Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 12 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποιοι θα δυσκολευτούν σήμερα;

12 Φεβρουαρίου 2019 11:58
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 12 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μη δέχεστε μεσοβέζικες λύσεις όταν μπορείτε να κάνετε ριζικές επαγγελματικές αλλαγές. Μία ουσιαστική συζήτηση θα σας δώσει λύση σε πολλά ερωτήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σύμπνοια που θα επικρατεί θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και προβληματισμούς. Τα οικονομικά ζητήματα πρέπει να μπουν στα θέματα που θα έχετε για συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας. Κατανοήστε πως έχει τη δική του προσωπικότητα και δε γίνεται να κάνει ότι θέλετε εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να καταλάβετε πως οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Πριν πάρετε αποφάσεις σε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, εντοπίστε από πού ξεκινάει.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί. Διαχωρίστε δουλειά με σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε τους λόγους και τις αιτίες που κάνει κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας. Οι πολλές συζητήσεις ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.

ΖΥΓΟΣ: Λύστε τα καθημερινά σας προβλήματα με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας πριν αποφασίσετε. Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μεταβατική επαγγελματικά περίοδος, θα σας κάνει να στραφείτε σε νέους ορίζοντες. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία, για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε. Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατέψτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά από κακόβουλα άτομα. Αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο για να ανανεωθείτε και να ανεβείτε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανεξετάστε ότι σας έχουν υποσχεθεί, γιατί μόνο έτσι θα δείτε πόσο πραγματοποιήσιμα είναι. Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΙΧΘΥΣ: Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα ψευδείς δηλώσεις που κάνουν άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share