Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι πιθανότερο να κάνουν δεύτερο γάμο και γιατί;

Δεύτερος γάμος και ζώδια!

27 Μαρτίου 2019 15:00
Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι πιθανότερο να κάνουν δεύτερο γάμο και γιατί;

Ποια Ζώδια είναι πιθανότερο να κάνουν δεύτερο γάμο και γιατί εάν η σχέση τους καλύπτει;

Ο Γάμος είναι θεσμός και παρά το γεγονός ότι στην σημερινή κοινωνία βιώνουμε τη μάστιγα του διαζυγίου, πολλοί επιχειρούν να φτιάξουν την προσωπική τους ζωή και να τολμήσουν να δεσμευτούν ξανά για δεύτερη και γιατί όχι τρίτη φορά;

Έτσι λοιπόν και παρά το ρητό το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού, βλέπουμε να αυξάνονται οι γάμοι, κυρίως σε όσους έχουν χωρίσει και επικρατεί έναν νέο οικογενειακό μοντέλο, όπου ο ένας από τους δυο έχει ακόμη και παιδιά από τον πρώτο γάμο..

Όμως πως αντιδρούν τα ζώδια στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, είναι έτοιμα να αναλάβουν πάλι τις ευθύνες μιας επίσημης συγκατοίκησης - δέσμευσης και να κάνουν ξανά οικογένεια;

'Άραγε, τι ποσοστά επιτυχίας ή αποτυχίας μπορεί να έχει ένας δεύτερος γάμος; είναι αλήθεια δηλαδή ότι έχει περισσότερα ποσοστά επιτυχίας από τον πρώτο;

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν όταν κάνεις σχέση με χωρισμένο/η και η αστρολογία μπορεί να σου δώσει σαφείς απαντήσεις, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο ζώδιο του/της αγαπημένου /ης σου

Κριός

Ο Κριός είναι γρήγορος στις αποφάσεις του και δεν φοβάται να κάνει το βήμα και να δεσμευτεί ξανά. Όμως, όσο γρήγορος είναι στο να αποφασίσει έναν δεύτερο γάμο, τόσο εύκολα μπορεί να τον διαλύσει και να βρεθεί στην ίδια θέση, ξανά και ξανά. Προσπάθησε να τεστάρεις αρκετές φορές την απόφαση του να παντρευτεί ξανά, ρώτησε τον/την πρώην του για τα χούγια του και μετά προχώρησε , χωρίς όμως να νιώθεις σιγουριά-ασφάλεια. Είναι καλύτερα να μην το επιχειρήσεις, εάν δεν τον ξέρεις χρόνια.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι άτομο που αγαπάει την συντροφικότητα, την δέσμευση,όμως θα αργήσει να πάρει την απόφαση να παντρευτεί ξανά , γιατί αυτό θα σημαίνει ότι πρέπει να μοιραστεί ξανά την περιουσία του, τα παιδιά του, τα αποκτήματα του και δεν προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές. Όμως, έτσι και το αποφασίσει, μη φοβάσαι τίποτα, μπορείς να το προχωρήσεις και θα έχεις βρει ένα πιστό σύντροφο που θέλει πραγματικά την ηρεμία του. Ωστόσο, θα πρέπει να φροντίζεις τα παιδιά του και μη σου πω και τον/την πρώην του.

Εκτός όμως από τις σχέσεις και τους γάμους πόσο τυχερό είναι το κάθε ζώδιο!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι άτομο της περιπέτειας, έτσι αντιμετωπίζει τον γάμο, σαν μια περιπέτεια-εμπειρία , και έτσι συνήθως κάνει συχνά το λάθος ..να παντρευτεί ξανά και ας έχει φάει τα μούτρα του και δεν μαθαίνει, ότι και να παθαίνει. Είναι εύκολο να δεσμεύσεις έναν Δίδυμο όμως μην περιμένεις να τηρήσει όλες τις υποσχέσεις που σου έχει δώσει και πιθανόν να κάνει πάλι τα ίδια λάθη γιατί δεν μπορεί να στερείται την "ελευθερία " του και να υπακούει σε κανόνες. Επίσης θα έχει πολλά πάρε δώσε με τον/την πρώην του. Ελεύθερος γάμος είναι μια καλή λύση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι άτομο της δέσμευσης , της οικογένειας και για αυτό άμα τύχει το κακό να χωρίσει, θα πέσει στα πατώματα και θα είναι πολύ δύσκολο ,να ξανακάνει το ίδιο λάθος και να πληγώσει τα μέλη της οικογενείας του και τα ..παιδιά του. Δύσκολα παντρεύεται ξανά ο Καρκίνος και παρά τις υποσχέσεις που μπορεί να δίνει, θα κάνει πίσω την τελευταία στιγμή και μπορεί να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού , την τελευταία στιγμή. γιατί δεν θα του επιτρέπει ο/η πρώην του. Μην πιέζεις καταστάσεις.

Λέων

Ο Λέων είναι ατρόμητος, δεν φοβάται τίποτα και κανέναν, έτσι και ερωτευτεί και περνάει καλά μαζί σου θα το επιχειρήσει και μάλιστα με όλες τις επισημότητες, θα τηρήσει το ..πρωτόκολλο και θα ζήσεις ονειρικές στιγμές. Στην συγκατοίκηση είναι δύσκολο όμως το "Λιοντάρι" γιατί είναι βασιλιάς και μη περιμένεις να έχετε μια ισότιμη σχέση.. Ωστόσο, είναι γενναιόδωρος, ξοδεύει αρκετά χρήματα για την οικογένεια του και θα θέλει να κάνει και παιδιά ..για να διαιωνίσει το ..βασίλειο του. Με τον/την πρώην του συνήθως δεν έχει καλές σχέσεις. Είναι αρκετά ματαιόδοξος;

Παρθένος

Ο Παρθένος παντρεύτηκε με το ζόρι μια φορά και έτσι , από την αρχή είναι δύσκολο να κάνει ξανά το ίδιο λάθος, αφού να ξέρεις ότι δεν ήθελε με τίποτα να χωρίσει και να φανεί ότι έχει κάποιο ..κουσούρι και γενικά θεωρεί ατυχία το διαζύγιο.Για αυτό και δεν θα προχωρήσει εύκολα, ή μάλλον αρκετά δύσκολα να δεσμευτεί και πιθανόν να βγάζει μια μιζέρια και θα προτιμήσει την συγκατοίκηση ή το να μείνεις μόνος. Επίσης ασχολείται αρκετά με το παρελθόν και θα σε συγκρίνει συνέχεια με τον/την πρώην του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι παιδί της Αφροδίτης, το ξέρεις δεν θέλει να είναι μόνος, αλλά μη νομίζεις ότι θέλει ευθύνες, έχει αρκετές φοβίες και εάν έχει παιδιά , δύσκολα να αποφασίσει να διαιωνίσει το είδος του ξανά και είναι καλός, υπέροχος για σχέση, ελεύθερη συγκατοίκηση και όχι για επίσημα πράγματα. Βέβαια, έτσι και πιεστεί λόγω συνθηκών θα πει το ναι..είναι δύσκολο να πει και όχι, αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος να εξαφανιστεί την τελευταία στιγμή και να σε αφήσει σύξυλο στην εκκλησία, επιστρέφοντας όμως στον /στην πρώην του. Αλήθεια σου λέω..

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπάει έντονα, ερωτεύεται με πάθος και δεν κολλάει σε κλισέ, αρκεί να σε θέλει και βέβαια να θέλεις και εσύ το ίδιο και ακόμα περισσότερο. Έτσι, θα προχωρήσει στον δεύτερο γάμο, για να σου κάνει το χατίρι, αλλά και για να σε δεσμεύσει και να μην μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Αγαπάει την καταπίεση, θέλει να εξουσιάζει το ταίρι του και για αυτό θα παντρευτεί και δυο και τρεις φορές για να έχει περισσότερα δικαιώματα. Όσο για τον/την πρώην του, δε θέλεις να μάθεις τι έπαθε και χωρίσανε. Σκέψου το ..θα σε πνίξει με την αγάπη του.

Τοξότης

Ο Τοξότης παντρεύεται σε μεγάλη ηλικία, έτσι είναι δύσκολο να κάνει ένα δεύτερο γάμο, συνήθως μένει πολλά χρόνια εργένης και όταν το αποφασίσει, θα έχει κατασταλάξει και δεν χωρίζει εύκολα. Ωστόσο, άμα συμβεί αυτό και δημιουργήσει μια νέα σχέση, δεν είναι φοβικός, δηλαδή θα προχωρήσει στην επισημοποίηση, κυρίως επιλέγει ένα σύμφωνο γάμου και είναι δεκτικός σε νέες αλλαγές. Θα αποφύγει όμως να κάνει ξανά παιδιά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά. Με τον/την πρώην του έχει τυπικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι παιδί των ..θεσμών και άμα χωρίσει θα θελήσει να φτιάξει ξανά τη ζωή του και μάλιστα θα φροντίσει η δεύτερη επιλογή να είναι σαφώς καλύτερη από την πρώτη. Θέλει να έχει ένα άνθρωπο στο σπίτι να τον περιμένει και βέβαια ενδιαφέρεται και για το τι θα πει ο κόσμος και για αυτό θα κάνει αυτό που πρέπει, το σωστό. Με τον/την πρώην του τηρεί τα προσχήματα και θα είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του. Σιγά σιγά θα γίνεις οικογένεια του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι σαφώς κατά του γάμου, ψηφίζει ελεύθερη συμβίωση και έτσι είναι δύσκολο να παντρευτεί ξανά, εφόσον το έχει κάνει μια φορά και έχει αποτύχει. Βέβαια. δεν υποτάσσεται σε κανόνες και πρέπει και θα κάνει αυτό που αισθάνεται και χωρίς να δώσει λογαριασμό στους γύρω του. Δεν είναι όμως συνεπείς στις υποχρεώσεις του, παραμελεί αρκετά συχνά τις προσωπικές σχέσεις και για αυτό καταλήγει να χωρίσει ξανά και για δεύτερη φορά. Εκτός εάν και εσύ ψηφίσεις ελεύθερη συμβίωση.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι έτοιμος να κάνει το βήμα, θα πει το ναι, αλλά μη νομίζεις ότι εννοεί αυτό που λέει- ή ότι θα κάνει παιδιά μαζί σου, γιατί είναι βαθιά ενοχικός και θα αισθάνεται τύψειςαπέναντι στον /στην πρώην . Δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ την πρώτη του επιλογή. Εάν τελικά τα καταφέρεις και έρθει στην εκκλησία θα είναι θαύμα και σου αξίζουν συγχαρητήρια.

Να σας θυμίσουμε, ότι εδώ στο Athensmagazine.gr, σας δώσαμε και τις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Απρίλη από τη Λίτσα Πατέρα!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Γυμναστείτε και μετά πηγαίνετε σε μια συναυλία. Σας αξίζει λίγη διασκέδαση!

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να αντιληφθείτε τι αγχώνει το σύντροφό σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαίσθησή σας είναι έντονη και μπορεί να ξέρετε ενστικτωδώς το τι αισθάνονται οι γύρω σας πριν σας το πουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλή σωματική και πνευματική ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί σήμερα προς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο κάποιου είδους..

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική υποχρέωση θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά και πάλι θα έχετε αρκετό για διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να περάσετε λίγο χρόνο οργανώνοντας νέα σχέδια για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Οι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν και ίσως πρέπει να πάτε στην τράπεζα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια βαρετή δουλειά σε σχέση με τα οικονομικά, που ίσως αναβάλετε, μπορεί να πρέπει να γίνει σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να σας ζητήσει να φροντίσετε κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυμναστική και διατροφή για εσάς: εστιάστε στην υγεία σας. Θα δείτε πως θα βελτιωθεί και η ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαντασία και η έμπνευσή σας λειτουργούν πολύ έντονα σήμερα οπότε αν σχεδιάζετε έναν νέο καλλιτεχνικό έργο, σήμερα είναι η ημέρα να προχωρήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Μάλλον θα έχετε έντονη διαίσθηση οπότε μην εκπλαγείτε αν τελικά επιβεβαιωθείτε.

Για περισσότερα θέματα ζωδίων του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share