Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Την πάτησες αν ερωτεύτηκες Αιγόκερω... τα χαρακτηριστικά φωτιά!

Διαβάστε αναλυτικά εδώ!

20 Αυγούστου 2019 16:02
Την πάτησες αν ερωτεύτηκες Αιγόκερω... τα χαρακτηριστικά φωτιά!

Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Αιγόκερω τότε μάλλον την πατήσατε! Αν διαβάσετε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου θα ανακαλύψετε πράγματα που δεν ξέρατε!

Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ δραστήριο μυαλό και ισχυρή συγκέντρωση. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο του περιβάλλοντός τους και όσων βρίσκονται στη ζωή τους. Είναι πολύ προσεχτικοί, αλλά αυτό είναι μόνο για να διερευνήσουν μια κατάσταση πριν εμπλακούν σε αυτή, δεν πρόκειται να πέσουν με τα μούτρα. Αποδέχονται την αλλαγή, αλλά πρέπει να γίνει αργά, έτσι ώστε να τη συνηθίσουν και να την εντάξουν στη ζωή τους. Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να τα βλέπουν όλα στη ζωή μαύρα ή άσπρα. Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, αφού αρνούνται να τις κατανοήσουν και τους κάνουν να αισθάνονται άβολα. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο στις ερωτικές τους σχέσεις και με αυτόν τον τρόπο δεν είναι ποτέ ευάλωτοι. 6 λόγοι που πρέπει να έχεις έναν Αιγόκερω στην παρέα σου!

Πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Αιγόκερω

Αιγόκερως ζώδια

Είναι ένας άντρας που του αρέσει η σαρκική επαφή και το πάθος, αλλά χωρίς να είναι συναισθηματικός, εξωτερικά. Κατά βάθος λαχταρά την αγάπη, αλλά αυτό θέλει πολύ χρόνο για να γίνει πραγματικότητα, αφού είναι μάλλον απρόθυμος να δείξει εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο. Δείξτε του θαυμασμό και κερδίστε σταδιακά την εμπιστοσύνη με τον καιρό. Είναι πολύ πιστός, ίσως το πιο πιστό όλων των ζωδίων, σύμφωνα με το Myastro. Κάτω από την μυστικοπαθή και μυστηριώδη φύση του, είναι ρομαντικός με έντονη αισθησιακή πλευρά, την οποία κρύβει καλά. Μόλις την απελευθερώσει, θα εκπλαγείτε από την μεταμόρφωσή του. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για τον άντρα Αιγόκερω, έχει πολλά να προσφέρει, αν βρει την σωστή γυναίκα που θα τον περιμένει.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Αιγόκερο

Κάντε τους να γελάσουν, τείνουν να είναι μελαγχολικοί και όποιος καταφέρει να σπάσει την μελαγχολία, είναι ευπρόσδεκτος στη ζωή τους. Μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα, αλλά μην προχωρήσετε στα συναισθήματά τους. Δεν τους ενοχλεί όμως να ακούν για τα δικά σας. Όταν ένας Αιγόκερως αισθανθεί ασφάλεια, ίσως να αφεθεί λίγο. Συζητήστε για σοβαρά θέματα, για πράγματα που είναι σημαντικά και αποφύγετε εκκεντρικότητες, είναι πολύ συμβατικά άτομα και δεν τους αρέσουν θέματα που σοκάρουν. Θέλουν να επικοινωνούν σε διανοητικό επίπεδο. Αγαπούν τα δώρα, όχι όμως τα φανταχτερά και τα ακριβά, αλλά τα πρακτικά και χρήσιμα. Φροντίστε, όμως, να είναι άριστης ποιότητας, δεν τους αρέσουν τα δεύτερα πράγματα. Προγραμματίστε το ραντεβού σας σε μια γκαλερί τέχνης, σε ένα θέατρο ή ένα φανταχτερό εστιατόριο. Μην αργοπορήσετε ποτέ όμως. Είναι πολύ ακριβείς και τους αρέσει να ζουν με πρόγραμμα. Δε θέλουν να περιμένουν, γιατί δείχνει ανευθυνότητα. Να είσαστε υπομονετικοί με τους Αιγόκερους, κάτω από αυτό το υπεροπτικό και αδιάφορο παρουσιαστικό υπάρχει ένα φυσικό, παθιασμένο και αφοσιωμένο πρόσωπο, που θα φανερωθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δηλαδή αμέσως μόλις αποδείξετε ότι αξίζετε.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Αιγόκερου

Τα πόδια και κυρίως τα γόνατα είναι τα ευαίσθητα σημεία του Αιγόκερου. Γαργαλήστε ελαφριά το πίσω μέρος των γονάτων τους και θα τους κάνετε να γελάσουν με ενθουσιασμό, κάνοντας έτσι να ξεκινήσει το …παιχνίδι.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ζωδιακοί φίλοι;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ζωδιακοί φίλοι; Ποιοι ταιριάζουν αμέσως και δεν χωρίζουν ποτέ; Διαβάστε πως τα ζώδια κάνουν τους καλύτερους συνδυασμούς και μένουν φίλοι για πάντα!

Η Αστρολογία μπορεί να σου πει ποια ζώδια δίνουν μεγάλη σημασία στη φιλία και ποια δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ισχυρές φιλίες στη ζωή τους! Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι και ποια δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φιλίες; Ποιοι δίνουν τα καλύτερα φιλιά στον αστρολογικό χάρτη;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός λειτουργεί στη φιλία όπως και στον έρωτα …δηλαδή «ερωτεύεται» κεραυνοβόλα τον άλλον. Λειτουργεί συχνά απερίσκεπτα και όσο εύκολα μπορεί να γίνει φίλος με κάποιον άλλο τόσο εύκολα μπορεί να διαλύσει μία φιλία… εν ριπή οφθαλμού, χάνοντας έτσι και σημαντικούς ανθρώπους! Παρ’ όλα αυτά, ένας Κριός είναι ένας ειλικρινής φίλος στον οποίο μπορείς να βασιστείς και θα φερθεί πολύ υποστηρικτικά σε δύσκολες στιγμές.

Ζώδια φιλία

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Λέων και Τοξότης.

Τα πάει καλά μαζί τους: Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Καρκίνος

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο δεν είναι δύσκολο να κάνει καινούριες φιλίες αφού έχει σύμμαχο την Αφροδίτη που τον κυβερνά, αν και δεν θα ανοιχτεί αμέσως και θα χρειαστεί να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο άλλος αξίζει τη φιλία του. Ωστόσο, όταν το κάνει, θα βγάλει από μέσα του πλούσια συναισθήματα και θα μείνει σταθερός στη σχέση του με τον άλλον. Όταν καταφέρνει να βγάλει από μέσα του όλα όσα αισθάνεται, ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τις φιλίες του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Παρθένος και Αιγόκερως

Τα πάει καλά μαζί τους: Καρκίνος και Ιχθύς

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Λέων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος ζει και αναπνέει μέσα από τις φιλίες του! Η επικοινωνία με τους άλλους είναι το άλφα και το ωμέγα γι’ αυτόν, αν και συχνά αυτές οι φιλίες δεν έχουν και τόσο ισχυρά θεμέλια αλλά βασίζονται σε πιο επιφανειακά κριτήρια. Όσοι έχετε φίλο έναν Δίδυμο, είστε πολύ τυχεροί, καθώς έχετε τη δυνατότητα να έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο στη ζωή σας από τον οποίο μπορείτε να εμπνευστείτε και να σας μεταδώσει τη ζωντάνια του!

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ζυγός και Υδροχόος

Τα πάει καλά μαζί τους: Κριοί και Λέοντες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδια φιλία

Ο Καρκίνος γίνεται ένας πολύ τρυφερός, συναισθηματικός και περιποιητικός φίλος! Μπορεί να πάρει τον άλλον από το χέρι και να τον καθοδηγήσει και να παίξει έτσι το ρόλο μίας μητρικής φιγούρας στη ζωή του. Το σπίτι του θα είναι πάντα ανοιχτό και μία φιλόξενη αγκαλιά για σας και αυτή η θερμή συμπεριφορά του επεκτείνεται και σε όλες τις σχέσεις του, όχι μόνο τις φιλίες του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Σκορπιός και Ιχθύς

Τα πάει καλά μαζί τους: Ταύροι και Παρθένοι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ζυγός

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να είναι το επίκεντρο της παρέας! Αν δεν υπάρχουν συνεχώς φίλοι και άνθρωποι που τον αγαπούν και τον θαυμάζουν γύρω του, μελαγχολεί… Επίσης, αρέσκεται στην παρέα με σημαντικούς και λαμπερούς ανθρώπους. Είναι γενναιόδωρος με τις φιλίες του και αν και μπορεί να έχει έντονα ξεσπάσματα, ξέρει να συγχωρεί και δύσκολα θα πει το αντίο σε μία φιλική σχέση του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Κριός και Τοξότης

Τα πάει καλά μαζί τους: Δίδυμοι και Ζυγοί

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Σκορπιός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος μπορεί να μην έχει πολλούς αλλά έχει λίγους, εκλεκτούς και δοκιμασμένους φίλους. Αργεί να κατασταλάξει στο ποιοι είναι οι φίλοι της αλλά όταν το κάνει, οι φιλίες της είναι μακροχρόνιες και πολύ ισχυρές. Πολύ σημαντικό γι’ αυτήν είναι να της δείχνουν με κάθε τρόπο την αφοσίωσή τους, κάτι που εξάλλου προσφέρει και η ίδια. Αν τυχόν προδώσουν τη φιλία της, τότε δεν συγχωρεί και η διάλυση της φιλίας είναι οριστική.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ταύρος και Αιγόκερως

Τα πάει καλά μαζί τους: Καρκίνοι και Σκορπιοί

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Τοξότης

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να εκτιμήσει την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας στις σχέσεις του, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει πολύ καλά την τέχνη της συνύπαρξης και γίνεται ένας πολύ καλός φίλος. Είναι πολύ αγαπητός στους άλλους, χάρη και στην Αφροδίτη που τον κυβερνά, γιατί ξέρει να διαβάζει την καρδιά τους, να βλέπει τις επιθυμίες και τη δυσαρέσκειά τους και να τους προσφέρει αυτό που χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Δίδυμος και Υδροχόος

Τα πάει καλά μαζί τους: Λέοντες και Τοξότες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Αιγόκερως

Ζώδια και σχέσεις: 3 ζώδια που ζηλεύουν τις σχέσεις των φίλων τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να γίνεις φίλος με έναν Σκορπιό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο… Ο μυστικοπαθής Σκορπιός χαρίζει τη φιλία του σαν να προσφέρει το πιο ακριβό δώρο και δύσκολα θα ανοιχτεί στο άλλον. Όταν όμως το κάνει, τότε γίνεται ο πιο πιστός φίλος, αρκεί να προσέξετε γιατί ο Σκορπιός μπορεί να γίνει και πολύ κτητικός και να απαιτεί πλήρη αφοσίωση όπως και σε μία ερωτική σχέση.

Ζώδια φιλία

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Καρκίνος και Ιχθύς

Τα πάει καλά μαζί τους: Παρθένοι και Αιγόκεροι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Υδροχόος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάνει φιλίες όπως αναπνέει και είναι το μόνιμο στήριγμά του. Περιβάλλεται από έναν πολύ μεγάλο κύκλο ανθρώπων και διατηρεί παντού φιλίες, ακόμα και μέσα στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πρόσχαρος και ανοιχτόκαρδος και συγχωρεί εύκολα, καθώς δεν κρατάει κακίες αλλά σε καμία περίπτωση μην περιμένετε αποκλειστικότητα από έναν Τοξότη, καθώς κάνει παντού φίλους, όπου κι αν πάει…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Κριός και Λέων

Τα πάει καλά μαζί τους: Ζυγοί και Υδροχόοι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ιχθύς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλία δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν Αιγόκερω… Θα περάσει από κόσκινο τον άλλον πριν του χαρίσει τη φιλία του και θα χρησιμοποιήσει τη λογική του τόσο για να δημιουργήσει φιλίες όσο και για να τις διατηρήσει. Τα συναισθήματα δεν θα λέγαμε πως είναι και το πιο δυνατό του σημείο σε μία φιλία, όπως εξάλλου δεν είναι ούτε στον έρωτα. Και σίγουρα δεν θα συγχωρήσει καθόλου την αχαριστία από μεριάς σας…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ταύρος και Παρθένος

Τα πάει καλά μαζί τους: Σκορπιοί και Ιχθύες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Κριός

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν στο λεξικό βάζαμε δίπλα στη λέξη «φίλος» ένα ζώδιο, αυτό θα ήταν σίγουρα του Υδροχόου… Η φιλία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του και είναι βασικό συστατικό της ευτυχίας του. Επίσης, τις φιλικές σχέσεις του χαρακτηρίζει η ελευθερία, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να καταπιέζει τους φίλους του. Μην παρεξηγείστε, λοιπόν, αν αισθάνεστε πως ο Υδροχόος φίλος σας δεν είναι τόσο συναισθηματικά κοντά σας όσο θα θέλατε…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Δίδυμος και Ζυγός

Τα πάει καλά μαζί τους: Κριοί και Τοξότες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ταύρος

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς γίνεται ένας πιστός και πολύ καλός φίλος, καθώς η αυτοθυσία και η βοήθεια που προσφέρει στους άλλους είναι τα συστατικά που στηρίζουν τις φιλίες του. Έχει την τάση να βλέπει πάντα τα καλά χαρακτηριστικά στους άλλους και να τους ωθεί έτσι να του συμπεριφερθούν ανάλογα. Ένα μείον για τον ίδιο όμως είναι ότι συνήθως δίνει πολύ περισσότερα από όσα παίρνει…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Καρκίνος και Σκορπιός

Τα πάει καλά μαζί τους: Ταύροι και Αιγόκεροι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Δίδυμος

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share