Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων από την Κατερίνα Ζαρίφη! (Video)

Οι αστρολόγοι πρέπει να "τρέμουν"!!!

16 Ιουλίου 2019 15:20
Απίστευτο: Αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων από την Κατερίνα Ζαρίφη! (Video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Η Κατερίνα Ζαρίφη στην καινούρια της εκπομπή "Καλοκαίρι#not" με τον Παύλο Σταματόπουλο πήρε ένα καινούριο ρόλο! Έγινε αστρολόγος και είναι άκρως απολαυστική στις προβλέψεις της ημέρας!

Η εκρηκτική Κατερίνα Ζαρίφη όπως ήταν φυσικό ήθελε να παρουσιάσει με τον δικό της τρόπο τις αστρολογικές προβλέψεις! Η μερική έκλειψη της Σελήνης θα κάνει όλα τα ζώδια να είναι σε τεταμένη κατάσταση!

Πραγματικά δεν έχουμε ξανακούσει τέτοιες προβλέψεις για τα ζώδια! Ήθελε να πει στο κοινό της πως αντιλαμβάνεται εκείνη τις προβλέψεις που ψάχνει κάθε μέρα!

Οι υπόλοιποι αστρολόγοι μάλλον θα πρέπει να τρέμουν! Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα;

Απολαύστε την Κατερίνα Ζαρίφη στο Open μόνο στο Athensmagazine.gr:

Δύσκολη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Έρχονται έρωτες, επανασυνδέσεις αλλά και...μια δύσκολη εβδομάδα για τα ζώδια! Που ανήκεις; Η Άντα Λεούση κάνει τις αναλυτικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα. Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δε σας ταιριάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Απαιτήστε ότι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου. Οι εντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ: Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σας φαίνονται ανυπέρβλητες.Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνεται τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειας σας και γενικώς ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή. Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας. Είναι αναμενόμενο να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που όμως δε θα σας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share