Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Ζώδια: Ήλιος Εξάγωνο με Ποσειδώνα 9/5! - Εκπληρώνει ευχές και όνειρα!

Δες πως θα ευνοήσει το ζώδιο σου!

8 Μαΐου 2019 10:19
Ζώδια: Ήλιος Εξάγωνο με Ποσειδώνα 9/5! - Εκπληρώνει ευχές και όνειρα!

Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 9/5, εκπληρώνει ευχές και όνειρα! Δες πως θα ευνοήσει το ζώδιό σου! Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

Ο Ήλιος στον Ταύρο και ο Ποσειδώνας στον Ιχθύ, σχηματίζουν ένα ονειρικό και απόλυτα συναισθηματικό Εξάγωνο!

Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε έμπνευση, ισχυρή διαίσθηση και έντονο συναισθηματισμό! Να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε, να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας!

Το χαμόγελο έρχεται ξανά στα χείλη μας και εμείς χορταίνουμε ρομαντικές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις και τρυφερότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις!

Τα ζώδια που ευνοούνται, είναι κυρίως του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου!

ζώδια

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr νωρίτερα σας γράψαμε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για να ξέρετε τι να περιμένετε!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Έρχεται ερωτική σταθερότητα, οικονομική εύνοια και ανάκτηση της αυτοεκτίμηση σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα και τις επιθυμίες σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απολαμβάνεις συναισθηματική και ψυχική πληρότητα! Η διαίσθηση σου είναι πιο ανεπτυγμένη τώρα και ένας παρασκηνιακός έρωτας σε συναρπάζει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικείς τα όνειρα σου και τα κατακτάς!Οι φίλοι σε στηρίζουν, σε αγαπούν και σε βοηθούν!

ΛΕΩΝ: Πραγματοποιείς στόχους στον τομέα της καριέρας, αρκεί να φερθείς με λογική και ωριμότητα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι απόλυτα αισιόδοξος, δέχεσαι χαρμόσυνα νέα, ευχάριστα μηνύματα και κάνεις ονειρικές μετακινήσεις!

ΖΥΓΟΣ : Η περίοδος χαρακτηρίζεται από συναίσθημα, δυνατό πάθος, οικονομική εύνοια και ερωτισμό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκπληρώνεις ένα μεγάλο όνειρο στην συντροφική σου ζωή, είτε με μία νέα ρομαντική σχέση, είτε με ένα μεγάλο βήμα ή πρόταση, αν είσαι ήδη δεσμευμένος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ομορφαίνεις, βελτιώνεις την απόδοση σου στην δουλειά και γλυκαίνεις με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ρομαντισμός, πάθος, ερωτικές επιτυχίες και άπειρες κατακτήσεις! Ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο πραγματοποιείται και εσύ περνάς απλά υπέροχα με κάθε τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ευκαιρία για επανασύνδεση, είναι εδώ! Επιπλέον ένα μεγάλο οικογενειακό θέμα ή πρόβλημα σπιτιού, λύνεται!

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται χαρούμενα μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα! Μία ερωτική εξομολόγηση, είναι πολύ πιθανή τώρα!

Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, της Λίτσας Πατέρα και της Άσης Μπήλιου!Άσχημη περίοδος γι' αυτά τα 3 ζώδια!

Πηγή: oroskopos.gr

Με ποια ζώδια τα "πάει" καλύτερα ένας Παρθένος;

Όλοι ασχολούνται με τα ζώδια και θέλουν να ξέρουν με ποια ταιριάζουν και ποια όχι! Τι συμβαίνει όμως με το ζώδιο του Παρθένου; Ποιο είναι το άλλο του μισό;

Ο Παρθένος είναι πρακτικός, δίνει σημασία στην λεπτομέρεια και είναι μυστικοπαθείς. Προτιμούν να βρίσκονται σε σχέση και δύσκολα εμπιστεύονται το ταίρι τους!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share