Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ο Άρης στους Διδύμους έως 16 Μαΐου! - Αναλυτικά οι αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων

27 Μαρτίου 2019 12:17
Ζώδια: Ο Άρης στους Διδύμους έως 16 Μαΐου! - Αναλυτικά οι αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων και όλες τις αστρολογικές προβλέψεις αναλυτικά σύμφωνα με την επιρροή του Άρη στους Διδύμους, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Ο Άρης στους Διδύμους, απαιτεί στον Έρωτα ταχύτητα, φλερτ, παιχνίδι, εναλλαγή, επικοινωνία, και ανεμελιά!

Ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, αλλά προειδοποιεί και τα Μεταβλητά Ζώδια για υπερβολές, νεύρα αλλά και ψευδαισθήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Τα «Πρέπει»: Κριέ του 1ου, φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις ερωτικές σε ανανεώνουν και σου δίνουν ευκαιρίες να ξεπεράσεις τα παλιά! Μην χάσεις ευκαιρία! Κριέ του 3ου, το μυαλό σου και ο τρόπος που επικοινωνείς και προσεγγίζεις πρόσωπα και καταστάσεις, σε βοηθούν να κατακτήσεις μεγάλες ερωτικές επιθυμίες, να απολαύσεις θαυμαστές, να κάνεις μία νέα γοητευτική γνωριμία ή να βελτιώσεις με πάθος την σχέση σου!

Τα «Μη»: Κριέ του 2ου! Όλα τέλεια στις ερωτικές σου επικοινωνίες και συναντήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς σε κουτσομπολιά και ψέματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «Πρέπει»: Ταύρε οποιουδήποτε δεκαημέρου, ναι στον αισθησιασμό, στο μπόλικο και ποιοτικό σεξ, ναι στην σιγουριά και στην ερωτική εντιμότητα! Διεκδίκησε και κατάκτησε αυτό που σου αξίζει! Μπορείς!

Τα «Μη»: Ταύρε, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, μην χαλάς την ερωτική εύνοια και τύχη, με ζήλιες, καταπίεση, κτητικότητα, εγωισμούς και απαιτήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «Πρέπει»: Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου γοητεύεις κόσμο, πετυχαίνεις στόχους και δραστηριοποιείσαι, κατακτώντας κάθε ερωτική σου επιθυμία!

Τα «Μη»: Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου, μην αναλώνεσαι σε καυγάδες και νεύρα, νομίζοντας ότι θα τις βγάλεις καθαρή! Μπορείς να πετύχεις ερωτικούς στόχους χωρίς βιασύνη και εγωισμό! Εσύ του 2ου δεκαημέρου, επιμένεις στα ίδια λάθη και στις ίδιες ερωτικές ψευδαισθήσεις… Χάνεις ευκαιρίες, κάνοντας λάθος επιλογές και πάλι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «Πρέπει»: Καρκίνε, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, πρέπει τώρα να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου, να εκμεταλλευτείς μυστικά που ξέρεις και να βιώσεις έναν παθιασμένο κρυφό έρωτα!

Τα «Μη»: Ένας απαγορευμένος έρωτας όμως είναι και επικίνδυνος! Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, θα κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, απογοητεύσεις και κουτσομπολιά που ενδεχομένως να σε πληγώσουν!

ΛΕΩΝ

Τα «Πρέπει»: Λέοντα του 1ου και 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου να κάνεις αλλαγές και να πετύχεις ερωτικά όνειρα! Οι ιδέες σου και η δυναμικότητα σου, είναι αυτά που σε οδηγούν στην ερωτική επιτυχία! Νέες γνωριμίες, ανανέωση και χαρά! Ιδίως εσύ του 3ου, διεκδίκησε αυτήν την ερωτική ανανέωση, με ένα ταξιδάκι!

Τα «Μη»: Λέοντα του 2ου δεκαημέρου, διεκδίκησε και κατέκτησε θετικές αλλαγές, όπως και επίτευξη μεγαλεπήβολων στόχων στον έρωτα! Όλα αυτά όμως χωρίς υπερβολές, προκλητικότητα και νεύρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «Πρέπει»: Παρθενάκι του 1ου, οφείλεις τώρα να διεκδικήσεις την πιο μεγάλη σου φιλοδοξία στον Έρωτα, να σοβαρευτείς και να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις ουσιαστικά σχέσεις και καταστάσεις! Προσοχή μόνο σε λάθη, που ενδεχομένως να σε εκθέσουν!

Τα «Μη»: Ποιος νομίζεις ότι είσαι Παρθενάκι του 3ου; Έχεις έπαρση, απαιτήσεις και ζητάς όλο και περισσότερα στον Έρωτα και για άλλη μια φορά βάζεις τρικλοποδιά σε σένα τον ίδιο, λόγω υπερβολών! Εσύ του 2ου, άλλη μια φορά πέφτεις στις συνηθισμένες παγίδες που αφορούν ερωτικές εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων!

ΖΥΓΟΣ

Τα «Πρέπει»: Ζυγέ του 1ου πρέπει να εκμεταλλευτείς τα εκφραστικά σου μέσα και σίγουρα θα πετύχεις πολλούς και μεγάλους ερωτικούς στόχους! Φλέρταρε, ταξίδεψε, συναντήσου! Εσύ του 3ου ακόμα πιο τυχερός! Ερωτικά μηνύματα, ασταμάτητο φλερτ, γνωριμίες, κατακτήσεις και εξομολογήσεις έρχονται! Πες ναι σε εκδρομές και ταξίδια!

Τα «Μη»: Ζυγέ του 2ου δεκαημέρου, έχεις άπλετη ερωτική τύχη! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενθουσιάζεσαι υπερβολικά και να ζητάς όλο και περισσότερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «Πρέπει»: Σκορπιέ και των τριών δεκαημέρων, απόλαυσε ερωτισμό, γοητεία, πειθώ, σεξουαλικότητα, συναίσθημα και διεκδίκησε τώρα την πραγματοποίηση μίας βαθιάς ερωτικής επιθυμίας!

Τα «Μη»: Σκορπιέ κάθε δεκαημέρου, μην καταστρέφεις την ερωτική εύνοια και απόλαυση, με καχυποψία, ζήλια και καταπίεση, χωρίς λόγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «Πρέπει»: Τοξότη του 1ου ετοιμάσου να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα και παλαιά πληγή που είχες μέχρι τώρα στην συντροφική! Οι καυγάδες, δεν χρειάζονται όμως με το παραμικρό!

Τα «Μη»: Τοξότη του 2ου δεκαημέρου, πάλι τα ίδια αγάπη μου... Παραμυθιάζεσαι, εξιδανικεύεις, πιστεύεις στους λάθος ανθρώπους και απογοητεύεσαι! Εσύ Τοξότη του 3ου, κατέβασε τώρα τα στάνταρ σου! Απαιτείς, δεν είσαι με τίποτα ευχαριστημένος και κινδυνεύεις να χάσεις κι αυτά που ήδη έχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «Πρέπει»: Αιγόκερε όλων των δεκαημέρων, ήρθε η ώρα να ομορφύνεις, να γεμίσεις ενέργεια και δυναμικότητα, να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, να περιποιηθείς σώμα σου, να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, να αρχίσεις διατροφή και έτσι να κερδίσεις θαυμαστές!

Τα «Μη»: Αιγόκερε, κάθε δεκαημέρου, προσάρμοσε το καθημερινό πρόγραμμα σου και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου! Και κουράζεσαι από την πολλή δουλειά και παραμελείς τον έρωτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «Πρέπει»: Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου λάμπεις όσο ποτέ και τρελαίνεις κόσμο! Είσαι γοητευτικός, ερωτεύσιμος και απόλυτα τυχερός ερωτικά! Τα προβλήματα ως εδώ! Τώρα μόνο χαρές! Υδροχόε του 3ου δεκαημέρου, ναι, η τύχη στον έρωτα είναι δεδομένη πια! Ερωτικές κατακτήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις έρχονται και ναι, ζεις τον μεγάλο παθιασμένο έρωτα!

Τα «Μη»: Υδροχόε του 2ου μην χάσεις τώρα ευκαιρία για διασκέδαση, κατακτήσεις, φλερτ και ερωτική επιτυχία, αλλά πες όχι σε έπαρση, εγωκεντρισμό και επιπολαιότητα!

ΙΧΘΥΣ

Τα «Πρέπει»: Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου, το παρελθόν ξαναχτυπά την πόρτα, αλλά για να πετύχεις επανασύνδεση οφείλεις να κάνεις τους σωστούς και συνετούς χειρισμούς! Σε θέλω ώριμο και συγκρατημένο!

Τα «Μη»: Ιχθύ του 3ου μην παρασύρεσαι από το δυνατό σου πάθος σε παλιούς έρωτες. Όσο κι αν νιώθεις σίγουρος ότι υπάρχει ανταπόκριση, οι πιθανότητες να πληγωθείς και να μετανιώσεις, είναι πολλές! Ιχθύ του 2ου πάλι παραμυθιάζεσαι με τα... απωθημένα σου; Ωραιοποιείς καταστάσεις, πιστεύεις σε ψέματα και απογοητεύεσαι…

Να σας θυμίσουμε, ότι εδώ στο Athensmagazine.gr, σας δώσαμε και τις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Απρίλη από τη Λίτσα Πατέρα!

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Γυμναστείτε και μετά πηγαίνετε σε μια συναυλία. Σας αξίζει λίγη διασκέδαση!

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να αντιληφθείτε τι αγχώνει το σύντροφό σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαίσθησή σας είναι έντονη και μπορεί να ξέρετε ενστικτωδώς το τι αισθάνονται οι γύρω σας πριν σας το πουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλή σωματική και πνευματική ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί σήμερα προς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο κάποιου είδους..

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική υποχρέωση θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά και πάλι θα έχετε αρκετό για διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να περάσετε λίγο χρόνο οργανώνοντας νέα σχέδια για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Οι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν και ίσως πρέπει να πάτε στην τράπεζα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια βαρετή δουλειά σε σχέση με τα οικονομικά, που ίσως αναβάλετε, μπορεί να πρέπει να γίνει σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να σας ζητήσει να φροντίσετε κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυμναστική και διατροφή για εσάς: εστιάστε στην υγεία σας. Θα δείτε πως θα βελτιωθεί και η ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαντασία και η έμπνευσή σας λειτουργούν πολύ έντονα σήμερα οπότε αν σχεδιάζετε έναν νέο καλλιτεχνικό έργο, σήμερα είναι η ημέρα να προχωρήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Μάλλον θα έχετε έντονη διαίσθηση οπότε μην εκπλαγείτε αν τελικά επιβεβαιωθείτε.

Για περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις και θέματα ζωδίων του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share