Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 15 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τι πρέπει να προσέξεις;

15 Φεβρουαρίου 2019 11:17
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 15 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια σήμερα, 15 Φεβρουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη. Σήμερα θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνων αυτών που θέλετε να πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας. Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως αποκαλυφθούν από μόνα τους μυστικά που δεν τολμούσατε να πείτε. Εάν δε μάθετε να είστε εγκρατείς στις δικές σας ανάγκες, δε γίνεται να το επιβάλετε στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα τις πνευματικές σας παρακαταθήκες, γιατί και εσείς παίρνετε πολλά από το περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς. Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνειδητοποιήσεις θα σας βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα και θα σας δείξουν αλήθειες που μπορεί να πονούν. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που διαφοροποιείτε τις πεποιθήσεις σας και να περνάτε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις, θα σας στοιχίσει την ψυχική σας ηρεμία.

ΙΧΘΥΣ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share