Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 16/02/2019 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

16 Φεβρουαρίου 2019 14:27
Τα Ζώδια του Σαββάτου, 16/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νωρίς πρωί Σαββάτου, πόσο λατρεύω τέτοιες στιγμές..
Ησυχία παντού, ο κόσμος χουχουλιάζει και η Ταυρίνα κάνει τη κουκουβάγια, όμως ο καφές πιο απολαυστικός από ποτέ!

ας σας πω μια ακόμα ιστοριούλα..

..ταξίδεψα τις μέρες αυτές, σε αγάπες και έρωτες που πέρασαν από τη ζωή μου, που κανείς ποτέ δεν έμεινε μέχρι το τέλος, γιατί είμαι και παράξενη γυναίκα, ποιος να με αντέξει.. ;;; τις αλήθειες μου ας τις πω.. έχω κρατήσει τις καλύτερες τις αναμνήσεις και στις δυσάρεστες πια χαμογελώ, γιατί έχω ξεπεράσει, έχω προχωρήσει παρακάτω, κάθε σενάριο έφτασε στο τέλος του! Και δίχως happy end!
Αυτό το βρίσκω καταπληκτικό!!! Εμπειρίες και συναισθήματα, να ένας ωραίος τίτλος για το βιβλίο που σκέφτομαι να γράψω.. Το ξωτικό σας έχει πολλά χαρίσματα.. άλλο αν στο θέμα της συντροφικότητας παίρνω μηδέν! Δε γίνεται σε όλα να είμαστε τέλειοι.

..και πάλι το μυαλό μου έκανε στάση στον ανεκπλήρωτο έρωτα. Σε εκείνον που δε μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία, να του δείξω τα πιο όμορφα συναισθήματα που έχω νιώσει ποτέ.. σε αυτό το σενάριο δε θα υπάρξει ποτέ κάποιο τέλος.. θα είναι πάντα κολλημένο στην ίδια τη σελίδα..

η ζημιά μιας χαζοχαρούμενης γιορτής..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα γίνεστε πολύ σπιτόγατοι! Πού να πηγαίνετε με τέτοιο κρύο; Να μια καλή ευκαιρία για να τα πείτε με τον σύντροφό σας, λίγο πιο ουσιαστικά! Να αγαπήσετε και να επικοινωνήσετε σε βάθος! Βέβαια, μη το βρείτε αυτό ως αφορμή για να ξεκινήσετε να ζητάτε χάρες, τύπου ποιος θα πάει στο supermarket και τα σχετικά! Υπάρχει και το delivery! Το σπίτι ας μείνει λίγο ακατάστατο ακόμα και τι έγινε; Ξεπεράστε τα πρέπει και τα μη.. δε ταιριάζουν στο φόντο της ημέρας..

Ταύρος
Το σύμπαν προτείνει πολλές βόλτες και σούρτα φέρτα! Ίσως βέβαια να μη γνωρίζει για το ψύχος που έχει έξω! Ιδανικό ΣΚ για ένα ταξιδάκι στα χιόνια για σκι, ας πούμε, αλλιώς σπιτάκι, τζακάκι, καλό φαγητό και ηρεμία! Λίγο αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά σας, δε ξέρετε τι θέλετε, αυτό είναι μια αλήθεια, συνεπώς πριν κανονίσετε το οτιδήποτε ας είστε απολύτως σίγουροι! Αλλιώς ποιος ακούει τη γκρίνια σας.. Ή θα ακολουθήσετε τη παρέα, ή θα τραβήξετε το δρόμο σας..

Δίδυμος
Αλλιώς βλέπετε τα πράγματα και αλλιώς είναι! Μέρα που θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στα πρόσωπα που συγκατοικείτε, στο σύντροφό σας και στην οικογένειά σας και φυσικά θα εκπλαγείτε από τα νέα! Ναι, είναι πολλές οι φορές που θα αναρωτηθείτε αν ζείτε στο ίδιο σπίτι και τι παίζει τριγύρω τελικά; Υπάρχουν θέματα άλυτα, βρίσκονται όλα στον αέρα και περιμένουν εσάς, να βρείτε το χρόνο και τη διάθεση για να ασχοληθείτε! Βλέπω να εξάπτεστε και να μαλλιάζει η γλώσσα σας, με τα ίδια και τα ίδια! Ψυχραιμία..

Καρκίνος
Ιδανική ημέρα για ρομάνς! Να φορέσετε εκεί τα χουχουλιάρικα πουλόβερ, τις κάλτσες τις χνουδωτές, φασκιώνεστε κανονικά, όμως αν προτιμήσετε τη ζεστασιά του συντρόφου σας, σας βλέπω σιγά-σιγά να τσιτσιδώνεστε! Οικονομία κιόλας στο ρεύμα! Ξεπεράστε τον εαυτό σας, μη γίνεστε υπερ προστατευτικοί, ξεχάστε το συρτάρι του γιατρού, ναι μεν αλλά..! Ας υποθέσουμε πως η αγάπη και ο έρωτας θεραπεύουν τα πάντα όλα! Ότι πρέπει το ΣΚ αυτό, για να ερωτοτροπήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα!

Λέων
Μέσα στις ζαβολιές σας βρίσκω, δε πιστεύω να τρίβετε κρυφά το θερμόμετρο για να δείχνετε πως έχετε πυρετό, για να σας εξυπηρετούν όσο είστε στο κρεβάτι;;; Είστε άτιμα πλασματάκια όταν θέλετε να τραβήξετε τη προσοχή των άλλων! Εντάξει σηκωθείτε, κάντε ένα ζεστό μπάνιο, αφήστε τον κόσμο να σας αλλάξει τα σεντόνια, μη γίνεστε πουφ ξε πουφ.. γιατί μετά..;;; τραγικό το σενάριο! Να μείνετε στο σπιτάκι σας, ξεχάστε τις ταρζανιές και επίσης να ξέρετε πως παίζει να υπάρχει κατάσκοπος έξω από το σπίτι σας.. Λέτε αλήθεια ή ψέματα..;;;

Παρθένος
Κάτι έχετε κανονίσει για σήμερα, να πάτε για σκι;;; Να βρεθείτε σε ένα άκρως ρομαντικό κατάλυμα κάπου στα χιόνια;; Φύγατε ή σας βρίσκω στο όνειρο πρωί-πρωί;;;; Παίζουν δυο σενάρια ή «απαγάγετε» τον σύντροφό σας και φεύγετε για ΣΚ ή μένετε πίσω να λύσετε διάφορα θέματα που έχουν προκύψει, έτσι στα ξαφνικά! Δεν είναι καλή ημέρα για να κάνετε ταρζανιές, δηλαδή μπορεί να έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά, να ξεσπάσετε σε όσους σας βάζουν εμπόδια, όμως για συγκρατηθείτε..!

Ζυγός
Μυστήρια η μέρα σας. Έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, όμως κάπου μέσα στο πρόγραμμά σας, καλό είναι να χωρέσετε και τον σύντροφό σας, γιατί μετά το χάος! Οτιδήποτε και αν κάνετε, αφήστε τον να σας ακολουθήσει και ας βαρεθεί κάποια στιγμή. Δε πειράζει, γιατί το πάθημα γίνεται μάθημα, με το γάντι παρακαλώ πολύ! Από την άλλη αν ασχολείστε με κάτι δημιουργικό, να στρέψετε τη προσοχή σας εκεί, γιατί πολλά καλά μπορούν να προκύψουν και να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας! Πώς να σας το πω, αφήστε τον καλλιτέχνη στην ησυχία του..!!!

Σκορπιός
Να και οι εκπλήξεις του σύμπαντος.. Ένα φοβερό Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε, προτείνω να κάνετε τα beaute σας από νωρίς το πρωί, γιατί η συνέχεια είναι γεμάτη από ερωτικές εκπλήξεις! Εννοείται πως κάποια εμπόδια θα υπάρξουν, στις συναντήσεις σας, στη δουλειά σας, στις συναναστροφές σας γενικώς, αλλά όλα έχουν το σκοπό τους! Ένα γεγονός σας πιέζει για να πάει το μυαλό σας κάπου.. Μαγικό;;; Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ακούσετε τους άλλους. Τι έχουν να σας πουν; Τι εννοεί ο ποιητής..;;; Εσείς κουβέντα!

Τοξότης
Κάτι κάνατε εσείς, δώσατε τα χέρια για κάτι νέο; Ένα project διαφορετικό;;; Στα σύννεφα σας βρίσκω, με τη πιο ρομαντική διάθεση ever. Ιδανική ημέρα για να κάνετε τα beaute σας, να γίνετε πολύ όμορφοι, να μοσχοβολάτε και στη τελική φτιάξτε το μαλλί λίγο διαφορετικά, ή ντυθείτε πιο παράξενα, ο σκοπός είναι να τραβήξετε τα φώτα επάνω σας και να σας θαυμάσουν κιόλας! Σας κανακεύουν, σας φλερτάρουν, υπάρχει κάτι μαγικό στην ατμόσφαιρα, για αυτό και εσείς καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε καταλλήλως! Να σας δω..

Αιγόκερως
Επιτέλους καταλαβαίνετε, πως αν το πάτε λάου-λάου, μπορεί να πετύχετε περισσότερα. Μη γίνεστε καταπιεστικοί με τους δικούς σας τους ανθρώπους και μην είστε απόλυτοι. Πάντα υπάρχει και άλλος τρόπος, πείτε και ένα αθώο ψεματάκι αν χρειαστεί, οι ζαβολιές πάντα επιτρέπονται, με σκοπό φυσικά το πολύ γέλιο.. εντάξει κάποιος συνήθως ανεβάζει πίεση.. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, για χαλαρές συζητήσεις, κλειδώστε τη γκρίνια σας στο συρτάρι και πώς να σας το πω.. αφήστε τη μέρα να σας οδηγήσει όπου θέλει εκείνη..

Υδροχόος
Με τέτοια συννεφιά, σας βλέπω να ταξιδεύετε κάπου πιο πάνω, εκεί ο που ουρανός είναι γαλανός και έχει έναν ήλιο αστραφτερό, πω πω πω! Με τον τρόπο σας, διώχνετε μακριά τις ενοχλητικές υπάρξεις, προτιμάτε λίγους και καλούς, ή τη μοναξιά σας και ας τριγυρνά το μυαλό σας οπουδήποτε! Ήρεμους σας βρίσκω, ανησυχητικό αυτό, αλλά πού και πού γιατί όχι;; Οτιδήποτε και αν προκύψει, έχετε τα φόντα να το αντιμετωπίσετε, που σημαίνει πως η ψυχραιμία σας τσακίζει κόκαλα! Τρομάζωωωω..!!!

Ιχθύς
Ξεσηκωμένους σας βρίσκω, όμως για τι δε ξέρω;;; Θέλετε απεγνωσμένα να πάτε για σκι;;; Θέλετε να πιάσετε το αμάξι και να εξαφανιστείτε να κάπου δίπλα σε μια θάλασσα να βλέπετε τα κύματα αγριεμένα; Σκοπεύετε να κάνετε τον τεχνίτη;;; Παράξενο πολύ το Σάββατο αυτό, ούτε εσείς οι ίδιοι δε ξέρετε τι να πρώτο κάνετε, τουλάχιστον έχετε διάθεση τρελούτσικη και χαρωπή! Εντάξει προτιμήστε τις πιο safe καταστάσεις, ζεστούς χώρους, καλό φαγητό, φοβερή παρέα και αφήστε τις ταρζανιές για τους ειδικούς και τους πιο νέους!

magicfariel

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share