια υποχρέωση. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, καθώς και εκείνες για διασκέδαση για όλους.Επιτρέψτε σε κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους να υπολογίζουν στην στήριξή σας

Αιγόκερως

Η σοβαρότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να δείξετε τα ταλέντα σας στην επικοινωνία, στην ερωτική προσέγγιση, καθώς και στις κοινωνικές σας προσκλήσεις. Η εργασία έχει μπει σε ένα δρόμο σταθερότητας με μικρές ακόμα προσπάθειες να χρειάζονται από μέρους σας. Η εικόνα σας είναι πιο θετική από άλλες φορές.

Υδροχόος

Αποφύγετε να δώσετε βάση σε υποσχέσεις που προέρχονται από συνεργάτες, ή οφειλέτες. Η υπερένταση δεν θα λείψει σε αυτούς τους τομείς. Οι κοινωνικές συναναστροφές επηρεάζονται από τη διάθεσή σας. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά και εμποδίστε την εκδοχή καινούργιων εξόδων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προβληματίζεστε αλλά η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει.Οι ερωτευμένοι μην είστε απόλυτοι στις απαιτήσεις σας.

Ιχθύες

Θετική είναι οι οιωνοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας για τους περισσότερους από εσάς. Αισθηματικά μπορείτε να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε, στα σοβαρά ζητήματα όμως φροντίστε να εμπιστευθείτε και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να αλλάξουν πρόσκαιρα το πρόγραμμά σας, αλλά φαίνεται ότι μπορείτε να τις επιμεληθείτε και να τις τακτοποιήσετε.Η γνώμη σας εισακούγεται επειδή ακριβώς είναι σοβαρή.

Άντα Λεούση:

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποιεί! Ποιο ζώδιο θα έχει επαγγελματικά θέματα; Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου;

Η Άντα Λεούση, είπε πως ο Ζυγός θα έχει κάποια επαγγελματικά θέματα! Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω!

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΛΕΩΝ: Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα. Επίσης, ξέρετε ποια είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια;

ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ: Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ότι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share