Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 9/5! - Νέοι έρωτες και μοιραία πάθη έρχονται!

Πώς θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια;

9 Μαΐου 2019 12:47
Ζώδια: Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 9/5! - Νέοι έρωτες και μοιραία πάθη έρχονται!

Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 9/5 και πως θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια, αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

Η Αφροδίτη από το Ζώδιο του Κριού, σχηματίζει ένα τυχερό Τρίγωνο με τον Δία, αλλά και ένα επικίνδυνο Τετράγωνο με τον Πλούτωνα!

Νέοι έρωτες και μοιραία πάθη έρχονται! Ευνοείσαι;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»:Άρπαξε σπουδαίες ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η τύχη τώρα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στον αισθηματικό και οικονομικό, από όπου θα πάρεις την μεγαλύτερη χαρά!
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μην παρασύρεσαι λόγω τύχης σε ερωτικές παρανομίες, απαιτήσεις, ρήξεις και αλόγιστες σπατάλες, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»:Ετοιμάσου για ψυχική, συναισθηματική αλλά και οικονομική πληρότητα. Ακολούθησε άφοβα το ένστικτό σου και απόλαυσε εύνοια σε παρελθοντικούς ή παρασκηνιακούς έρωτες!
Τα «Μη»:Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από εμμονές και κακή διάθεση χωρίς λόγο! Αν κινείσαι παρασκηνιακά, προφυλάξου, ώστε να μην υπάρχουν αποκαλύψεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»:Αυξάνεται η κοινωνικότητα σου και η θερμή σου συμπεριφορά σε φέρνει κοντά σε καλούς φίλους! Επωφελείσαι μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους ή τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και πετυχαίνεις στόχους. Κάποια φιλία, ίσως εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα!
Τα «Μη»:Πρόσεξε μόνο την παρορμητικότητα και την προκλητικότητα, που ίσως σε χαρακτηρίζει λόγω υπερβολικής εύνοιας και αίσθηση ανεμελιάς με τους φίλους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:Έρχονται πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και διακρίσεις ! Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, με ευκολία, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!
Τα «Μη»:Μην χάνεις τον έλεγχο και παρασύρεσαι σε νευρική ή παρορμητική συμπεριφορά, που ενδεχομένως να σου στοιχίσει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση.

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»:Έχεις χαρά, αισιοδοξία, τύχη και κοινωνικότητα! Μέσα από κάποια γνωριμία, κοινωνική επαφή ή μετακίνηση, πιθανόν να προκύψει κάτι ερωτικό και απόλυτα συναρπαστικό! Μεγάλη πιθανότητα για ταξίδι!
Τα «Μη»:Περιόρισε μόνο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, για να μην κάνεις… γκάφες σε επαφές και μετακινήσεις!

Ευχάριστες εξελίξεις γι αυτό το ζώδιο: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί ποιοι θα ευνοηθούν και ποιοι όχι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:Τραβάς την προσοχή των γύρων σου λόγω της γοητείας σου και της σεξουαλικής σου αύρας! Άρπαξε ευκαιρίες που υπόσχονται οικονομική βελτίωση και σεξουαλικές στιγμές!
Τα «Μη»:Ερωτικά, έχεις αδικαιολόγητες εμμονές και απαιτήσεις και αυτό θα προκαλέσει σοβαρές ρήξεις, ιδίως αν έχεις ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας!

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»:Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου ή να προχωρήσεις σε μία νέα πολλά υποσχόμενη σχέση, αν είσαι ελεύθερος!
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μπορεί να έχεις τύχη, αλλά θα την «διώξεις» αν συνεχίσεις να παρασύρεσαι σε άσχημες, επιθετικές και σκληρές συμπεριφορές στην συντροφική ζωή και σε λάθος πάθη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»:Άπειρες θα είναι οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς! Πιθανός έρωτας μέσα από τη δουλειά, έρχεται!
Τα «Μη»:Προσοχή μόνο στα λάθη τα παρορμητικά, λόγω βιασύνης ή απροσεξίας, που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σου και θα σε αγχώσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»:Απολαμβάνεις ερωτική επιτυχία, φήμη και φλερτ! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε κάθε σου ερωτική δραστηριότητα και περνάς υπέροχα!
Τα «Μη»:Προσοχή μόνο, μην υπερεκτιμήσεις τον εαυτός σου και ξεπεράσεις τα όρια, μπλέκοντας σε λάθος ερωτικές ιστορίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»:Θα υπάρξει εύνοια στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή! Θα διορθωθούν συγγενικές σχέσεις που είχαν κλονιστεί και θέματα σπιτιού λύνονται!
Τα «Μη»:Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και σε παρασύρει σε πισωγυρίσματα, που θα αποδειχτούν καταστροφικά και θα σε πληγώσουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»:Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στου κοινωνικούς σου κύκλους και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα απ’ αυτούς. Ένα καλό νέο έρχεται ή ένα χαρμόσυνο μήνυμα!
Τα «Μη»:Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, μην εμπιστεύεσαι αμέσως νέες γνωριμίες και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου.

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»:Μεγάλη οικονομική εύνοια θα απολαύσεις αυτή τη περίοδο, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά.
Τα «Μη»:Προσοχή όμως! Μην παρασύρεσαι σε αλόγιστες σπατάλες, σε διατροφικές υπερβολές και σε εκρήξεις ζήλιας στον έρωτα!

Ποια ζώδια επηρεάζει η Αφροδίτη; Αναλυτικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα 09 Μαΐου;

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09 Μαΐου!

ΚΡΙΟΣ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share