Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ήλιος Τετράγωνο Πλούτωνα 13/4: Παιχνίδια εξουσίας και εγωισμός! - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις, εγωισμό και επικίνδυνα πάθη!

12 Απριλίου 2019 08:57
Ήλιος Τετράγωνο Πλούτωνα 13/4: Παιχνίδια εξουσίας και εγωισμός! - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις, εγωισμό και επικίνδυνα πάθη αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο Ήλιος στον Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, θα βαρύνουν το ανοιξιάτικο κλίμα, με την όψη του Τετραγώνου που σχηματίζουν το Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Θα έρθουν δυσάρεστες συνέπειες σε όσους δεν προσέξουν την συμπεριφορά τους και δεν περιορίσουν τον εγωισμό τους…

Πολλοί θα παρασυρθούν σε λάθος πάθη, έντονη ζήλια και αναπόφευκτες εντάσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ρήξεις και έντονα δυσάρεστες καταστάσεις.

Αποφεύγουμε παιχνίδια εξουσίας, παράλογη ανταγωνιστικότητα, εμμονές, άπληστες συμπεριφορές, νεύρα και υπερβολικές απαιτήσεις με σκοπό την χειραγώγηση των άλλων για το συμφέρον μας.

Όχι σε λόγια… κακίας μέσα στα νεύρα και τον θυμό μας, όπως και σε ορισμένες παθιασμένες σχέσεις, που θα μας παρασύρουν σε σκοτεινά μονοπάτια και στο τέλος θα μας πληγώσουν!

Οικονομικά, προσέχουμε πολύ την διαχείριση των χρημάτων μας και κυρίως στις συναλλαγές μας, γιατί ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν!

Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Απέφυγε όσο περισσότερο μπορείς την παρορμητική και εγωιστική συμπεριφορά σου, η οποία ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη, ιδίως σε έρωτα και χρήμα!

ΤΑΥΡΟΣ
Απέφυγε άγχη, κακές σκέψεις και συγκαλυμμένη οργή και προσπάθησε να μείνεις ήρεμος! Πες όχι σε εμμονές, μελαγχολία και θλίψη, αλλά και στο ερωτικό παρασκήνιο!

Παράλληλα, δείτε τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Ταύρου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι υπερβολικά απαιτητικός και οξύθυμος απέναντι στο φιλικό σου κύκλο και αυτό θα γυρίσει εναντίον σου, αν δεν συγκρατηθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντικά προβλήματα θα παρουσιαστούν στο τομέα της καριέρας και αν δεν προσέξεις τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά σου, θα υπάρξουν σημαντικές απώλειες και πλήξη στην κοινωνική σου εικόνα!

ΛΕΩΝ
Φρόντισε να είσαι ευέλικτος, προσγειωμένος και συγκρατημένος σε όλες τις επαφές σου! Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου και μην ρισκάρεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάθη και έντονα συναισθήματα, σε παρασύρουν αλλά δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα, αφού φτάνεις τα πράγματα στα άκρα! Πρόσεξε πολύ τον οικονομικό τομέα και μην κάνεις περιττά έξοδα. Απέφυγε ζήλια, καταπίεση και κτητικότητα στον σύντροφο!

ΖΥΓΟΣ
Ο συντροφικός τομέας πλήττεται από τον οξύθυμο, εγωιστικό, απαιτητικό και σκληρό σου χαρακτήρα. Μην φτάνεις σε παράλογο σημείο, λόγω εμμονών και ανασφάλειας και απέφυγε οπωσδήποτε ρήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι αρκετά άπληστος και απαιτητικός στον επαγγελματικό τομέα και πιθανόν να υπάρξουν άσχημες συνέπειες για την πρόοδο σου. Φρόντισε πολύ την ξεκούραση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ερωτικός τομές πλήττεται λόγω της δικής σου παράλογης, επιπόλαιης και εγωιστικής συμπεριφοράς. Πες όχι στην ισχυρογνωμοσύνη, στις υπερβολές και απέφυγε παράνομες ερωτικές σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικογενειακές ισχυρές εντάσεις θα έρθουν, ακόμα και ρήξεις! Συγκράτησε συναισθηματικά ξεσπάσματα, απέφυγε νεύρα και καυγάδες και πες όχι σε έρωτες από το παρελθόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην χαλάς τις καλές κοινωνικές σου σχέσεις, ή τις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες, με λάθος εκφραστικά μέσα ή κουτσομπολιά. Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις σου!

ΙΧΘΥΣ
Δύσκολες καταστάσεις έρχονται στον προσωπικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αν δεν είσαι συγκρατημένος, έντιμος και καλοπροαίρετος! Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, μείνε ευχαριστημένος με αυτά που έχεις σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου;

Ζώδια σήμερα: Παρασκευή 12 Απριλίου σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τα 12 ζώδια! Τι μας περιμένει σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσα αγορά που αφορά κάποιο ακίνητο, ή τον εξοπλισμό του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι πολύ ευνοϊκό και στην επαγγελματική σας πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε μια δυσκολία συγκέντρωσης και αυτό ίσως σας στοιχίσει σε κάποιες υποθέσεις που θέλουν μεγάλη ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε μικρό χρονικό διάστημα τα προβλήματα που έχετε θα είναι περαστικά και θα σας κάνουν πιο κατασταλαγμένους σε οικονομικούς χειρισμούς.

Παράλληλα, δώστε μεγάλη προσοχή καθώς έρχεται εφιάλτης γι αυτά τα δύο ζώδια σύμφωνα με τον Λεφάκη, την Μπήλιου και την Πατέρα!

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας μάλλον παίρνει την θέση που επιθυμούσατε και πολύ πιθανόν να έχετε μια πρόσκληση από το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παγερή συμπεριφορά των άλλων θα είναι αποτρεπτική αλλά με σωστή διαχείριση θα μπορέσετε να βρείτε τους παλιούς σας ρυθμούς.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να βρείτε πιο ευχάριστους τρόπους για να λειτουργείτε στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η ενέργεια των πλανητών που παρεμβαίνει και σας κάνει αμήχανους και νευρικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε νέες ενδιαφέρουσες προσωπικές προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια, σε μία επιδίωξη σας επαγγελματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μείνετε στη σχέση ή όχι; Στην απόφαση σας αυτή ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ικανότητά σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια είναι πολύ χρήσιμη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share