Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων και φιλίας!

Ταιριάζετε;

17 Μαρτίου 2019 12:54
Οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων και φιλίας!

Δεν είναι τυχαίο πως επιλέγουμε τους φίλους μας τελικά! Σας βρήκαμε ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων και φιλίας! Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πως γίνεται να είμαστε φίλοι με κάποιον και για ποιον λόγο;! Οι φίλοι είναι αυτοί που μας στέκονται στα δύσκολα αλλά και χαίρονται με την χαρά μας! Σε αυτό συμφωνεί και η συναστρία όπως αποδεικνύεται!

Τα αθώα ψέματα είναι μέσα στην καθημερινότητά μας. Τα λέμε για να καλυφθούμε ή για να προστατέψουμε τους άλλους όταν η αλήθεια πονάει. Η αλήθεια όμως οικοδομεί την εμπιστοσύνη καθώς ότι σκοτώνεις δεν γίνεται να το αναστήσεις. Όταν φύγει η μάσκα του ψέματος, κλονίζεται και η ισορροπία. Η αλήθεια υπάρχει ενώ το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.

Ο Κρόνος μας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, ο Ποσειδώνας χρησιμοποιεί ψέματα για να προστατέψει μια κατάσταση ή να διαστρεβλώσει μια αλήθεια ενώ ο Πλούτωνας έχει άλλο κίνητρο, την εκδίκηση και τη ραδιουργία.

Επίσης σας έχουμε βρει και ποια τεχνική χρησιμοποιεί κάθε ζώδιο όταν φιλάει!

Εμπιστοσύνη σημαίνει να προβάλω τον εαυτό μου στο σύντροφό μου και βλέποντάς τον να τον ανακαλύπτω. Η επικοινωνία είναι το κλειδί. Ο σύντροφος ή ο φίλος δεν είναι εχθρός, είναι επιλογή μας. Η φιλία και η αγάπη έρχονται όταν ανακαλύπτεις τον άλλο και εμπιστεύεσαι εκείνον, τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου.

Τελικά είναι εφικτή η εμπιστοσύνη ή είναι μια αξία που δεν μπορεί να κατακτηθεί σήμερα; Αναρωτιόμαστε συνεχώς αν αξίζει να εμπιστευτούμε τον άνθρωπο που αγαπάμε. Ποια ζώδια εμπιστεύονται εύκολα και ποια σημάδια κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζώδιο ευθύ και παρορμητικό. Είναι ο τύπος που θα σου πει την αλήθεια όσο επώδυνη και αν είναι. Είναι ειλικρινής και φευγάτος. Έχει πολλούς φίλους γιατί είναι εύθυμος και πνευματώδης. Συμπαραστέκεται στους φίλους του και εκφράζει τα συναισθήματά του άμεσα αλλά και εκείνοι με τη σειρά τους τον βοηθούν στις δύσκολες στιγμές του. Άλλες φορές σκέφτεται δυνατά και άλλες λειτουργεί απερίσκεπτα και ακραία. Δεν είναι πάντα ώριμος και υπεύθυνος, ούτε κρατάει τα μυστικά των άλλων. Είναι ανταγωνιστικός, διασπαστικός και ανοίγει μέτωπα. Υποστηρίζει τη γνώμη του με ένθερμο τρόπο. Λέει αθώα ψέματα που εύκολα καταλαβαίνεις. Έχει πολλούς φίλους και γνωστούς που αποκαλεί κολλητούς αλλά στην ουσία κανείς δεν έχει την αποκλειστικότητά του γιατί ποτέ δεν κολλάει με συγκεκριμένα άτομα. Η φιλία γι΄ αυτόν όσο εύκολα ξεκινάει τόσο εύκολα τελειώνει. Οι ρυθμοί του είναι γρήγοροι, δεν σκέφτεται, θυμώνει με το παραμικρό και δημιουργεί παρεξηγήσεις. Αν σου αρνείται τα πάντα, είναι επιθετικός και νευρικός, βρίζει και ειρωνεύεται χωρίς λόγο, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να τον εμπιστεύεσαι…

Καρμική σχέση: Ζυγός
Αδερφές ψυχές: Λέων, Τοξότης
Καλοί φίλοι: Δίδυμος, Υδροχόος
Μακριά: Καρκίνος, Αιγόκερως
Not bad: Κριός, Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύς

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πιστός και θα μείνει δίπλα σου ακόμα και αν όλοι σε προδώσουν. Αυτό δίνει αλλά και αυτό απαιτεί. Είναι προγραμματισμένος, καθόλου παρορμητικός, κτητικός, συναισθηματικός, υπομονετικός, επίμονος, συγκαταβατικός, ευγενικός, αποδεκτός από τους άλλους και με καλούς τρόπους. Έχει λίγους φίλους και καλούς, δεν δημιουργεί εύκολα νέες σχέσεις και του αρέσουν οι σταθεροί και οι ακέραιοι άνθρωποι. Εκμαιεύει εύκολα μυστικά αλλά εκείνος δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του καθώς σκέφτεται τις επιπτώσεις της κάθε πράξης του. Προγραμματίζει τα πάντα και μερικές φορές γίνεται πιεστικός στους άλλους. Βοηθάει τους φίλους του στις δύσκολες στιγμές, δεν τσακώνεται εύκολα και τα ψέματά του έχουν κάποιο σκοπό. Εκμεταλλεύεται μια φιλία μόνο για να ανέβει κοινωνικά. Δεν δίνει εύκολα μια δεύτερη ευκαιρία επειδή η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι βασικές ανάγκες του και του παίρνει χρόνο να βασιστεί στους άλλους χωρίς φόβο. Αν αρχίσει να ζηλεύει, να λέει μικρά ψεματάκια, να είναι λιγομίλητος και εγκρατής και να μην έχει διάθεση για τίποτα, τότε μάλλον έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του.

Καρμική σχέση: Σκορπιός
Αδερφές ψυχές: Παρθένος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοι: Καρκίνος, Ιχθύς
Μακριά: Λέων, Υδροχόος
Not bad: Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και ευχάριστος στην παρέα αλλά αναξιόπιστος για κολλητός. Έχει πολλούς φίλους γιατί δεν αντέχει τη μοναξιά. Οι φίλοι του είναι διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού γιατί του αρέσει να μαθαίνει πράγματα. Είναι προσιτός και αγαπητός, εκφραστικός και αυθόρμητος. Επιδιώκει να αποκτά εμπειρίες. Τα συναισθήματα και η συμπεριφορά του παρουσιάζουν συχνά εναλλαγές. Θέλει να ξέρει τα πάντα, δεν κρατάει μυστικά καθότι αγαπά να δίνει και να παίρνει πληροφορίες. Λέει ψέματα για να καλύπτει τις αταξίες του. Είναι όμως η ψυχή της παρέας. Θέλεις να συζητάς ώρες μαζί του και για τα πάντα. Περνάς καλά και δίνει λύσεις σε προβλήματα. Πρέπει να τον πείσεις με τα λόγια σου, τις πράξεις σου, τη ζωή σου για να σ’ εμπιστευτεί. Είναι έμπιστος σε όλες τις σχέσεις του, όχι όμως και στις ερωτικές. Στα ερωτικά θέματα είναι ανάλαφρος και ανώριμος. Αν κόψει τα τηλέφωνα, την επικοινωνία και γίνει μονολεκτικός, τότε μάλλον δεν σε εμπιστεύεται…

Καρμική σχέση: Τοξότης
Αδερφές ψυχές: Ζυγός, Υδροχόος
Καλοί φίλοι: Κριός, Λέων
Μακριά: Παρθένος, Ιχθύς
Not bad: Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει αδερφικές φιλίες, σταθερές και μακροχρόνιες. Είναι τρυφερός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, αγαπητός. Αγαπά τους φίλους του ως τα βαθιά του γεράματα, τρέχει γι’ αυτούς και απαιτεί αποκλειστικότητα. Φροντίζει, βοηθάει και στηρίζει τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Έχει παρέες από τα παιδικά του χρόνια. Μπορείς να κλάψεις πάνω του σαν να είναι η οικογένειά σου. Τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες του ταλαντεύονται. Λέει ψέματα μόνο για να προκαλεί το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια των άλλων. Συγκαλύπτει γεγονότα και καταστάσεις για να προστατεύσει αγαπημένα πρόσωπα. Οι φίλοι του πρέπει να αντέχουν τα νεύρα, τα κλάματα και τα παράπονά του. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο συστατικό στις σχέσεις του αν και δεν σταματά ποτέ να είναι καχύποπτος. Δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ εξ’ολοκλήρου και ειδικότερα όταν του δημιουργείς συναισθηματικά κενά γιατί φοβάται μήπως προδοθεί, πέσει θύμα απάτης ή απόρριψης. Δεν του αρέσει να τον κοροϊδεύουν και να τον ξεγελούν. Αν λέει ψέματα, δεν μιλάει γλυκά και δεν είναι τρυφερός, τότε έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του.

Καρμική σχέση: Αιγόκερως
Αδερφές ψυχές: Σκορπιός, Ιχθύς
Καλοί φίλοι: Ταύρος, Παρθένος
Μακριά: Κριός, Ζυγός
Not bad: Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων, Τοξότης, Υδροχόος

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι προσφέρει τα πάντα στους φίλους του αρκεί να κινούνται στο ρυθμό του. Δεν δέχεται συγκρίσεις και αμφισβητήσεις. Θέλει να είναι το κέντρο της παρέας. Είναι γεννημένος αρχηγός, δυναμικός, παθιασμένος, μεγαλόψυχος, γενναιόδωρος. Είναι σταθερός και σέβεται αυτούς που αγαπά. Έχει πολλούς φίλους και γνωστούς και είναι πιστός φίλος, αγαπητός και αποδεκτός απ’ όλους. Τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων προκειμένου να ξεχωρίσει και να πετύχει τους στόχους και τις επιθυμίες του. Διογκώνει τα γεγονότα για να εντυπωσιάζει και να φαίνεται μέγας κατακτητής. Λέει ψέματα με σκοπό να προβάλει τον εαυτό του και να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα απ’ότι είναι πραγματικά. Χρησιμοποιεί τη φαντασία του για να ανεβάζει τις μετοχές του. Δίνει τα πάντα για να αναγνωρίσεις την αξία του. Δεν κρύβει τα συναισθήματά του, αντίθετα, είναι κάθετος, αποφασιστικός, αφοσιωμένος, διασκεδαστικός και έντιμος, ότι αντίκτυπο κι αν έχει αυτό. Το κριτήριο της επιλογής του είναι να τον βγάζεις ασπροπρόσωπο. Κάνε του συνέχεια κομπλιμέντα και άφησέ τον να αποφασίζει εκείνος για όλα. Εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά και εκείνος τη χαρίζει απλόχερα. Αν τον διαψεύσεις, πληγώνεται πολύ. Αν ξεχνάει γιορτές και επετείους, αν είναι επιθετικός, αν δεν σε κοιτάει στα μάτια, τότε μάλλον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.

Καρμική σχέση: Υδροχόος
Αδερφές ψυχές: Κριός, Τοξότης
Καλοί φίλοι: Ζυγοί, Δίδυμοι
Μακριά: Ταύρος, Σκορπιός
Not bad: Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύς

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι περίεργος, ανασφαλής, κριτικάρει τα πάντα και δεν είναι καθόλου εύκολος φίλος. Θέλει να στηρίζεται σε κάποιον, όμως οι φιλίες του είναι επιπόλαιες και μικρής διάρκειας. Αλλάζει τους φίλους του συνεχώς. Δεν εμπιστεύεται εύκολα. Έχει λίγους φίλους και καλούς τους οποίους αγαπά, σέβεται και εκτιμά. Τρέχει γι’ αυτούς, τους φροντίζει, τους καθοδηγεί, τους εξυπηρετεί. Αγαπά την τάξη, τη λεπτομέρεια και προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα με τη λογική. Είναι ρεαλιστής, καυστικός και επικριτικός και ψάχνει την ουτοπία της τελειότητας. Έχει πνευματικές αναζητήσεις και αποφεύγει τα ψέματα. Αν όμως πει, δεν θα γίνει εύκολα αντιληπτό. Δημιουργεί συχνά σενάρια χάνοντας την ουσία. Για να είσαι φίλος του χρόνια, πρέπει να είσαι γενναίος, να έχεις περάσει όλα τα τεστ και τις αναλύσεις, να έχεις ανεχτεί την εκνευριστική κριτική του, τις εμμονές του, τις ιδιοτροπίες του, τη γκρίνια του. Αν όμως τον κατακτήσεις και του αποδείξεις με τις πράξεις σου πως είσαι αξιόπιστος, τότε θα γίνει πολύ δοτικός, θα δεθεί πολύ μαζί σου και δεν θα σε προδώσει ποτέ. Ακόμα και όταν θα αισθάνεται περίεργα, θα σου μιλάει ευθέως.

Καρμική σχέση: Ιχθύς
Αδερφές ψυχές: Ταύρος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοι: Καρκίνος, Σκορπιός
Μακριά: Δίδυμος, Τοξότης
Not bad: Κριός, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Υδροχόος

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι υποχωρητικός, καλοπροαίρετος, καλοσυνάτος, συμπαθητικός, κοινωνικός, ρομαντικός, φιλικός, ευγενικός αλλά ασταθής και αναποφάσιστος. Κάνει εύκολα φίλους γιατί λέει αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν κι ας μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του για να μην τους δυσαρεστήσει, κινείται διπλωματικά. Κερδίζει τους άλλους με τον τρόπο του, δεν αρνείται εύκολα και υποχωρεί εύκολα. Αγαπά την αρμονία και την πνευματική καλλιέργεια. Η λογική βοηθά τις αποφάσεις του. Φοβάται μήπως κάνει λάθος, γι’ αυτό και αργεί να αποφασίσει για σοβαρά ζητήματα. Θέλει να είναι δίκαιος, γι’ αυτό και δεν λέει εύκολα ψέματα. Δεν του αρέσουν οι έντονες αντιδράσεις και αν τις προκαλεί, προσπαθεί να μαζέψει τα λόγια του. Δεν κρατάει φιλίες για πολύ καιρό. Έχει διλήμματα κατά πόσο πρέπει να εμπιστεύεται. Εκτός αν γοητευτεί, οπότε τα δίνει όλα, ακόμα και αν στην πορεία φάει τα μούτρα του. Θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα αρχίσει πάλι από την αρχή. Μιλάει για τα ελαττώματα των άλλων σε όλους εκτός από τον ενδιαφερόμενο. Ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις και έτσι κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων. Ξέρει επίσης να κουκουλώνει τα σφάλματά του και οι άλλοι να συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται. Αν ρίχνει τα λάθη του πάνω σου και σε κάνει να αισθάνεσαι ένοχος για πράγματα που δεν έκανες, τότε πρέπει να ανησυχείς. Μήπως δεν πρέπει να τον εμπιστεύεσαι πια;

Καρμική σχέση: Κριός
Αδερφές ψυχές: Δίδυμος, Υδροχόος
Καλοί φίλοι: Λέων, Τοξότης
Μακριά: Καρκίνος, Αιγόκερως
Not bad: Ταύρος, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Ιχθύς


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι καχύποπτος, κυριαρχικός, υποτάσσει τους άλλους και δύσκολα εκμυστηρεύεται. Θέλει να επιβάλλεται και αυτό δεν το κάνει πάντα έντιμα. Είναι μυστικοπαθής και μυστηριώδης και οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν εύκολα αυτά που θέλει να πει. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Ζει με πάθος, έντονα, δεν ξεχνά ποτέ την προδοσία και εκδικείται. Έχει λίγους φίλους και καλούς τους οποίους επιλέγει με πολύ προσοχή. Θεωρείται πολλές φορές ακατόρθωτο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του καθώς δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Υποπτεύεται συνεχώς ότι κάτι του κρύβεις. Είναι επιφυλακτικός και κρατιέται. Μόνο αν εξαρτηθεί συναισθηματικά, αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού του. Όταν παθιάζεται, τα δίνει όλα, και αν προδοθεί, ψάξε που θα κρυφτείς. Έχει πάντα μια κρυφή πλευρά που δύσκολα θα την ανακαλύψεις όσο και αν σε λατρέψει. Εξωτερικά φαίνεται ήρεμος και έχει την ικανότητα να εκμαιεύει τα μυστικά και τις βαθύτερες σκέψεις των άλλων. Είναι πολύ ζηλιάρης και όσα περισσότερα του δίνεις, τόσα περισσότερα θα πάρεις. Ψέματα λέει μόνο όταν απειλείται. Αν δεν είσαι εντάξει απέναντί του, αν δεν είσαι αφοσιωμένη, αν δεν τον ικανοποιείς, τότε θα υπάρξει θέμα εμπιστοσύνης.

Καρμική σχέση: Ταύρος
Αδερφές ψυχές: Καρκίνος, Ιχθύς
Καλοί φίλοι: Παρθένος, Αιγόκερως
Μακριά: Λέων, Υδροχόος
Not bad: Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει γρήγορους ρυθμούς και δύσκολα κάνει φιλίες που κρατάνε στο χρόνο. Είναι τέλειος συμβουλάτορας και βρίσκει πάντα λύσεις στα προβλήματα. Είναι ανοιχτός σε κάθε νέα εμπειρία, ανεξάρτητος, αισιόδοξος, δυναμικός, ζωντανός. Αγαπά τους ανθρώπους και συμπαραστέκεται στους φίλους του με γενναιοδωρία. Έχει πολλούς φίλους με καλή κοινωνική θέση καθότι είναι πολύ κοινωνικός και δημοφιλής. Έχει πολλές ιδέες, αναζητά τη γνώση, ψάχνει την αλήθεια και αξιολογεί τις καταστάσεις δίκαια. Είναι έντιμος στις σχέσεις του και τις συναλλαγές του και αντιμετωπίζει τα πάντα χωρίς υπεκφυγές. Οι σκέψεις του πολλές φορές είναι ακραίες και εγωιστικές αν και εκφράζει τα συναισθήματά του και εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους. Όταν είναι ερωτευμένος, είναι ανοιχτό βιβλίο. Ακόμα και αν προδοθεί δεν μετανιώνει. Η περιπέτεια, η επιπολαιότητα και η δίψα του για συνεχείς εμπειρίες κλονίζουν μάλλον τη δική σου εμπιστοσύνη. Λατρεύει κάθε τι καινούργιο και δεν σνομπάρει τίποτα. Αν σας ενώνει ένας φλογερός έρωτας, όσο υπάρχει τρέλα, χημεία και ενθουσιασμός, μη φοβάσαι. Αν αντέχεις τους ρυθμούς του και την αγάπη του για μετακινήσεις, θα είσαι πάντα φίλη του. Αν αρχίσει να σε αποφεύγει, τότε πράγματι κάτι συμβαίνει.

Καρμική σχέση: Δίδυμος
Αδερφές ψυχές: Κριός, Λέων
Καλοί φίλοι: Ζυγός, Υδροχόος
Μακριά: Παρθένος, Ιχθύς
Not bad: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι δύσκολος, απόμακρος, ψυχρός, επιλεκτικός, ουσιαστικός, αυστηρός, επικριτικός, συντηρητικός, σταθερός, ώριμος, σοβαρός και λίγο καταπιεστικός. Έχει λίγους φίλους γιατί δουλεύει πολύ. Δείχνει την αγάπη του με πράξεις και όχι με λόγια. Απωθημένα από απορρίψεις του παρελθόντος τον οδηγούν στην κατάκτηση κοινωνικών και επαγγελματικών αξιών και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται. Έχει ηθικές αξίες και αρχές και κερδίζει την εμπιστοσύνη των άλλων. Θεωρεί απαραίτητο το σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Δεν λέει ψέματα γιατί δεν θέλει να χάσει την αξιοπρέπειά του. Αποφεύγει κουτσομπολιά και διαπλοκές που μπορεί να χαλάσουν την εικόνα του. Λέει την αλήθεια όσο πόνο και αν προκαλέσει. Συμπονά τους φίλους του και έχει καυστικό χιούμορ. Είναι δύσκολο για κείνον να εμπιστευτεί εκτός αν διαθέτεις σταθερότητα, λογική, σοβαρότητα, συνέπεια. Αν λέει ψέματα, αν δεν σε συστήνει στον κύκλο του, αν σε αποφεύγει, αν κριτικάρει σκληρά την κάθε σου κίνηση, τότε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.

Καρμική σχέση: Καρκίνος
Αδερφές ψυχές: Ταύρος, Παρθένος
Καλοί φίλοι: Σκορπιός, Ιχθύς
Μακριά: Κριός, Ζυγός
Not bad: Δίδυμος, Λέων, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Είναι ιδεαλιστής και κάνει τα πάντα για τους φίλους του. Τους βάζει πάνω απ’όλους και απ’όλα. Είναι ευφυής, καλόψυχος, ανθρωπιστής, ιδιόρρυθμος και αντιδραστικός και αυτές του οι αντιδράσεις απειλούν τη σταθερότητα της σχέσης του. Είναι αυθεντικός και λειτουργεί αντίθετα από τα καθιερωμένα. Πρωτότυπος, πρωτοποριακός και καινοτόμος, ξαφνιάζει τους άλλους. Συμμετέχει σε συλλογικές δραστηριότητες χωρίς συμφέρον και ευτελή κίνητρα. Είναι πολύ αγαπητός, λέει πάντα την αλήθεια ακόμα και αν σοκάρει και αν προκαλεί αντιδράσεις. Αλτρουισμός και αλληλεγγύη είναι τα προσόντα του. Παλεύει με ιδανικά και αξίες και ξέρει πως για να εμπιστευτεί τους άλλους, πρέπει πρώτα να μάθει να εμπιστεύεται τον εαυτό του. Ξέρει πως κανείς δεν είναι τέλειος γι’ αυτό και εμπιστεύεται ακόμα και αν ξέρει πως θα προδοθεί. Η εκρηκτική, απρόβλεπτη και ανατρεπτική στάση του κλονίζει την εμπιστοσύνη των άλλων. Πρόσεχε αν σου βάζει όρια και αρχίζει να κρατά αποστάσεις!

Καρμική σχέση: Λέων
Αδερφές ψυχές: Δίδυμος, Ζυγός
Καλοί φίλοι: Κριός, Τοξότης
Μακριά: Ταύρος, Σκορπιός
Not bad: Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύς

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς ζει σ’ένα δικό του κόσμο. Είναι ευαίσθητος, καλός ακροατής και συμπονετικός. Δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Είναι συναισθηματικός, κοινωνικός, ευχάριστος, ευμετάβλητος, πολύπλευρος και πολλές φορές μπερδεύεται και δεν μπορεί να σχηματίσει άποψη για πρόσωπα και πράγματα. Έχει πολλούς γνωστούς και φίλους. Ξέρει να ακούει τα προβλήματα των άλλων και αν τσακωθείς μαζί του, εκείνος θα κάνει πρώτος κινήσεις συμφιλίωσης. Έχει καλές προθέσεις και αποβλέπει στην ανιδιοτελή αγάπη. Είναι ευμετάβλητος και λέει ψέματα που αγγίζουν το μύθο είτε για να βγει από μια δύσκολη θέση είτε για να μην πληγώσει τους άλλους. Έχει διαίσθηση και μπορεί εύκολα να καταλάβει τις διαθέσεις των άλλων. Τους περιποιείται και είναι υπομονετικός. Δεν αδιαφορεί όταν ξεχνά γιορτές και επετείους, απλά ζει σε ένα άλλο κόσμο. Εμπιστεύεται και αγαπά με όλη του την ψυχή ακόμα και αν ξέρει ότι θα πληγωθεί. Αν του δώσεις αγάπη και τρυφερότητα, στα χαρίζει όλα. Πληγώνεται εύκολα αλλά εμπιστεύεται το ίδιο εύκολα ξανά. Ακολουθεί πάντα την καρδιά του και σε κάθε του πράξη κυριαρχεί το συναίσθημα. Όσο εύκολα δίνει όρκους αγάπης, τόσο εύκολα φεύγει για ένα καινούργιο έρωτα. Πρέπει να τον εμπιστευτείς;

Καρμική σχέση: Παρθένος
Αδερφές ψυχές: Καρκίνος, Σκορπιός
Καλοί φίλοι: Ταύρος, Αιγόκερως
Μακριά: Δίδυμος, Τοξότης
Not bad: Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος, Ιχθύς

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share