Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Ζώδια: Ο Άρης στον Καρκίνο έως 2 Ιουλίου! - Ποιοι θα ταλαιπωρηθούν και ποιοι θα ευνοηθούν;

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

12 Μαΐου 2019 15:50
Ζώδια: Ο Άρης στον Καρκίνο έως 2 Ιουλίου! - Ποιοι θα ταλαιπωρηθούν και ποιοι θα ευνοηθούν;

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της πτώσης του τον Καρκίνο στις 16/5 πώς θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια ως τις 2 Ιουλίου 2019; Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Στις 16 Μαΐου 2019 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της πτώσης του τον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει ως τις 2 Ιουλίου 2019 ! Τι σημαίνει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου; Πώς θα μας επηρεάσει; Ποιες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις για κάθε ζώδιο ... Πάμε να δούμε...

Θέλεις να κάνεις πολλά, να αναλάβεις δράση, να πάρεις πρωτοβουλίες, να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς και αυτό που σου αξίζει, όμως κάτι σε κρατά πίσω! Μένεις με τις ανασφάλειές σου, σκύβοντας το κεφάλι και ρίχνοντας το «μπαλάκι» αλλού, τις περισσότερες φορές από προσωπική ανασφάλεια και φόβο, μένεις όμως με το παράπονο! Συχνά προτιμάς να κλειστείς στο «καβούκι» σου, επιλέγοντας την προσωρινή αδράνεια, όμως η αλήθεια είναι ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου και κυρίως με το παρελθόν σου, το οποίο εξακολουθεί με κάποιο τρόπο να σε επηρεάζει! Δεν αντιδράς τη στιγμή που πρέπει, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεις μέσα σου τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία εκφράζονται με έντονο τρόπο όταν το ποτήρι ξεχειλίσει. Οι οικογενειακές έριδες συχνά «ρουφούν» την ενέργειά σου και σε οδηγούν σε έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα... Αυτή ακριβώς είναι η ενέργεια που μεταδίδει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου….

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που επηρεάζει άμεσα την δράση, την λίμπιντο, την ορμητικότητα τον τρόπο που εκφράζει ένας άνθρωπος την ενέργειά του. Από τις 16 Μαΐου 2019 ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει ως τις 2 Ιουλίου. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε πτώση, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δυσκολία στην έκφραση της ενέργειάς του.

Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, είναι αναμενόμενο ότι θα περάσουν ένα διάστημα που θα τους φορτίσει με εντάσεις και αλλαγές!

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο όλα τα ζώδια ως τις 2 Ιουλίου 2019

Κριός
Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου και η μετακίνησή του στο ζωδιακό κύκλο επηρεάζει πάντα την ενέργεια, την δράση σου αλλά και την εξέλιξη των γεγονότων που διαδραματίζονται στη ζωή σου! Με τον Άρη σε πτώση από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι σίγουρο ότι εξαντλείσαι ψυχολογικά αλλά και σωματικά, γιατί δεν μπορείς με τρόπο εποικοδομητικό να δραστηριοποιηθείς και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου! Οι τομείς που σου επικεντρώνουν το ενδιαφέρον είναι το σπίτι, η οικογένεια, αλλά και η καριέρα … Τις ημέρες που ακολουθούν θα υπάρξουν οι αιτίες για να δημιουργηθούν έριδες και παρεξηγήσεις με συγγενείς, με το άτομο που συμβιώνεις, το σύζυγο ή τα παιδιά . Επιπλέον, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις μέσα στο σπίτι, που πιθανότατα θα σου προκαλέσουν νεύρα! Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαίο να μειώσεις την παρορμητικότητά σου και να βάλεις νερό στο κρασί σου.

Ταύρος
Ο Άρης στον Καρκίνο σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση και αρχίζεις τώρα αγαπητέ Ταύρε να κινείσαι πιο γρήγορα στον τομέα των επικοινωνιών σου. Το διάστημα αυτό θα πάρεις πρωτοβουλίες για τις οποίες κάποτε ήθελες περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς και να αποφασίσεις. Θα υπάρξει κινητικότητα σε ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επιπλέον είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποια μετακίνηση / ταξίδι, σε ένα μέρος γνώριμο! Ωστόσο σου εφιστώ την προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράς στις συζητήσεις σου, γιατί αυτό το διάστημα θα υπάρξουν οι λόγοι και οι αιτίες για να καβγαδίσεις. Μην τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά και προσπάθησε να μην παίρνεις τόσο πολύ τις μετρητοίς όλα όσα ακούς αυτό το διάστημα. Απέφυγε την βιασύνη στην οδήγηση αλλά και σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου!

Δίδυμοι
Ο Άρης εγκαταλείποντας το ζώδιο σου σε κάνει να αισθάνεσαι εξάντληση και τώρα έχεις την επιθυμία να χαλαρώσεις και να ανασυνταχτείς. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου σε παρασύρει σε συναισθηματικές αλλά και οικονομικές υπερβολές, που σε αδειάζουν και σου δημιουργούν το άγχος και την ανασφάλεια για το αύριο. Παρόλο που διαθέτεις την αποφασιστικότητα και το τσαγανό να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις και να το κάνεις δικό σου, αρκετές στιγμές θα χάνεις τον έλεγχο και θα οδηγείσαι σε σπατάλες που θα έχουν και αυτές από την πλευρά τους το κόστος τους! Διαχειρίσου καλύτερα τα οικονομικά σου και δείξε προσοχή στα συναισθηματικά ρίσκα.

Καρκίνος
Με τον Άρη από το ζώδιο σου βρίσκεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα αλλά και … τον ερωτισμό σου! Είναι βέβαιο όμως, ότι δημιουργούνται οι λόγοι για να αναστατώνεσαι, να τα βάζεις με όλους και με όλα και να ξεσπάς για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και για όσα εξακολουθούν να σε ενοχλούν στο παρόν! Είσαι σε ετοιμότητα για μάχες; Εγώ μπορώ να σου εγγυηθώ ότι αυτό το διάστημα δεν θα μείνεις σε απραξία, αλλά θα πάρεις και πρωτοβουλίες θα κάνεις και νέα ξεκινήματα! Θα υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου, αρκετές στιγμές όμως οι εξελίξεις αυτές θα γίνουν και η αιτία έντασης αλλά και σημαντικών ξεκαθαρισμάτων!

Λέων
Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου αναμένεται να σε ταλαιπωρήσει και να σε κουράσει ως τις 2 Ιουλίου. Το βέβαιο είναι ότι θα έχεις αρκετή δουλειά και ίσως η ανταμοιβή για όλο αυτό το ζόρι που περνάς, δεν θα είναι η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να εξαντλείσαι και να πέφτεις ψυχολογικά. Επιπλέον αυτό το διάστημα, είναι σκόπιμο να κινηθείς πιο παρασκηνιακά και να κρατήσεις κάποιες κινήσεις σου μυστικές, χωρίς να δώσεις λόγο σε κανέναν. Η ένταση και το άγχος θα είναι αυτό το διάστημα τα δύο «κολλητάρια» σου τα οποία και θα σε εξουθενώνουν. Σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου είναι ότι θα κληθείς να υποστηρίξεις έμπρακτα , ανθρώπους δικούς σου που θα το έχουν ανάγκη!

Ζώδια

Παρθένος
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου κρίνεται άκρως ευνοϊκό για σένα φίλε Παρθένε! Μετά από μία απαιτητική περίοδο στα επαγγελματικά σου, τώρα έφτασε η στιγμή να ρίξεις τους τόνους, να μπεις σε πιο ανάλαφρο κλίμα, να δεις φίλους, να δικτυωθείς και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις τόσο πολύ! Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σε φέρει πιο κοντά σε νέα φιλικά σου πρόσωπα, θα γνωρίσεις ανθρώπους και θα χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια. Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες κόντρες στο κοινωνικό περιβάλλον (ή σε συλλογικούς χώρους) που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό! Επιπλέον αυτή την περίοδο, έχεις τα φόντα και την προοπτική να κυνηγήσεις ενεργά κάποιες προσδοκίες σου!

Παράλληλα, άσχημα μαντάτα για αυτά τα 3 ζώδια! - Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση προειδοποιούν!

Ζυγός
Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου έχει απαιτήσεις από εσένα φίλε μου Ζυγέ … Ποιες είναι αυτές; Να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, να κυνηγήσεις τους στόχους σου, να προβάλεις περισσότερο τον εαυτό σου και γενικότερα να σηκώσεις τα μανίκια δίνοντας τους αγώνες σου για ένα καλύτερο μέλλον! Όλα τα παραπάνω όμως, σου προκαλούν άγχος και σε εξαντλούν. Δεν λείπουν και τα ευτράπελα στις συνεργασίες και στις σταθερές σου σχέσεις που σε φέρνουν αντιμέτωπο με προκλήσεις και τρέχεις και δεν φτάνεις! Σε κάθε περίπτωση το διάστημα αυτό, πρέπει να δεις πιο σοβαρά το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας, αποφεύγοντας το ρίσκο, την αλλαγή αλλά και την κόντρα με συνεργάτες. Μην παρεκκλίνεις από τους βασικούς στόχους που έχεις για το μέλλον σου!

Σκορπιός
Ο Άρης μπορεί να είναι σε πτώση στο ζώδιο του Καρκίνου όμως εσένα αγαπητέ Σκορπιέ σου δίνει την ώθηση να κινητοποιηθείς πνευματικά, να πάρεις αποφάσεις που δίσταζες ως τώρα αλλά σε παρακινεί και να ταξιδέψεις. Το διάστημα αυτό θα δραστηριοποιηθείς σε τομείς που αφορούν την μόρφωση, την φιλοσοφία και γενικότερα την επέκταση γνώσης. Θα προγραμματίσεις ή και θα πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, αλλά θα προχωρήσεις και κάποια προσωπικά σου σχέδια διαθέτοντας πλέον το σθένος και το όραμα ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θέλεις πολύ! Επιπλέον, δέχεσαι εύνοια σε νέες γνωριμίες ή και σε επαφές με άτομα που σε χωρίζει ηλικιακή ή και χιλιομετρική απόσταση.

Τοξότης
Η ερωτική σου λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη φίλε μου Τοξότη το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου …. Θα βρεις και πάλι την ερωτική σου φόρμα όμως δεν θα λείψουν οι ατασθαλίες και τα σκαμπανεβάσματά σου, αφού δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου ή καλύτερα τα πάθη σου! Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα τρέχουν τα χρέη σε πιέζουν και υπάρχουν φοροτεχνικές / γραφειοκρατικές υποθέσεις που θα αναγκαστείς με άγχος να ρυθμίσεις. Θυμήσου πως η εποχή δεν κρίνεται ευνοϊκή για κάθε μορφής οικονομικά αλλά και … ερωτικά ρίσκα!

Αιγόκερως
Ο Άρης ως τις 2 Ιουλίου θα βρίσκεται στον Καρκίνο, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, επηρεάζοντας τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σου. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς είναι αναμενόμενο ότι θα έχεις εξελίξεις αλλά και εντάσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τους καβγάδες, τα ξεσπάσματα και τις αντιπαραθέσεις με τα άτομα που υπάρχουν σταθερά στη ζωή σου. Ο γάμος, η σχέση σου με το σύντροφο, με τον προϊστάμενο στη δουλειά ή με τους συνεργάτες σου, θα βρίσκονται σε πεδίο μάχης. Αποκαλύψεις, ρήξεις και δοκιμασίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν!

Υδροχόος
Ο Άρης κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Καρκίνου και ως τις 2 Ιουλίου κάνει αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου! Σε αυτή την περίοδο τρέχεις για όλους και για όλα, ενώ φορτώνεσαι και αρκετές επαγγελματικές ευθύνες που τώρα πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ένταση και το στρες στην καθημερινότητα δεν λείπουν , ενώ η υπέρ-προσπάθεια που κάνεις να τα προλάβεις όλα σε κάνουν να χάνεις πολύτιμο ελεύθερο χρόνο, να κουράζεσαι αρκετά ή και να αμελείς ύπνο και διατροφή. Δείξε προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης και προσπάθησε να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο

Ιχθύς
Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντάς σου «φτερά» για να μπορέσεις να πετάξεις κυριολεκτικά ή και μεταφορικά σε προορισμούς που πάντα ήθελες! Με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου θα δραστηριοποιηθείς στους τομείς που αφορούν την προσωπική σου επέκταση. Θα έχεις θετικές εξελίξεις που θα αφορούν τη μόρφωση, τη γνώση, τις επαφές σου με άτομα που είναι μακριά από εσένα ή ακόμα μπορεί να πραγματοποιήσεις και ένα ταξίδι σε μέρος μακρινό! Το πιο σημαντικό όμως για σένα φίλε Ιχθύ, είναι ότι αυτό το διάστημα έχεις την αισιοδοξία και τον δυναμισμό να αλλάξεις τακτική και να δραστηριοποιηθείς με τρόπο εποικοδομητικό για την επίτευξη των προσωπικών σου σχεδίων.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13 έως 19 Μαΐου από την Άντα Λεούση!

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 13 έως 19 Μαΐου 2019 από την Άντα Λεούση! Ποιοι θα ευνοηθούν;

Δες την εβδομαδιαία πρόβλεψή σου!

Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις! Ανήκεις στους τυχερούς;

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, όμως κάντε προσεκτικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και κάνετε αυτούς που μέχρι τώρα σας στηρίζουν, να χάσουν την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και να προβείτε σε καινούρια επιχειρήματα. Θα προκληθεί έντονο παρασκήνιο τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δε βρίσκονται παρόντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας, με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους. Παρασκήνιο θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας γι’ αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι και παρορμητικοί. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα σας ακολουθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δε θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Τις στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να θωρακίσετε τις άμυνές σας. Θα υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας στηρίξουν, γι’ αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για να βγείτε να διασκεδάσετε και να φτιάξει αισθητά η διάθεσή σας. Το να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα δεν είναι κακό, απεναντίας θα σας κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, από αυτές που ήδη έχετε. Μπορεί τα σχέδια σας να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην έχετε προβλήματα. Εάν γίνεται λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η άνεση στο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, θα σας παρέχεται απλόχερα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση. Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας τομέα. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό σας χώρο αφήνοντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει μορφή και τας νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας. Θα ηρεμήσει το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας και θα καλυτερέψει την επικοινωνία σας. Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένετε.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως είναι η μοναδική φορά που τα ακραία συναισθήματα που θα νιώσετε, δε θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, αφού ακόμα και αν είστε λίγο «τρελοί», είστε παραδόξως προσγειωμένοι και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε σε αυτό που λέγεται συντροφικότητα. Γοητευτικοί και συμβιβαστικοί καθώς θα είστε, θα βρείτε μεγάλη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κρατώντας τις μεταξύ σας σχέσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Άντα Λεούση

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζητείστε τη συντροφιά και την παρέα τους, γιατί έχετε ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας. Σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να έχετε ισορροπία στο βάρος σας και να αποφύγετε δια ροπάλου τις καταχρήσεις, αν θέλετε η ακτινοβολία σας να βρίσκετε σε καλά επίπεδα. Η εσωτερική σας ενέργεια πρέπει να διοχετευθεί με έναν πιο σωστό τρόπο, ώστε να μη γίνετε εσωστρεφείς και να μην αναλώνεστε. Ακόμα και αν δεν πειθαρχήσετε απόλυτα στο πρόγραμμά σας, διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας.

Παράλληλα, Λεφάκης,Μπήλιου και Πατέρα προειδοποιούν, άσχημη μέρα γι΄αυτά τα δύο ζώδια!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συναισθηματική σχέση που θα αρχίσετε αυτήν την περίοδο θα έχει μια ανάλαφρη όψη και κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε επανασύνδεση με αγαπημένους από το παρελθόν σας. Επειδή η επανασύνδεση θα είναι στο χέρι σας, σκεφτείτε πολύ καλά αν όντως αυτό επιθυμείτε, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε, όμως, για το δικό σας καλό, να μη ρίχνετε όλο το βάρος στις επαγγελματικές σας σχέσεις και προσπαθήστε να αυξήσετε τις αποδράσεις και τις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα είναι αρκετά δημιουργική, αλλά επειδή στη συνέχεια σας περιμένει αρκετή πίεση, θα ήταν καλό εάν σας δίνετε η δυνατότητα να πάτε τώρα διακοπές έστω και λίγο να το κάνετε για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για αργότερα που θα τις χρειάζεστε. Έχετε βάλει σκοπό να αποκτήσετε ζεστές και προσωπικές σχέσεις. Είναι φυσικό η ερωτική σας ζωή να βρεθεί στο κύριο ενδιαφέρον των σκέψεων σας, καθώς και να θελήσετε να βρεθείτε και να συναντήσετε πρόσωπα που σχετίζεστε ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πιθανότητα μονιμοποίησης κάποιου δεσμού σας ή συγκατοίκησης, φαίνεται αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο, μια που οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν αισθητά. Προτιμήστε την ασφάλεια και την ηρεμία που σας προσφέρει η προσωπική σας σχέση, από το να αρχίσετε να μαλώνετε με τους άλλους. Αφήστε για αργότερα ανούσιες συζητήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες και θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξη στις σχέσεις σας και εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να τις περάσετε με το σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ: Τα τρίτα πρόσωπα που θα μπουν ανάμεσά σας και θα ασκούν τη δική τους κριτική, ωθούμενοι από τη δική σας προτροπή δε θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αλλά την καταστροφή. Εξάλλου, δε γίνεται να δέχεστε αυτά που σας λένε τα οικεία σας πρόσωπα χωρίς αντιρρήσεις και να σας καθοδηγούν σε κάτι που είναι προσωπική σας υπόθεση, αλλά εάν γίνει από την πλευρά των προσώπων του συντρόφου σας επαναστατείτε και κάνετε σκληρή κριτική κατηγορώντας τους ότι ανακατεύονται στη προσωπική σας ζωή.

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Με ποια ζώδια τα "πάει" καλύτερα ένας Παρθένος;

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share