Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα;

Οι πιο γκαντέμηδες!

17 Σεπτεμβρίου 2019 16:21
Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα;

Είναι εκείνα τα ζώδια που μπορεί να κάνουν σχέσεις, αλλά καταλήγουν να πιστεύουν πως ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους, Ο έρωτας και οι σχέσεις δεν είναι εύκολες υποθέσεις και ορισμένα ζώδια το γνωρίζουν πολύ καλά. Εάν το πιστεύετε και εσείς, τότε πιθανότατα ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Δες και αυτό: Ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι με βάση το ζώδιο σου!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, μπορεί να είναι γεννημένοι για γάμο, ωστόσο, όταν γνωρίζουν κάποιον πιστεύουν ότι βρήκαν τον ένα και μοναδικό. Αυτό τους κάνει αν ρισκάρουν τα πάντα και να δίνουν χωρίς σταματημό. Οταν το ροζ συννεφάκι σκάσει, τότε πέφτουν στα πατώματα, γι’ αυτό και θέλουν χρόνο για να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Γενικά, πάντως, σκέφτονται πως είναι αρκετά άτυχοι σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος

Η σχέση για τους Παρθένους, που λέγεται ότι ερωτεύονται μια φορά στη ζωή τους, είναι μια περίεργη υπόθεση. Οταν ερωτευτούν και τελικά χωρίσουν, είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά την καρδιά τους και να παραδοθούν ξανά στον έρωτα. Πιστεύουν πως μέχρι να βρουν την επόμενη αγάπη, θα πρέπει να συναντηθούν με ανθρώπους που δεν επιθυμούν και τόσο πολύ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερος είναι αρκετά σοβαρός και θέλει τον έρωτα να του χτυπήσει την πόρτα, όταν εκείνος θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Εάν έρθει σε λάθος timing, τότε δεν πολυασχολείται. Εκτός, αυτού ψάχνουν και τον άνθρωπο που έχει τα στανταρντ που έχει στο μυαλό του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει το εξής «κακό»: Βλέπει το ταίρι του μέσα από ένα φίλτρο καλοσύνης, από το οποίο δεν περνούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ευτυχώς, όταν τα δουν και καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν, δεν ζουν έντονα το δράμα του χωρισμού.

Αυτά τα 3 ζώδια διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν!

Υπάρχει πάντα κάποιος στον περίγυρό μας που έχει περισσότερη διαίσθηση από τους υπόλοιπους και αυτό ισχύει και στην αστρολογία. Κάθε ζώδιο έχει κι από ένα διαφορετικό χάρισμα, αλλά κάποια τείνουν να γνωρίζουν όταν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό, πριν αυτό συμβεί καν. Δείτε αυτά τα τρία ζώδια παρακάτω:

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων. Αυτά τα ζώδια έχει επηρεάσει η Σελήνη: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Σκορπιός
Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς
Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

Και όμως τα άστρα επηρεάζουν το... «μέγεθος»! Τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια!

Τα ζώδια το λένε καθαρά: Αυτοί είναι οι τρεις πιο προικισμένοι άντρες. Τι προκαλεί κατάθλιψη σε κάθε ζώδιο;

Ότι η φύση ευθύνεται για όλα τα μεγέθη που μας αφορούν κι ότι ο ουρανός και τα άστρα ακόμη επιστρατεύθηκαν την ώρα που εκείνη μοίραζε εκατοστά.

Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο προικισμένοι άντρες του ζωδιακού;

Ζυγός: Σε κάποια άλλα ζώδια μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στο Ζυγό όχι. Είναι και ανατομικά προικισμένος και ακούραστος και εξαιρετικά ερωτικός. Επίσης οι Ζυγοί έχουν μια πηγαία τάση να είναι αρρενωποί, να σε ξεσηκώνουν με τη μυρωδιά του σώματός τους και να θέλεις να κρυφτείς στην αγκαλιά τους για πάντα.

Αιγόκερως: Άξιος και ο Αιγόκερως έχει αβαντάζ όχι μόνο στο μέγεθος αλλά και στο σχήμα αφού τα προσόντα του εκτός από μεγάλα αξιολογούνται και ως όμορφα. Συνυπολογίζοντας και το ότι είναι αποτελεσματικά, τα άστρα εξάντλησαν την αγάπη τους στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Υδροχόος: Συνήθως νέος, ωραίος και με μεγάλο πέος. Αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία τους απομένει το μεγάλο πέος το οποίο μάλιστα δε χρειάζεται να χειριστούν και με ιδιαίτερα skills, κάνει δουλειά αυτόματα όπως ένα πυροβόλο όπλο.

Αυτά είναι τα πιο ακομπλεξάριστα ζώδια!

Αυτά είναι τα πιο ακομπλεξάριστα ζώδια! Και για να ξέρετε αφορά μόνο τις γυναίκες!

Ηaters gonna hate, αυτά τα κορίτσια δεν σκαμπάζουν από κανενός είδους shaming και στέλνουν τους επικριτές σπίτια τους με την υπέροχη στάση που έχουν στη ζωή.

Αυτές οι τρεις απαρτίζουν το cool gang του ζωδιακού και τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ!

Τοξότης

Στον κόσμο της, της είπες κάτι και το ξέχασε σε τρία λεπτά. Είναι ευαίσθητη, αλλά έχει την ικανότητα να μεταβολίζει γρήγορα το φαρμάκι να το αποβάλλει από τον εαυτό της. Τη νοιάζει η γνώμη των άλλων, αλλά δεν μπαίνει σε νόρμες επειδή της το επιτάσσουν. Η ανεξαρτησία της συνοδεύεται από την φράση «ε και;»

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος και από μικρός έχει καταφέρει και έχει αναπτύξει τη δική του κοσμοθεωρία. Δεν χωράει σε κουτάκια. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις να πειράξεις αυτά τα κορίτσια, εκείνες απλά δεν θα καταλάβουν τίποτα γιατί ξέρουν ποιες είναι στ’αλήθεια και δεν αμφιβάλλουν για τις ικανότητές τους. Είναι cool . Διαθέτουν το χάρισμα να μετατρέπουν τα άσχημα που τους τυχαίνουν σε κάτι θετικό. Είναι πραγματικά ανοιχτόμυαλες και τις θέλεις για κολλητές.

Ιχθείς

Είναι καλοπροαίρετοι και αν τους πεις κάποια χοντράδα θα απαντήσουν με ένα «εντάξει μωρέ». Είναι ήπιοι και με τον εαυτό τους, αλλά και από τους άλλους, όταν οι άλλοι γίνονται σκληροί και κακοί απέναντι τους με φαρμακερές ατάκες. Τους γράφουν και συνεχίζουν τη ζωή τους χωρίς να ενοχλούνται και χωρίς να τους δημιουργείται κανένα απολύτως κόμπλεξ.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share