Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου!

Τι μας περιμένει σήμερα;

2 Σεπτεμβρίου 2019 06:35
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου!

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα απολαύσετε την δύναμη σας σε ότι και να επιδιώξετε. Αν υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες, αυτές σιγά -σιγά θα απομακρυνθούν από το πλάνο σας και θα απαλλαγείτε από άτομα που δεν σας ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Το θετικό πλανητικό σκηνικό που αφορά κυρίως τα ζώδια της Γης, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα βρείτε λύσεις ακόμη και στα πιο δυσνόητα θέματα. Ένα ταξιδάκι θα σας ευνοήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σας απασχολήσουν και αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή τον χώρο που διαμένετε. Κάποιες αλλαγές λοιπόν θα συμβούν σε αυτά τα θέματα, με πολύ καλές προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξουν σήμερα σημαντικά θέματα που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα μεγάλα λόγια κάποιων και τις υποσχέσεις που δεν θα ισχύουν.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τα κεκτημένα σας και γιατί όχι να τα αυξήσετε με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας. Ότι μέχρι τώρα έχετε κατακτήσει, σήμερα το σύμπαν θα σας επιβραβεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν και θα νιώσετε ότι πλέον ανοίγονται νέα κεφάλαια στην ζωή σας. Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα μπορέσετε να σκεφτείτε κάτι σημαντικό για το μέλλον μίας σημαντικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ
Θα υπάρξουν σήμερα πολύ καλά γεγονότα, ακόμη και αν έχουν μία παρασκηνιακή πορεία. Θετικές αλλαγές θα συμβούν και η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη. Θα προσέξετε βέβαια κάποιες ψεύτικες υποσχέσεις, από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι στόχοι σας σήμερα θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα και το φιλικό σας περιβάλλον θα σας στηρίξει σε κάθε σας προσπάθεια. Βέβαια θα πρέπει να κρατήσετε μακριά τα χρήματα σας, από άτομα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα οργανώσετε καλύτερα το κάθε τι και θα έχετε την δύναμη να ξεκινήσετε κάποιο νέο επαγγελματικό διάβημα. Οι φιλοδοξίες σας θα έχουν αντίκρισμα, αλλά θα προσέξετε κάποιο πρόσωπο που θέλει να σας εκθέσει στο περίγυρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιτυχία είναι δεδομένη, σε ότι και να επιδιώξετε σήμερα. Όσοι ταξιδεύετε, ή κάνετε σπουδές, ή βρίσκεστε σε πνευματικές εργασίες, θα έχετε οπωσδήποτε μία μεγάλη ικανοποίηση που σίγουρα θα έχει μεγάλη διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι στόχοι σας σήμερα πραγματοποιούνται, ιδίως αν έχουν να κάνουν και με οικονομικά οφέλη. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, για να δώσετε ώθηση στα όνειρά σας και σε ότι είχατε σχεδιάσει κατά το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα υπάρξουν σημαντικές και ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τόσο στις συναισθηματικές, όσο και στις φιλικές, επαγγελματικές και οικογενειακές. Θα προσέξετε βέβαια σήμερα την τάση να παραβλέπετε κάποια λάθη των άλλων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share