Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 06 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

6 Φεβρουαρίου 2019 08:20
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 06 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε τρυφεροί με το σύντροφό σας περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά. Δε χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαμάχες και εκνευρισμοί που δε σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούν. Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα φρικιαστικό θέαμα στη Λέσβο! - Γέμισαν ανθρώπινα οστά οι δρόμοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας. Ύστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας. Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δε βοηθάει να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε. Μια καινούρια εποικοδομητική συνεργασία θα είναι μια σημαντική πηγή εσόδων.

ΖΥΓΟΣ: Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης. Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις που είχε πάρει και είχατε αποδεχτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συσπείρωση των δυνατοτήτων σας θα έχει μια θετική βαρύτητα προς τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περικλής Παναγόπουλος: Η μυθιστορηματική ζωή του εφοπλιστή, η απαγωγή και όσα τον σημάδεψαν πριν «φύγει» από την ζωή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιήστε το λόγο που είστε με το σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού, όσον αφορά την επικοινωνιακή σας επαφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε σε ετοιμότητα ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Οι ερωτικοί πειρασμοί όχι μόνο δε θα λείπουν, αλλά θα σας δώσουν χώρο να διασκεδάσετε με την καρδιά σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share