Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για 1-7 Απριλίου!

Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις!

31 Μαρτίου 2019 09:26
Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για 1-7 Απριλίου!

Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για 1-7 Απριλίου 2019.

Διάβασε το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σου!

Κριός
Οι άλλοι προσπαθούν να σας πείσουν για τις απόψεις και τις θεωρίες τους. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί μεγάλη διπλωματία εκ μέρους σας για να καταφέρετε να συνεννοηθείτε ή να διατηρήσετε ανέπαφα τα δικαιώματά σας. Αισθηματικά παραμένετε μετέωροι καθώς τα θέματα που σας απασχολούν δεν διευθετούνται. Οικονομικά φροντίστε να αρκεστείτε σε όσα διαθέτετε ή σε όσα κερδίζετε με την εργασία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες οργανωθείτε καλύτερα και συστηματικότερα.

Ταύρος
Μικρές καθημερινές βελτιώσεις είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, κυρίως στο χώρο της εργασίας, ωστόσο, θα έχετε και ενίσχυση ή κάλυψη από εκεί που δεν το περιμένετε. Η μεγάλη εικόνα είναι το μέλλον, το οποίο αρχίζει να διαμορφώνεται και θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και στις ικανότητές σας. Οικονομικά να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αθέτησης κάποιας συμφωνίας.

Δίδυμοι
Είστε εγκλωβισμένοι σε μια καθημερινότητα που σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί. Φροντίστε τα θέματα της υγείας σας και μην παραμελείτε αυτά που πρέπει να κάνετε σχετικά με αυτήν. Τα ξεσπάσματά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, μπορεί να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από αυτόν που φαντάζεστε. Αισθηματικά χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς αυτά που δεν γίνονται, επιδεινώνουν τα προσωπικά σας αδιέξοδα.

Καρκίνος
Είναι η περίοδος που χρειάζεται να εργαστείτε σοβαρά, να υλοποιήσετε σχέδια και να έχετε επαφές με πελάτες ή συνεργάτες. Επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να αναβληθούν για αργότερα, γεγονός που θα σας ανακουφίσει, καθώς δεν αισθάνεστε έτοιμοι να προσθέσετε νέες αρμοδιότητες. Αισθηματικά φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία για να αποφύγετε την ένταση και τις παρεξηγήσεις. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει αλλά και θα σας ευχαριστήσει.

Λέων
Η εβδομάδα προβλέπεται να σας ταλαιπωρήσει όσον αφορά στα προσωπικά και αισθηματικά σας, καθώς εξακολουθούν να υφίστανται κάποια αδιέξοδα για όσους έχετε σχέση, ενώ για τους ελεύθερους, οι νέες γνωριμίες δεν σας συναρπάζουν. Δώστε έμφαση στους άλλους τομείς της ζωής σας, ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιώσει τη θέση σας στην εργασία και σε ότι θα σας βοηθούσε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Παρθένος
Αυτά που συμβαίνουν, σας αναγκάζουν να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα πρακτικά και επαγγελματικά σας. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να ασχοληθείτε με θέματα που δεν είχατε υπολογίσει. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, χρειάζεται όμως λίγη ακόμα προσπάθεια μέχρι να θεωρήσετε ότι είστε ασφαλείς και δεν κινδυνεύετε από κάποιους επιτήδειους που σας έχουν ζημιώσει και στο παρελθόν.

Ζυγός
Τα αισθηματικά και προσωπικά σας θέματα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να είστε λογικοί στις επιδιώξεις σας και να μην υπερβάλετε στις απαιτήσεις σας. Όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να μην δοκιμάζετε διαρκώς τα αισθήματα του συντρόφου σας και να μην επινοείτε κινδύνους. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πολλούς λόγους για να είστε ικανοποιημένοι από τις καταστάσεις και δεν χρειάζεται να πιέζετε για περισσότερα.

Σκορπιός
Επηρεάζεστε από γεγονότα και προσπαθείτε να καλύψετε εκείνους που αγαπάτε, ξεπερνώντας ακόμα και κάποιους προσωπικούς σας κανόνες. Είναι καλύτερα όμως να λειτουργήσετε με μέτρο και να μην αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Η οικογένεια, οι κοινωνικές σχέσεις, το προσωπικό σας περιβάλλον είναι τομείς που θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, ενώ τα οικονομικά σας επηρεάζονται άμεσα από αυτές σας τις ενέργειες.

Τοξότης
Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτήν την εβδομάδα, καθώς αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο ευνοημένοι από κάποιους άλλους. Οι προκλήσεις στα προσωπικά, αισθηματικά και επαγγελματικά πολλαπλασιάζονται αλλά έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα αφ υψηλού και να αγνοείτε τον κίνδυνο της απομόνωσης, ή της συσπείρωσης των άλλων απέναντί σας. Επίσης να θυμάστε ότι η κοινή λογική, είναι κάτι πολύ δυσεύρετο τις ημέρες αυτές.

Αιγόκερως
Παραγωγική προβλέπεται για εσάς η εβδομάδα που ακολουθεί. Ασχοληθείτε με την βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας, ξεπεράστε την αναβλητικότητα των προηγούμενων εβδομάδων και υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τις επιθυμίες, αλλά και τους στόχους σας. Κοινωνικά θα έχετε ευκαιρίες για νέες συναναστροφές, μερικές από τις οποίες θα σας βοηθήσουν και σε άλλους τομείς, όπως τα επαγγελματικά και κατά δεύτερο λόγο και στα οικονομικά, υποδεικνύοντάς σας τρόπους να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας.

Υδροχόος
Αποφύγετε να εκθέσετε ιδέες και απόψεις σε εκείνους που επιμένουν να παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν. Ό, τι καταφέρετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι αποκλειστικά δικό σας δημιούργημα και γι αυτό, φροντίστε να επεξεργαστείτε την στρατηγική και να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Αισθηματικά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θυμηθείτε, ότι οι παραχωρήσεις που κάνετε, έχουν μεγαλύτερο κόστος, παρά όφελος. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό και την υγεία σας.

Ιχθύες
Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να επιλύσετε τις διαφορές σας με ανθρώπους του προσωπικού σας περιβάλλοντος, ή να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Θέματα εκτός προγραμματισμού θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη και σε ορισμένες περιπτώσεις θα νιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί που αποφύγατε να εκτεθείτε και δεν λειτουργήσατε παρορμητικά. Φροντίστε να κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ή να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με όσα απαιτεί η γραφειοκρατία μιας υπόθεσής σας!

Να σας θυμίσουμε, ότι εδώ στο Athensmagazine.gr, σας δώσαμε και τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο από την Λίτσα Πατέρα!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 31 Μαρτίου!

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να μην μπορέσετε τώρα να ηρεμίσετε λόγω συνθηκών, από τις ανασφάλειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε μία σειρά σε πρακτικά θέματα που σας έχουν αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν υπάρχει μία εκκρεμότητα σε ένα επαγγελματικό χώρο, αυτή θα τακτοποιηθεί πολύ σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν πολλά προβλήματα που δεν λύνονται.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακά θέματα θα σας δώσουν μία ικανοποίηση που είναι αλήθεια δεν περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα εξελιχθούν ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία με τον πιο ευνοϊκό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοούνται σήμερα οι επαφές και οι προσωπικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ταξίδι, μία μετακίνηση θα σας κάνει να αλλάξετε για λίγο παραστάσεις και να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν υπάρχουν νομικές υποθέσεις, πολύ σύντομα θα πάρουν μία ευνοϊκή έκβαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είστε αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν να συναντήστε σήμερα έναν άνθρωπο που θα σας ανατρέψει τα δεδομένα. Κάποιο μήνυμα θα σας δώσει χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα υπάρξουν οπωσδήποτε καλές συνθήκες ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε μία οικονομική σας εκκρεμότητα.

Να σας θυμίσουμε, ότι εδώ στο Athensmagazine.gr, σας δώσαμε και τις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Απρίλη από τη Λίτσα Πατέρα!

Εκτός όμως από τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα, σας έχουμε και 12 λόγους για να λατρέψετε έναν ζυγό!

Για περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις και θέματα ζωδίων του AthensMagzine.gr δείτε εδώ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share