Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και ευτυχία: Τι πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε;

Ποιες είναι οι θετικές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν;

27 Αυγούστου 2019 18:10
Ζώδια και ευτυχία: Τι πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε;

Η ευτυχία είναι απόφαση. Δεν μπορεί να την προσδιορίσει κανείς, ούτε να την τοποθετήσει σε προκαθορισμένα «κουτάκια», ούτε φυσικά να την οριοθετήσει. Τι πρέπει όμως να κάνουν τα ζώδια για αυτό;

Η ανθρώπινη φύση γεννά αρνητικά συναισθήματα όπως απληστία, ζηλοφθονία και πεσιμισμό που μας απομακρύνουν από την πολυπόθητη αίσθηση της ευτυχίας. Από την άλλη πλευρά όμως, και το κυνήγι της ευτυχίας, το οποίο καθιστά την ευτυχία θήραμα μας και όχι μέρος του εαυτού μας, δεν θα καταφέρει ποτέ να την κάνει ένα με την ψυχή και το μυαλό μας.

Η ευτυχία δεν προσεγγίζεται επιτηδευμένα, δεν αποκτιέται και δεν στηρίζεται στους άλλους. Η ευτυχία είσαι εσύ, σου ανήκει ήδη, την έχεις ήδη στα χέρια σου και αρκεί μονάχα να την τοποθετήσεις και μέσα σου. Οι άνθρωποι είναι πάντα πολύ πιο ευτυχισμένοι από όσο νομίζουν ότι είναι, απλά δεν έχουν την ψυχική δύναμη να το παραδεχτούν.

Μην ζητάς τίποτα παραπάνω απ’ όσα έχεις, μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους, μάθε να χαίρεσαι με την ευτυχία των άλλων και κυρίως χρησιμοποίησε την τεράστια δύναμη που κρύβεις μέσα σου για να προσελκύσεις όλα αυτά που θα σε έκαναν ευτυχισμένο!
Τα ζώδια είναι ουσιαστικά, 12 διαφορετικές ενεργειακές δυνάμεις απαραίτητες για την προσωπική μας ολοκλήρωση και ευτυχία. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, ανακαλύπτοντας τον εσωτερικό σου μαγνήτη της ευτυχίας, «αντιγράφοντας» τις κρυφές δυνάμεις του κάθε ζωδίου!

Αν δυσκολεύεσαι να «ακολουθήσεις» κάποιο ζώδιο, επικεντρώσου απλά στα βήματα των ζωδίων που έχεις τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο και τη Σελήνη σου, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δύναμη που ήδη έχεις κι ας μην το γνωρίζεις! Νιώσε ευτυχισμένος!

–Το σήμερα είναι μια συναρπαστική στιγμή της ζωής σου! Φρόντισε κάθε μέρα να ξυπνάς με αυτή τη σκέψη! Ζεις μία υπέροχη περιπέτεια, την οποία την ζεις μόνο μία φόρα στη ζωή σου! Το αύριο ανήκει σε νέα περιπέτεια, μην αναβάλλεις λοιπόν την προηγούμενη!

–Γεννήθηκες καλός, γίνεσαι ο καλύτερος! Είναι δυνατόν μία σκέψη σου και μόνο να αποτελεί εμπόδιο για την ευτυχία σου; Πεποιθήσεις τύπου : «Δεν θα μπορέσω ποτέ να το έχω αυτό», «Δεν μπορώ να φτάσω τόσο ψηλά», «Δεν θα τα καταφέρω», πρέπει να σβηστούν άμεσα από το κεφάλι σου! Να θυμάσαι πως ακόμα κι αν αποτύχεις, έχεις τις διπλάσιες πιθανότητες να επιτύχεις την επόμενη φορά, έχοντας μαζί σου μία εμπειρία αποτυχίας ως μάθημα! Είσαι πιο καλός από όσο νομίζεις, πιο όμορφος, πιο ικανός, πιο έξυπνος και το μόνο που χρειάζεται είναι να το αποδείξεις στον εαυτό σου! Ανταγωνίσου εσένα τον ίδιο!

–Η δήλωση είναι η έναρξη της ευτυχίας! Όταν αποφασίσεις ότι πρέπει να κάνεις την αλλαγή για να νιώσεις ευτυχισμένος, δήλωσε το! Μην το κρατάς για τον εαυτό σου! Πες στους άλλους: «Αποφάσισα να κάνω αυτό και θα τα καταφέρω!» Η ανθρώπινη ανάγκη να αποδεικνύουμε αυτό που λέμε, θα σε κάνει να προσπαθήσεις διπλά για να πετύχεις και η δήλωση δίνει πάντα στο υποσυνείδητο σου την δύναμη να δουλέψει πραγματικά για το στόχο! Οι πιθανότητες της ευτυχίας σου μόλις αυξήθηκαν!

–Γίνε οπαδός της αλήθειας! Ξέρεις πόσο σπάνιο είναι τη σημερινή εποχή να βρεις έναν ειλικρινή άνθρωπο; Δεν θες να είσαι ένα σπάνιο, μοναδικό και πολύτιμο είδος ανθρώπου; Μπορείς! Έκφρασε τον αληθινό εαυτό σου με συνείδηση και παρουσία! Έχεις κάνει λάθη, έχεις άποψη, έχεις εμπειρίες, έχεις φερθεί ανόητα ή ανώριμα, κάτι σε ενοχλεί, σε κάτι διαφωνείς. Ε και; Πες το! Αυτό είσαι, έχεις το δικαίωμα να είσαι και είσαι περήφανος γι’ αυτό! Όποιοι δεν το εκτιμήσουν, είναι οπαδοί του ψεύδους άρα και αντίπαλοι σου!

–Ενθουσιασμός = Επαναπρογραμματισμός! Μην κρατάς τον εαυτό σου απ’το να ενθουσιάζεται με κάτι σαν παιδί. Αφήσου στον ενθουσιασμό και την χαρά της στιγμής να σε παρασύρει που και που και θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να αλλάξεις τις μέχρι τώρα κακές σου πεποιθήσεις, αλλά και να επαναπρογραμματίσεις τις προτεραιότητες σου πιο εύκολα, αφήνοντας πίσω αρνητικές επιρροές!
Βήμα 2: Κάν’το όπως ο Ταύρος

–Αξίζεις να αγαπιέσαι. Πίστεψε στην αξία σου και μην αφήνεις αρνητικές πλευρές του περιβάλλοντος σου να σε πείσουν για το αντίθετο και να σε κάνουν καχύποπτο. Νιώσε ασφάλεια ανοίγοντας την καρδιά σου πρόθυμα και θα καταλάβεις πόσο αξιαγάπητο σε θεωρούν οι άλλοι!

–Δούναι και Λαβείν! Μην επιδιώκεις να «πατσίζεις» με τους άλλους με εκδίκηση και μνησικακία. Δώσε στον άλλο αυτό που αξίζει και άσε το σύμπαν να κάνει τα υπόλοιπα, έστω και με αργούς ρυθμούς. Έχε υπομονή και μην είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος συναισθηματικά αλλά ούτε και «τσιγκούνης» ! Ο καθένας έχει την «τιμή» του, φρόντισε εσύ να είσαι από τα πιο πανάκριβα «εμπορεύματα», αρχίζοντας να δίνεις πρώτος αγάπη!

–Απόλαυσε τη ζωή! Μικρές απολαύσεις μπορούν να προσφέρουν χαμόγελα ακόμα και τις πιο δύσκολες εποχές. Ένα ωραίο δείπνο, ένα λαχταριστό παγωτό, ένα αγαπημένο τραγούδι, ένα ποτήρι καλό κρασί, μία ωραία μυρωδιά, μία μαγευτική θέα, ένα άνετο και όμορφο σπίτι, ένα τρυφερό χάδι, το καλό σεξ. Είσαι άνθρωπος και ζεις στη γη. Οι γήινες πραγματικές απολαύσεις μπορούν να ηρεμήσουν και την ψυχή σου. Μην τις αρνείσαι, ευχαριστήσου τες όσο πιο πολύ μπορείς χωρίς τύψεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share