Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 08/04/2019 by MagicF’Ariel!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

8 Απριλίου 2019 10:15
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 08/04/2019 by MagicF’Ariel!

Ζώδια σήμερα: Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σίγουρα μπήκε η άνοιξη, αφού ξαφνικά έχω τον ασυμμάζευτο και ίσως να χρειαστεί να με κλωνοποιήσω, προκειμένου κάποιος άλλος να γράφει τα ζωδιάκια για εμένα!

Σε ένα όνειρο φανταστικό και ονειροπαρμένο κάτι μπορεί να γίνει!

Αστρολογικά είναι μια μέρα μυστήρια, αφού το σύμπαν μοιράζει επαγγελματικές ευκαιρίες, όμως μέσα από περίεργες καταστάσεις!

Που σημαίνει πως καλό είναι να απομονώσουμε το συναίσθημα, να αγκαλιάσουμε τη λογική και να πράξουμε αναλόγως!

Και ενώ όλοι τρέχουμε για να πετύχουμε τους στόχους των ημερών, ξαφνικά σκάνε μύτη οι Υδροχόοι, φουλ μέσα στον έρωτα Δευτεριάτικο!

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, αφού συνήθως συμβαίνει το αντίθετο!

Ας αφήσουμε τα δύσμοιρα τα Υδροχοο..άκια να μοιράσουν λίγη αγάπη, να την νιώσουν μέσα στη καρδιά, να δουν και αυτά τις γνωστές πεταλουδίτσες, γιατί έτσι προφανώς το σύμπαν έρχεται σε απόλυτη ισορροπία..

χαχα.. ας γελάσω..

φιλάκια!

Κριός
Οι μέρες αυτές είναι πολύ τυχερές πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Μπορεί καιρό τώρα να περιμένετε μια προαγωγή και μια αύξηση, να σας έχουν στο περίμενε για διάφορους λόγους, να όμως που σήμερα, σας κάνουν εκ νέου μια κουβέντα και ενθουσιάζεστε πολύ! Ο στόχος είναι να αναγνωριστεί η αξία σας και να βρεθείτε στη θέση που σας αρμόζει! Μιλήστε για το χρήμα, έρχεται!

Ταύρος
Οτιδήποτε και αν προκύψει σήμερα, το αντιμετωπίζετε άμεσα και με μεγάλη επιτυχία! Αυτή η χαρά που θα νιώσετε, μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε μερικά δωράκια στον εαυτό σας, να καταξοδευτείτε έτσι ξαφνικά και το σύμπαν φωνάζει πως δε πρέπει! Αποφύγετε λοιπόν τις αγορές, κάντε οικονομία, συμμαζευτείτε! Ένα φλερτ προκύπτει από το πουθενά!

Δίδυμος
Και αφού κάνατε ένα χαμό γενικώς, αποφασίζετε πως θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να ασχοληθείτε με νέες αρμοδιότητες, να προχωρήσετε μερικά βήματα μπροστά στη δουλειά σας! Η αλήθεια είναι πως βαριέστε τα ίδια και τα ίδια, αποζητάτε το διαφορετικό! Είναι καλή ημέρα για να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις και να ζητήσετε αυτό που επιθυμείτε! Ερωτικά είστε άτακτοι πολύ!

Καρκίνος
Είστε λίγο στραβωμένοι με πολλά και διάφορα που συμβαίνουν δίπλα σας και σήμερα πολύ πεσμένα τα κέφια! Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως δε θα μιλιέστε με άνθρωπο, πως γίνεστε σχετικά απλησίαστοι, όμως οι δουλειές σας τρέχουν και θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να τα βγάλετε όλα εις πέρας δίχως ιδιαίτερες καθυστερήσεις! Πάντως, μια έκπληξη τη κάνετε!

Λέων
Δε θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι ένα πράμα, να όμως που δε γίνεται αυτό, μόνο αν σκέφτεστε να κάνετε κοπάνα από τη καθημερινότητα και τις δουλειές της! Μπορεί ο Απρίλης να βρίσκεται στην αρχή του, εσείς να έχετε τακτοποιήσει όλες σας τις υποχρεώσεις, όμως για ακόμα μια φορά το ταμείο είναι μείον, που σημαίνει πως σκούρα τα πράγματα! Κάποιος σας βοηθά!

Παρθένος
Εργασία και χαρά έχει το μενού και επιτυχίες φυσικά! Δε το βάζετε κάτω με τίποτα και βρίσκετε τρελό ενδιαφέρον στις δύσκολες τις περιπτώσεις! Σήμερα οτιδήποτε και αν προκύψει, το αντιμετωπίζετε, αφού τα επιχειρήματα που έχετε είναι ακράδαντα! Σας αλλάζουν λίγο τα πλάνα, είστε έτοιμοι και για αυτό, οπότε δε χάνετε ούτε λεπτό από το χρόνο σας! Τρέξτε να προλάβετε τις προθεσμίες!

Ζυγός
Κάτι συμβαίνει γύρω σας και νιώθετε πως δε σας καταλαβαίνουν και πως θα πρέπει να κάνετε τις ίδιες συζητήσεις ξανά από την αρχή! Ψυχοφθόρο βέβαια, αλλά μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσετε έξω από τα δόντια για τις προθέσεις σας;;; Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται ή όπως σας τα παρουσιάζουν, για αυτό και εσείς ασχοληθείτε για να μη παρεξηγηθείτε!

Σκορπιός
Μια νέα δουλειά είναι στα σκαριά και εσείς μέσα στην αγωνία! Να αυτές τις μέρες θα δέσει το γλυκό και εν μέρει θα ξενοιάσετε! Σήμερα είναι μια μέρα που ο έρωτας θα σας θυμίσει το πόσο ωραία είναι η ζωή! Ακόμα και ένα αθώο φλερτ, παίζει να σας αναστατώσει ευχάριστα! Αντλείστε θετική ενέργεια από παντού και κάντε το κομμάτι σας! Μη παρασυρθείτε όμως.. υπάρχει και το αύριο!

Τοξότης
Κάτι διαφορετικό θα κάνετε σήμερα από τα συνηθισμένα και παίζει να αφήσετε αρκετούς με ανοιχτό το στόμα! Ευτυχώς που τα κομμωτήρια είναι κλειστά τις Δευτέρες, αλλά υπάρχουν και οι επισκέψεις στο σπίτι! Παίζει να ακούσετε επίσης πολλά και διάφορα για θέματα που σας απασχολούν, αντίθετες απόψεις, των άκρων βέβαια και να ανεβάσετε πίεση στο λεπτό!

Αιγόκερως
Σήμερα καβαλάτε λίγο το καλάμι και δείχνετε τον χειρότερο εαυτό σας! Ναι μεν είστε μοναδικοί στο είδος σας, έχετε μπόλικα χαρίσματα, είστε απαραίτητοι, όμως ο τρόπος που αποδέχεστε τα κομπλιμέντα αυτά και ο τρόπος που τα διαχειρίζεστε λένε πολλά για τη προσωπικότητά σας! Κρατήστε χαμηλό προφίλ, χαμογελάστε πονηρά αν θέλετε, όμως το στόμα σας κλειστό!

Υδροχόος
Αν και δε σας αρέσουν και τόσο οι Δευτέρες, σήμερα το σύμπαν αποφάσισε να σας στείλει τον Έρωτα! Δε ξέρω με πιο τρόπο, πάντως η καρδιά σας γίνεται κόκκινη και πλημμυρίζει από όμορφα συναισθήματα! Και κάπως έτσι μπορεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να εκφράσετε λόγια πολύ ανεπανάληπτα! Παίζει να προσφέρετε στο πρόσωπο που αγαπάτε κάτι πολύ μοναδικό!

Ιχθύς
Μέρα που θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας και να παραφερθείτε! Κάποιος σας πατάει στο κάλλο επίτηδες κιόλας και μόνο που αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο, φτάνει για να κάνετε μεγάλο χαμό! Όμως όσο έξαλλοι και αν είστε, ευτυχώς που υπάρχει και ο έρωτας, για να σας παρασύρει σε ένα ροζ πολύ γλυκό συννεφάκι. Ονειρεύεστε αγάπες και λουλούδια με μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση..

10 λόγοι για να λατρέψεις έναν Κριό!

Πηγή: magicfariel

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 08 Απριλίου!

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 08 Απριλίου για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Θα γνωρίσετε νέα άτομα και θα πάρετε νέες πληροφορίες που θα κάνουν την διαφορά σε εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα και κάθε ταλαιπωρία για να δείτε όσους αγαπάτε θα αξίζει τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο σπίτι σας θα επικρατεί ευτυχία και θα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΛΕΩΝ

Να περιμένετε να μάθετε νέα από πολλά άτομα στη δουλειά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό και θα μάθετε και κάτι χαρμόσυνο!

ΖΥΓΟΣ

Θα πάρετε πολλές πληροφορίες σήμερα τις οποίες δεν πρέπει να ξεχάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ σύντομα θα δείτε τα πράγματα να γίνονται πιο εύκολα για σας και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι καλή ημέρα να κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα που καθυστερείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε πολλές προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα αποδεχθείτε όσες μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν πιο γρήγορα από ό,τι σας αρέσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Μάλλον θα ανακαλύψετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Να σας θυμίσουμε, ότι εδώ στο Athensmagazine.gr, σας δώσαμε και τις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Απρίλη από τη Λίτσα Πατέρα!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share