Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Αυτά τα 6 γίνονται άνετα το «τρίτο» πρόσωπο σε μία σχέση που αποπλανούν παντρεμένους!

Κι όμως!

30 Απριλίου 2019 13:50
Ζώδια: Αυτά τα 6 γίνονται άνετα το «τρίτο» πρόσωπο σε μία σχέση που αποπλανούν παντρεμένους!

Το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση είναι μεγάλη ιστορία και τις περισσότερες φορές η κατάσταση δεν είναι εύκολη για καμία από τις πλευρές. Ποια ζώδια όμως μπορούν να αποπλανήσουν παντρεμένους!

Για κάποιους δεν είναι δύσκολο να μπλέξουν σε ένα ερωτικό τρίγωνο και για άλλους είναι ένα τεράστιο «όχι».

Στην πρώτη κατηγορία, συνήθως, βλέπουμε ανθρώπους που ανήκουν σε πολύ συγκεκριμένα ζώδια, δείχνοντας πως είναι πιο επιρρεπείς σε μπερδέματα και πάθη.

Κριός

Ο Κριός είναι τόσο ανταγωνιστικός που όταν θέλει κάποιον, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το αποκτήσει, ακόμα και εάν έχει σχέση. Βέβαια, δεν μένει για πολύ τρίτο πρόσωπο, καθώς θέλει να έχει μόνο εκείνος ό,τι του ανήκει.

Ταύρος

Εδώ, είναι μια περίεργη περίπτωση. Ο Ταύρος αν και σταθερός, θέλει να ζήσει την αγάπη και τον έρωτα. Εάν κάποιος του τα προσφέρει, μπορεί να παρασυρθεί και έτσι εύκολα γίνεται «τρίτο» πρόσωπο χωρίς να το καταλάβει.

Δίδυμος

Ζώδια

Ο Δίδυμος δεν γνωρίζει από σχέσεις και δεν έχει πρόβλημα να μπει στη μέση. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως οι Δίδυμοι έχουν συνηθίσει να παίζουν σε ερωτικά ταμπλό.

Σκορπιός

Το ερωτικό αυτό ζώδιο, προφανώς, και θα μπλέξει. Είναι στη φύση του. Η ανταγωνιστικότητα μπορεί να οδηγήσει τον Σκορπιό σε μια παράνομη σχέση, διότι θέλει να αποδείξει ότι είναι απλά καλύτερος.

Τοξότης

Δεν μπορεί να αντισταθεί στους πειρασμούς και το ξέρει. Ζει για το φλερτ και την περιπέτεια εάν αυτό που θέλει το ποθεί και τον έλκει. Ξέρει ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί.

Ζώδια

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι που δυσκολεύονται να έχουν ηθικά διλήμματα. Όταν θέλουν ένα πρόσωπο δεν διστάζουν να το διεκδικήσουν, ακόμη και όταν γνωρίζουν πως είναι σε σχέση.

Αναλυτικές προβλέψεις για τον Μάιο! Ο Κώστας Λεφάκης και η Άντα Λεούση προειδοποιούν!

Ζώδια: Ερμής Τετράγωνο με Κρόνο και Εξάγωνο με Άρη 1/5! - Ποιοι θα ευνοηθούν;

Πρωτομαγιά ο Ερμής σχηματίζει όψεις με τον Κρόνο και με τον Άρη! Δες πως θα σε επηρεάσουν με τις παρακάτω αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις όλων των ζωδίων!

Ο Ερμής στον Κριό, σχηματίζει ένα δυναμικό και ωφέλιμο Εξάγωνο, με τον Άρη στον Δίδυμο, αλλά και μία σκληρή όψη Τετραγώνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, την Τετάρτη 1 Μαΐου 2019!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share