Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 11 έως 17 Φεβρουαρίου!

Όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε!

11 Φεβρουαρίου 2019 17:22
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 11 έως 17 Φεβρουαρίου!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τρέλα μου εσύ!!! Για σένα λέω 2ο δεκαήμερο, που δεν σταματάς να φλερτάρεις, να γνωρίζεις κόσμο, να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να πας και ένα ταξιδάκι με το άλλο μισό άμα λάχει! Αυτός είναι Άγιος Βαλεντίνος!
Τα «ΜΗ»: Πάμε μαζί 3ο δεκαήμερο: οοοομμμμ! Δεν έπιασε, ε; Που να πιάσει ρε μαναράκι με Ουρανοάρη πάνω σου την εβδομάδα των ερωτευμένων; Νεύρα, ανατροπές και καυγάδες που ούτε ο Βούδας δεν μπορεί να σώσει! Εσύ 1ο αγάπη, δούλευε και... ξαναδούλευε! Ωραίος Άγιος Βαλεντίνος, βρε...

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο να ξέρεις... Βαλεντίνος με τα όλα του έρχεται! Πάθος, γοητεία, φλερτ, γνωριμίες, καλοπέραση, ταξιδάκια, εξόδους και φουλ ανανέωση! Εσύ του 2ου πάλι, είσαι τόσο ρομαντικός και τρυφερός, που η τύχη θα σου δώσει αυτήν την βαλεντινοβδομάδα, την αγάπη που αξίζεις!
Τα «ΜΗ»: Το ό,τι τελευταία γουστάρεις παράνομα και απωθημένα 3ο δεκαήμερο και από πάνω θες κιόλας να γιορτάσεις και Άγιο Βαλεντίνο, με ξεπερνά... Δεν παίζει, απλά...Προετοιμάσου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Και, ναι! Αστρολογικά, σε “βαφτίζω” Άγιο Βαλεντίνο 2ο δεκαήμερο! Η γιορτή των ερωτευμένων όπως πρέπει να είναι! Συντροφική, τρυφερή, συναισθηματική, αγαπησιάρικη και γεμάτη ευτυχία και πληρότητα! Βέβαια, υπάρχει και η άλλη άποψη! Το 1ου δεκαημέρου π.χ. Σεξ, πάθος και τα σεντόνια παίρνουν... βαλεντινίστικη φωτιά!
Τα «ΜΗ»: “Άλλα θέλω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ” έχεις καταντήσει 3ο δεκαήμερο και με τον τρόπο που... παρλάρεις, δεν σε βλέπω να τον γλιτώνεις τον καυγά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ναι! Αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι ότι πρέπει, πραγματικά! Με μηνύματα, φλερτ και γνωριμίες για τους ελεύθερους και ρομαντισμό, αγάπη και συναίσθημα για τους καπαρωμένους!
Τα «ΜΗ»: Οκ 3ο δεκαήμερο... Με το να απαιτείς ουρλιάζοντας, καλά δεν θα περάσεις του Αγίου Βαλεντίνου, στο λέω... Α, και την δουλειά να προσέχεις μαναράκι!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εσύ 2ο δεκαήμερο δεν είσαι ο Άγιος Βαλεντίνος! Είσαι αυτός που προσκυνάει ντροπιασμένος ο Valentine! Είσαι ο No1 τυχερός στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα! Είσαι αυτός που θα σε κακομάθουν με δώρα, με διεκδίκηση, με θαυμασμό, με καψούρα για πάρτη σου! Γλέντα το!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, εσύ δουλειά, δουλειά και δουλειά, ενώ εσύ του 3ου, θες να τα πεις αγιοβαλεντινίστικα και τα λες... χάλια και τσακώνεσαι... Σσσσς...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για έναν Άγιο Βαλεντίνο, απόλαυση! Με παθιασμένα μηνύματα, φλερτ, ρομαντισμούς, συντροφικότητα, καλοπέραση, λάμψη και κυρίως... αγάπη! Τι εβδομαδάρα είναι τούτη!
Τα «ΜΗ»: Βρε 3ο, σοβαρά τώρα; Αντί να πας να πάρεις κανένα γλυκούλι αρκούδι ή κανένα (πιο γλυκούλι) σοκολατάκι, εσύ πλακώνεσαι με το άλλο μισό ασταμάτητα, για λόγους ζήλιας και επικράτησης;

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω, ναι, ναι 2ο δεκαήμερο! Τα πιο αγαπησιάρικα μηνύματα Αγίου Βαλεντίνου, έρχονται τώρα! Κι αν δεν έχεις το άλλο το μισό σου, περίμενε μία σούπερ ερωτο-γνωριμία!
Τα «ΜΗ»: Τι να πω ρε παιδιά; Ο μεν 3ου δεκαημέρου τα κάνει μαντάρα με τα νεύρα του στην συντροφική ζωή και ο δε του 1ου δεκαημέρου, περιμένει Άγιο Βαλεντίνο με τον άσωτο τον πρώην και τρώει τα μούτρα του...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απόλαυσε έρωτα στο έπακρο, την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου! Συναίσθημα, πάθος, λάμψη και ναι, απόλυτη ερωτική ευτυχία! Εσύ του 2ου, πιο γούτσου-γούτσου! Ρομαντισμό, τρυφερότητα και μέλια, φέρνει η αγιοβαλεντινίστικη εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: Με τόσες ανατροπές σε δουλειά και καθημερινότητα, απορώ πως έχεις όρεξη (και χρόνο) για Άγιο Βαλεντίνο, βρε 3ο δεκαήμερο...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τττσσσς.... Θες Άγιο Βαλεντίνο; Θα τον έχεις! Θες single φάση; Θα την έχεις κι αυτή! Βασικά με τόση τύχη 2ο δεκαήμερο, ό,τι θες, απλά θα το 'χεις!
Τα «ΜΗ»: Καυγάδες το 3ο δεκαήμερο στον έρωτα, παράνομα και απαγορευμένα το 1ο δεκαήμερο... Τι να πω ρε παιδιά; Εγώ αλλιώς τον ήξερα τον Άγιο Βαλεντίνο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα βρε ερωτύλε 1ο και 2ο δεκαήμερο! Από Αιγόκερω τόσο συναίσθημα, πάθος, καλοπέραση ερωτική, ρομαντισμό και τρυφερότητα, δεν το περίμενα! Μπράβο λοιπόν, γλέντα το! Το σύμπαν είναι μαζί σου!
Τα «ΜΗ»: Όχι 3ο δεκαήμερο... Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να προσπαθήσεις να γιορτάσεις την μέρα των ερωτευμένων, με τον πρώην... Πόλεμο μυρίζομαι κι όχι έρωτα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν είσαι με άλλο μισό 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για τον πιο... εναλλακτικό, αλλά και εξίσου απολαυστικό Άγιο Βαλεντίνο! Αν είσαι single, μία εβδομάδα φιλικών συναναστροφών, αλλά και νέων γνωριμιών, μόλις έφτασε! Εσύ του 1ου γιορτάζεις, με απλά πράγματα τον... Άγιο, αλλά και με πολύ, πολύ, πολύ σεξ!
Τα «ΜΗ»: Τι φάση αυτό με τον πρώην βρε 1ο δεκαήμερο; Λόγω Άγιου Βαλεντίνου, θυμήθηκες τον άνθρωπο που σε πλήγωσε; Όχι και πάλι όχι σε πισωγυρίσματα μωρό μου...

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλά, ε... Αγνώριστος είσαι 1ο και 2ο δεκαήμερο! Με τα μηνυματάκια σου, τις γνωριμίες σου, τα ραντεβουδάκια σου, την γλυκιά σου και ρομαντική σου φλυαρία, με το φλερτ σου! Φτου σου μη σε βασκάνω Αγιοβαλεντινίστικα!
Τα «ΜΗ»: Έσυ πάλι 3ο δεκαήμερο, με τον λόγο δεν “το'χεις”... Λάθος λέξεις, γκάφες κουβέντες και μηνύματα που δεν πρέπει να στείλεις... Χμμ... Θέλει και την λογική του ο Άγιος Βαλεντίνος, έτσι;

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share