Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λίτσα Πατέρα - Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας για τα 12 ζώδια!

Οι κορυφαίες αστρολόγοι προειδοποιούν!

1 Απριλίου 2019 15:16
Λίτσα Πατέρα - Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας για τα 12 ζώδια!

Λίτσα Πατέρα και Άση Μπήλιου αποτελούν τις δύο πιο έμπειρες αστρολόγους και το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει τις αστρολογικές τους προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα!

Λίτσα Πατέρα:

Δευτέρα σήμερα και όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών! Τι προβλέψεις γενικά για τον μήνα;

Η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει πως στην αρχή της εβδομάδας θα μας παραλύσει ο Ποσειδώνας!

Ποια ζώδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στα παρακάτω βίντεο:

Άση Μπήλιου:

Δευτέρα σήμερα και η Άση Μπήλιου, όπως και κάθε πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κουκού" και ανέλυσε τους αστρολογικούς χάρτες των ημερών!

Σύνοδος Ερμή Ποσειδώνα στους Ιχθύς! Τι προβλέπει η Άση Μπήλιου; Παράλυση για τα αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Όπως είπε η αγαπημένη αστρολόγος «Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας δράσης που θα βάλει τέλος στις καθυστερήσεις και θα μας δώσει πολλά κίνητρα για νέα ξεκινήματα. Η νέα σελήνη στον Κριό στις 5/4 ανάβει το πράσινο φως για δράση σε όλα τα επίπεδα».

Η Άση Μπήλιου ανέφερε επίσης για κάθε ζώδιο ποιες θα είναι οι τυχερές και ποιες οι δύσκολες ημέρες του Απριλίου στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της στα παρακάτω βίντεο:

Για περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις και θέματα ζωδίων του AthensMagzine.gr δείτε εδώ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share